Yhteistyö

-25% alennus Fitnesstukun tuotteista!

 

Kaupallinen yhteistyö: Fitnesstukku

fitnesstukku3

Edessänne avautuu nyt yhteistyöpohtaus, joka ei tule sisältämään mitään oleellista tietoa. Huomenna sitä vastoin on luvassa taas asiaankuuluvaa pohdintaa ja ylihuomiseksi koitan saada väsättyä taatusti lihottavan leipomisreseptin teille.

Mutta nyt… KAUPALLISUUTTA!

Näinä päivinä kelepaa, sillä Fitnesstukussa on -25 % alennukset koko putiikin omasta mallistosta. Luonnollisesti istahdin tietokonetuolilleni ja revin persukseni tämän alla olevan kollaasin kanssa, mutta TULIPAHAN TEHTYÄ :D Eli tässä näitä omia olevassa olevia FT-juttuja tahi muita suosikkeja.

fitnestukku2

Ylläolevista tuotteista minulla on tuo vaaleanpunainen salikassi ja se on kyllä ollut hyvä! Iso, pari ekstrataskua löytyy ja sen saa halutessaan repuksi ja onkin ajanut rinkan asemaa tässä kun on pitänyt veuhottaa ympäri Suomea :D On kestänyt aktiivikäyttöä ja vetää paljon tavaraa sisäänsä. Laukku tulee tarkemmin esiteltyä, jahka saan tehtyä oman ”Salikassini sisältö”-postaukseni. Koitan nyt eka taas päästä sinne salille. Sama salikassi on saatavilla myös mustana.

Mustat tank-topit ovat omiaan esittelemään selässä olevaa pottupeltoa niin miehillä kuin naisillakin. Itse todennäköisesti päätyisin miesten toppiin, koska en vaan ole vielä valmis ihonmyötäisiin vaatteisiin. Miesten vaatteet vähän armahtavat keskivartalosta :D Samasta syystä alaoikean löysät salipöksyt kiehtois. Trikoitahan minulta löytyy vaikka muille jakaa, mutta joskus vaan haluaa viipottaa lahkeet läiskien eteenpäin.

Pipo | Huppari | Pinkki t-paita

fitnesstukku

Jos haluat kerralla ostaa jonkin setin, niin 25,90eurolla lähtisi ylläoleva paketti tulemaan suoraan lähipostiisi. Juomapullo, shakeri, toppi/t-paita ja avainnauha. Miesten vastaavassa paketissa on mukana vielä vetoremmit ja hinta on sama :D

Myös Better Bodiesin tuotteista osa on jopa -25% alennuksessa, etenkin miesten malliston osalta, mutta tiettyjä naisten tuotteita löytyy myös.

Eipäs mulla muuta! Huomiseen! :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.