Yleinen

Uudelleenmotivoitumista

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enää ei pitäisi yllättyä siitä, että jos säännölliseen salitreeniin tulee useamman viikon tauko, niin se uudelleenmotivoituminen vie oman aikansa. En kuitenkaan ole niitä ihmisiä, joille urheilu ja liikunta ovat henki ja elämä, vaan minä löydän kyllä hyvän elämän ihan sieltä sohvaltakin jos tarve vaatii :D

Onneksi olen oppinut, että kun hetken aikaa käy salilla ja lenkillä säännöllisesti, niin siitä tulee tapa, josta ei halua luopua jos ei ole pakko. Ja nykyään se uudelleenmotivoituminen ei vie enää niin paljon aikaa. Pitäisi vaan nousta ylös ja mennä.

Motivoitumisprosessini aloitin reippaalla aamulenkillä vain saadakseni molempiin jalkoihini todella pahat rakot, jotka ovat nyt tulehtuneet. :D Minua selkeästi nyt koetellaan.

Onneksi ruokailujen suhteen alkaa arki palata ja rytmi löytyä. Vatsa alkaa taas toimia normaalisti ja huonojen ruokailujen aiheuttama pää- ja vatsasärky ovat kaikonneet. Muistin taas, että vaikka joskus onkin ihanaa herkutella, niin kyllä sitä mieluummin syö sellaista ruokaa, joka parantaa kipua, ei aiheuta sitä.

Toki tässä kävi myös klassinen riisikakku-nutella -virhe. Kyseinen levitepurkki kesti nyt sentään kaksi päivää, mikä on 1,8 päivää pidempään kuin normaalisti, eli olen ylpeä itsestäni. Täytynee kuitenkin pitää jälleen etäisyyttä siihen nektariiniin, kun parantamisen varaa tässäkin itsehillinnässä näyttää edelleen olevan.

Mahdollisen sali-innon herättelyä haittaa huomattavasti se, ettei minulla tällä hetkellä ole salikorttia, eikä mahdollisuuttakaan saada sitä ennen ensi viikkoa. Onneksi meiltä kotoa löytyy niin tankoa kuin levypainojakin ja käsipainoja ja pari jumppakuminauhaa. Sekä leuanvetotanko. Olin positiivisesti yllättynyt, että jaksoin vetää itseäni hieman ylöspäin! En leukaa saa vielä, mutta en ollut niin onneton kuin pelkäsin. Sain myös viisi miesten punnerrusta, mikä on huomattavasti vähemmän kuin huippuvuosinani, mutta onpa tässä painoakin huomattavasti enemmän :D Eiköhän sekin taito pala nopeaa kun saan taas siitä kiinni. Pitää se nyt 20 punnerrusta saada, hitto viekhön.

Voisi kokeilla taas seurata tätä 100 push ups -ohjelmaa. Jos sen joskus saisi vietyä loppuun asti, niin olisi aika kova.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

Hyvinvoinnin Tavaratalossa vielä tämän päivän voimassa tarjous, jossa saat -15% koko valikoimasta (myös aletuotteista). Nyt jos on tarvetta superfoodille, rasvoille, luonnonkosmetiikalle tahi mille tahansa, niin tähän kannattaa tarttua.

5 thoughts on “Uudelleenmotivoitumista

 1. Ääk, pakko sanoa: nektari! Nektariini on hedelmä :DD

  Yleensä kirjotat tosi hyvää ja rikasta kieltä enkä tiiä onko tää nektariini-juttu joku tarkotuksellinen läppä, kun oon kerran pari aiemminki kiinnittäny huomiota ko. sanan käyttöön tekstissäsi. Ajattelin et silti arvostat ehkä jos sanoo :)

  Muuten jatka samaan malliin, korkeatasoista luettavaa on tämä! :)

  Tykkää

  1. Haha :D joo, se on alunperin ollu inside-läppä lukiossa (joku äikän aineessa puhui onnen nektariinista) ja jäänyt elämään vähän turhankin pinttyneesti päähän, etten edes huomaakaan hedelmöittäväni nektariinin :D Eli siis vahinko!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.