Yhteistyö

Kun poikaystävä ottaa tuotekuvia ja alekoodi Aminopörssiin!

Kaupallinen yhteistyö: Aminopörssi

Sain Aminopörssiltä jo touko-kesäkuun vaihteessa kysymyksen, haluaisinko testata paria heidän tuotettaan. Sehän minulle sopi, mutta lukuvuoden päättyminen, muutto ja pitkä Lapin loma tekivät sen, että unohdin hakea paketin postista. Kröhöm. He lähettivät uuden sitten uuteen osoitteeseen ennen kuin ehdin sanoa, että olen lähes koko heinäkuun myös Lapissa :D No, onneksi Wilhelm on jo Ikaalisissa hän pystyi meikäläisen puolesta tuotteita maistelemaan ja kuvailemaan.

On muuten äärimmäisen raskasta opettaa poikaystävälleen, että millainen on BLOGIIN sopiva tuotekuva. Ensimmäiset kuvat olivat otettu kämpän pimeimmässä nurkassa ja niin rajusta yläviistosta, ettei purkeista näkynyt muuta kuin kansi.

Ei.

PicMonkey Collage

No, näillä nyt mennään ja eiköhän näistä purkeista tule otettua kuvaa muutenkin pidemmän käytön jälkeen! Erityisesti itseänikin kiinnostaisi tietää, mitä tuon Wheyn kyljessä lukee :D Mutta pitää olla kiitollinen, ei kaikkien heilat ees  yritä tukea kumppaniensa harrastuksia niin aika onnekas olen ;) Halusin nyt tämän postauksen eetteriin jo siksi, että sain Aminopörssiltä myös alennuskoodin teille ja se menee umpeen 31.7.!

ANYHOW! Aminopörssin uusin tuotemerkki on NutriWorks, josta kerrotaan seuraavaa

Nutri Works on laadukas, kotimainen lisäravinnesarja. Tuotteet sopivat 
kaikille liikkujille; sekä aktiiviurheilijoille että hyvinvoinnistaan 
kiinnostuneille harrastajille. Toimintaperiaatteena on tarjota 
hinta/laatusuhteeltaan ainoastaan parasta. 
 
Nutri Works -tuotteet ovat valmistettu laadukkaista, puhtaista 
raaka-aineista. Tuotteet on makeutettu stevialla. Tuotesuunnittelussa on
kiinnitetty erityistä huomiota hyvään, helposti juotavaan makuun. 
Proteiinijauheet ovat ihanan täyteläisiä ja aminohappovalmisteet 
raikkaan makuisia

Suklaanmakuisen Wheyn otin jo ihan Wilhelmiä varten, koska hän ei muusta oikein pidä kuin suklaaprotskusta. Wilhelm kehui makua ja sitä, että tuote sekoittui veteen nopeasti pienellä ravistelulla. Kilon pönikkö NutriWorksin Wheytä maksaa 22 €.

BCAA meiltä on loppunut, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Tätä suositellaan käytettäväksi treenin aikana ja Wilhelm sanoi makua raikkaaksi (vaikka ei appelsiinista välitä, mullehan tämä käyttöön tulee :D) BCAA siis nopeuttaa treenistä palautumista ja on hyvä seuralainen kun treenataan kovaa. Omat makuelämykseni kerron teille sitten ensi viikolla, jos kerrottavaa on! :) Puolikiloa NutriWorksin BCAA:ta maksaa 27€.

Näiden kahden lisäksi NutriWorks-tuotesarjaan kuuluu niin vitamiinilisiä, hiilarilisiä, Vihreä tee -kapseleita, Beta-alaniinia jne. eli valikoima on kattava. Huomasin juuri, että NutriWorksilla on omat ”versagripsit” myynnissä 25€! Tuollaisista oon haaveillut jo aika pitkään, niin kiva nähdä, että valikoima ja kilpailu vaan kasvaa. Ostopäätöksiä en ole uskaltanut tehdä vielä minkään valmistajan kohdalla, koska haluaisin testata edes jotain gripsejä ja nähdä, että onko niiden ero vetoremmeihin omalla kohdallani niin suuri (parempaan) että vaihtaisin niihin.

MUTTA SIIHEN ALEKOODIIN!

Kuukauden loppuun on vielä voimassa alennuskoodi Aminopörssille, jolla saat -10% KAIKISTA verkkokaupan tuotteista. Koodi on Hikikinkku10

 

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.