Yhteistyö

#Stellasport ja pieni sana velaksi ostamisesta

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä. Kaikki. Joka ikinen.

Olen aiemminkin täällä kumartanut maata Adidaksen jalkojen alla ja sama meno jatkuu edelleen. Tietoisesti olen pysytellyt etäällä Sportamoren valikoimista, etten sorru nettishoppailuun, mutta mainosmailin tipahtaessa inboxiini oli pakko vilkaista.

Ja rakastua.

Adidas tekee satunnaisesti mallistoja suunnittelija Stella McCartneyn kanssa ja nyt uusin – Stellasport – on pamahtanut myyntiin muun muassa Sportamoreen. Yllätyin, kuinka kuluttajaystävälliset hinnat näissä olivat, sillä joskus olen törmännyt samantapaisiin ”erikoismallistoihin” ja hinta ollut tuplasti normaalitason yläpuolella.

stellasportTakki | Leopöksyt | Leotoppi | Salikassi | mustat pöksyt | musta toppi

Nyt voin jo sanoa, että tuo takki on sellainen, jonka tulen hankkimaan. En nyt heti, mutta jossain välissä. Olen pidemmän aikaa haaveillut Adidaksen sporttitakista ja jostain syystä kasarijysäri-kuosi tuntuu luonnolliselta valinnalta. Sama noiden leo-trikoiden kanssa. Mielestäni myyntiin on tulossa vielä tuon salikassin värisiä asuja, mutta ne eivät ainakaan vielä tänään sunnuntaina olleet päivittyneet verkkokauppaan. Mallistossa on mukana myös hillittyä yksiväristäkin kuosia.

Itselläni on samaa hintaluokkaa olevat Adidaksen trikoot ja ne ovat kestäneet todella runsasta käyttöä jo yli vuoden. Adidaksen mitoitus on yleensä aika väljää. Itselleni esimerkiksi menee ihan helposti päälle edelleen ne S-koon trikoot, L pyörii päällä, kun taas toisissa merkeissä (esimerkiksi ICANIWILL L:n päälle saaminen vaati kärsivällisyyttä ja vaseliinia.) Jos nyt ostaisin Adidakselta pökät, niin todennäköisesti ottaisin koon M tai ehkä jopa S.

Yleensä Adidaksen trikoissa on mukavan korkea ja hyvin ylhäällä pysyvä vyötärö. Sama näyttää olevan näissä Stellasportin vaatteissa.

Sportamorella on edelleen myös alennukset käynnissä ja ne todennäköisesti kiihtyvät kokoajan. Kampanjana on ”Osta nyt – maksa syyskuussa” ja itse todennäköisesti osoitan nyt huonoa business-vaistoa kun sanon rehellisesti, että kannattaa miettiä pitkään ostaako velaksi vai ei. Itse nuorempana sain Klarna-kampanjoiden kanssa haalittua itselleni lähes kolmensadan euron velat, kun tartuin aina näihin tarjouksiin vain huomatakseni, ettei sitä ylimääräistä rahaa välttämättä silloin syyskuussakaan ollut sen enempää kuin nytkään. Tämän vuoksi itse pyrin maksamaan yleensä kaiken heti. Poikkeuksen tein nyt niiden House of Brandonin nahka-biker bootsien kohdalla, mutta se onkin ollut ensimmäinen poikkeus nyt pariin vuoteen. Silloin, kun täydellisten kenkien hinnasta lähtee 120€ (49,90€ jäi hintaa) ja omaa kokoa on yksi jäljellä niin ei siinä paljon tiliä odotella :D

Eli jos ostatte velaksi joko visalla tai näillä osamaksusysteemeillä, niin tehkää se harkiten ja harvoin ja vain tarpeesta. Treenivaatteiden ja kenkien takia ei kannata ylittää varojaan niin radikaalisti, kuin itse tein. Olen nyt tässä aikuisten ”oikeita velkoja” maksellessani useampaankin kertaan kironnut, että helpompi olisi nyt, jos en olisi nuorempana ollut niin lyhytnäköinen. Onneksi nyt ollaan selvästi jo paremmalla kantilla ja tarkoitus olisi joulukuussa olla täysin velaton!

Sit vaan alkaa säästää, että on varaa ottaa hemmetin iso asuntolaina.

Aikuisuus. *huokaus*

Onneksi voitan ensi viikolla Eurojackpotin.

Mut hei, takasin siihen mainontaan! House of Brandonilla on tullut ICANIWILL-uutuuksia myyntiin. Trikoot vastaavat hyvin kokoaan (ovat ehkä jopa hieman niukat) istuvat napakasti ja vyötärö on korkea. Oon tykännyt käytössä kovasti, vaikkei ihan vielä Adidas-rakkautta ohita. Jossain välissä ajattelin kuitenkin ostaa toiset pöksyt tältä merkiltä ja ne ehkä olis nämä graafiset musta-oranssit. Tosin sitten kun ostamisen aika tulee, niin todennäköisesti olen sateenkaari-fiiliksissä ja kaapista löytyy jälleen yksi galaktinen väriräjähdys, joka aiheuttaa Wilhelmille päänsärkyä.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

2 thoughts on “#Stellasport ja pieni sana velaksi ostamisesta

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.