flunssa

You gave me a summer flu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo poro saa olla tuossa nyt esittämässä tämän hetkistä olotilaani. Vetäsin näet itseeni KESÄFLUNSSAN.

syytän Wilhelmiä. Hän nimittäin valitteli kipeää oloa jo pari päivää sitten ja vastustelustani huolimatta pussaili minua useasti suoraan suulle. Se kuulemma kuuluu parisuhteeseen, mutta nyt tiedän, että se oli pelkkä keino saattaa minut sängynpohjalle.

Eilen jo katselin, että onpa vaan imusolmukkeeni paisuksissa kaulallani, mutta ajattelin sen johtuvan Saariselkä-lomailun ruokavaliosta. Söin siellä itteni niin pulskaksi, ettei läskillä enää ollut muuta paikkaa mennä kuin leukani alle.

Tänään tosin heräsin sitten kipeään oloon ja hirveään väsymykseen. Kaksien päikkärienkään jälkeen olo ei ollut virkeä, mutta pienistä varoitusäänistä huolimatta menin salille.

Ja minkä treenin teinkään! Ne painot! Ne tehot! Edes viisivuotias ei pystyisi niin rankkaan treeniin. Kylmän hien määrä oli hirmuinen ja kolean kesän tuoma rusketuskin katosi naamalta.

Lopulta järki voitti ja jätin viimiset kyykyt väliin ja lähdin kotia. Buranaa, kuumaa juomaa, jätskiä ja vihersmoothie. Lämpö vaan nousi , kurkkuun kasvoi pari kaktusta ja yksi merikaskelotti, luovutin ja tulin tänne peiton alle mäkisemään teille.

Oisin niiiiin halunnut saada reenit taas kulkemaan :( no, ekan viikon toista vaihetta sain taputeltua kahdessa viikossa. Toivottavasti jo ensi viikolla pääsisin jatkamaan, mutta se vaatii sitä, että maltan mieleni seuraavat pari päivää jos tämä ei pahemmaksi menisi.

Ainakin sinkkiä tulee vedettyä yliannostuksella ja vihersmoothiet ovat ystäviäni.

Nyt, hyvää yötä!

T. Jenny lääkkeissä

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.