Kuntosali · Yhteistyö · Yleinen

Kuntosalikortin metsästystä ja alle 20€ reenivermeet

Jos rehellisiä ollaan, niin Ikaalisten kuntosalitarjonta ei aiheuta minussa innon väristyksiä. Liikuntahallin sali on todella ahdas ja vaikka kaikki oleellinen löytyy, niin silti paikka ei askeettisuudessaan kutsu luokseen. Kylpylän kuntosali taas on…  No, kylpylän kuntosali. Ylihintainen tasoon nähden. Välineistö on tuoreempaa, mutta hyvin aerobispainotteista.

Huomenna käyn kuitenkin ostamassa Liikuntahallille salikortin. Alkuun ihan vain kuukaudeksi, ja katson, miten se into siitä nousee. Uskon, että alan viihtymään siellä jahka tutuksi tulen paikan kanssa, mutta kieltämättä on hieman ikävä Sodankylän kuntosalia (joka on Rovaniemen Arctic 247:n kanssa parhaimpia käymiäni) ja jopa Flamingon Elixiaa, jota pääasiassa kyllä pitkälti inhosin :D

11850304_397969987068881_1084553326_n(kuva, jolla on älyttömästi tekemistä tämän kirjoituksen kanssa)

En vaadi salilta paljoa. Pidän äijämeiningistä ja yksinkertaisuudesta, vapaista painoista ja Smith-tangosta. Ehkä yllättävin iso puute Liikuntahallin salilla on se, ettei siellä ole TUOLIA. Siis ihan perustuolia, joka on helppo siirtää paikasta a paikkaan b. Myös se yksi ainoa irtopenkki painaa ihan älyttömästi, eikä siinä ole rullia alla. Boxkyykkyjen teko vaati kevyttä säätämistä ja siinä tuli vain ketutus ja reeni-innon kadottaminen.

Ok, ehkä tuota yhtä tuolia olisi helppo käydä kysymässä jos sellaista ei mystisesti ilmaannu jostain. :D

Harmittavaa on myös se, etten voi enää tehdä reidenojennuslaitteessa lantionnostoja :( Peruslantionnostot saavat riittää.

Toivon todella, että jo kuukauden päästä mieleni on ihan toinen ja menen salille intopiukeana, enkä kirvaten. Todennäköisesti tämä salitaukokin vaikuttaa siihen, että motivaation murtaa turhanpäiväisetkin asiat. ja tähänhän ei auta mikään muu kuin pakkoliikunta :D Huomenna siis salikortin ostoon ja vinkuminen pois.

P.S. Tänään lounastettiin Golden Raxissa. Never again. Myöskään sokeribattery ja suklaajäätelö eivät ole helpottaneet oloa. Tämän jälkeen konttaan keittiöön tekemään vihersmoothien, vatsani tarvitsee sitä.

Ja nyt alkaa mainoslinkit!

Kiihtyvässä alessa on se hyvä puoli, että nyt alle kahdellakympillä ja jopa alle kympillä saa laatumerkeiltäkin täytettä omaan treenivaatekaappiinsa. Alle olen jälleen kerran kerännyt Sportamorelta parhaimpia päällenne 8) Toki tässä vaiheessa, kun kesäalennukset alkavat loppua, niin kokoja on vain rajoitusti enää.

trikoot1-tile

 

Only Play | Reebok | Mustaa Adidasta
Puma | Valkoista Adidasta | Nike

toppi1-tile

#Onlyplay | Just do it | Puuma-naisille
Hawajiii! | Nike | Löysästi väriä

paita1-tile

Reebok | Palleroita |Nikea |
Teeppä ny vain | Adidas | Skankkia

Ja sitten vielä House of Brandonilta alle kahdenkympin (ja kympin) tuotteita, jotka passaa sporttiseempaankin lookiin. (aivan kuin meikä nyt mitään fashionista-hommista tietäisin)

houset1-tile

Marathon-paita | Musta verkkotiikeri | Valkoinen verkkotiikeri
Huppari | Hapsuja kansalle | TWERK IT

 Oma vaatebudjettini tässä kuussa upposi kaverin häihin ostettuun mekkoon alushameineen, joten täytynee ottaa asiakseni laihduttaa sen verran, että saan vanhoja vermeitäni takaisin käyttööni. Ekologista!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

6 thoughts on “Kuntosalikortin metsästystä ja alle 20€ reenivermeet

 1. Siis mä en nyt ymmärtänyt tästä yhtään mitään, taidan olla ihan kujalla noista härpäkkeistä mitä kuntosaleilla yleensä on :D Eli, mihin tarvitaan tuolia? Ja onko penkkien alla yleensä rullat? Ja miksi sitä tekisi reidenojennuslaitteessa lantionnostoja? :D

  Nimimerkillä ihan kujalla XD

  PS. Tuu joku päivä mun kaa atleettiklubille jumppaa

  Tykkää

  1. hahaha :D BOXKYYKKYYN TUOLIA :D Ja penkille nousua. Ja pitäis olla rullat toisessa päässä, et voi siirtää :DD

   Atleettiklubilla oli sentään tilaa. Toi on tyyliltään samanlainen, mut älyttömän pikkanen ja täynnä paikallista nuorisoa. Mikä siis on hyvä, et nuoret bodaa, mutta ku ne vie kaikki vapaapainot ennen ku ite ehin niihin :D

   Tykkää

 2. Voih, Ikaalinen. Opiskeluaikoina tuli asusteltua siellä kolme vuotta. :D Tosin se oli ennen kuin salitouhuihin innostuin, joten se elämys jäi kokematta. ;)

  Tykkää

 3. Se ettei lantionnostoja voi tehdä reidenojennuslaitteessa on piiiiiiiiiiitkä miinus. Suorastaan laitonta. Vääryyttä nyt ainakin!

  Tykkää

 4. Hei, käykö sun päiville koskaan niin että ne kääntyy ihan pienestä herkkupalasta kokonaisvaltaisempaan herkutteluun, ja sitten on morkkis ja huono omatunto, mutta koska päivä on jo pilalla terveellisen ja hillityn ruokailun suhteen, on sama vetää koko loppupäivä plörinäksi? Mulle näin käy ihan luokattoman usein eikä ole yhtään kivaa! (paitsi tietysti sillä hetkellä kun herkkupala maistuu suussa) Osaisitko antaa neuvoa, miten tämmöisessä kannattaisi toimia? Paras varmaan olisi jos vain ottaisi itseään niskasta kiinni ja söisi loppupäivän normaalisti, mutta mieli pyytää antaa itselleen armoa ja vetää loppupäivänkin mässyä.

  (blogisi on muuten aivan mahtava, olen jo pidempään seuraillut sekä entistä ikisinkkua että tätä :) )

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.