Unelma itsestä · Yhteistyö

Alennuskoodi Unelma itsestä -valmennukseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Valloittavan Tuuli Kaunisluonnon pitämä Unelma itsestä -valmennus lähestyy. Online-valmennus starttaa elokuun viimeinen päivä, 31.8. ja kestää aina joulukuun loppuun saakka. Kirjoittelin itse valmennuksesta enemmän tässä postauksessa.

Itse en lähtenyt mukaan vain siksi, että minut kutsuttiin siihen (eli en maksa) vaan siksikin, että minulla on vain hyvää sanottavaa tästä valmennuksesta. On firmoja, joiden valmennuksia en ottaisi maksaan vaikka maksettaisiin, sillä haluan kirjoittaa vain asioista, joihin itsekin uskon. Ja Tuulin ”sisältä ulospäin” -ajatus hyvinvoinnista sopii omaankin ajattelumaailmaani ja ”fitness-filosofiaani” parhaiten.

Valmennuksen hinta on 199€ sekä online- että jatkoryhmässä (jatkoryhmä on tarkoitettu meille, jotka olemme olleet valmennuksessa aiemminkin). Summa voi tuntua kovalta, mutta kuukauden hinnaksihan tuossa jää vain 50€ ja lupaan, että saat enemmän kuin pelkän ruokavalion ja treeniohjelman. Ensinnäkin Unelma itsestä -työkirja on loistava ostos itse kullekin, koska siinä todellakin saa pysähtyä miettimään omaa itseään, valintojaan ja haaveitaan. Työkirjan voi ostaa itsestään ja valmennukseen osallistuville se sisältyy hintaan.

Sain ilokseni tarjota teille lukijoille alennuskoodin Unelma itsestä -valmennuksiin!
Koodilla HIKIKINKKU saat -10% valmennuksista, ja koodi on voimassa aina elokuun loppuun asti. :) Jos yhtään on saumaa osallistua, niin osallistu ihmeessä! Yleensä valmennukseen kuuluu myös 1-2 ryhmätapaamista (joko Tuulin järjestämänä tai sitten ihan itse porukalla kehitellään jotain) ja nyt kuin meikäkin asuu täällä Tampereen kupeessa, niin ehdottomasti osallistun niihin.
(ei siis sillä, että meikän näkemisen pitäisi olla tärkein syy ostaa tämä valmennus :D)

Voin sanoa, että minulle tämä valmennus tulee kyllä loistavaan saumaan! Enhän pääse vielä TÄSSÄKÄÄN kuussa ostamaan salikorttia (ei vaan ole varaa. Kiitos autonkatsastus ja pakolliset kotiostokset) niin pääsen takaisin salille heti kun valmennuskin alkaa. Lisäksi etenkin näin alkuun työni tuntuu kohtalaisen ressaavalta ja vastuulliselta ja siihen vielä päälle yliopisto-opinnot Joensuussa (etänä) niin ihan hyvä vain, että joku pakottaa minut keskittymään myös itseeni ja omaan HYVINVOINTIINI. Onneksi tänä vuonna lääkitys (:D) kunnossa kilpirauhasen osalta, niin fyysisen kunnon ei pitäisi romahtaa yhtä alas kuin vuosi sitten.

ELI tule mukaan! Käytä koodia HIKIKINKKU ostoksesi yhteydessä ja -10% tipahtaa tilauksesta veke :)

Huomaathan, että valmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille naisimmeisille :)

4 thoughts on “Alennuskoodi Unelma itsestä -valmennukseen!

 1. Alakoi jotenkin nyt itelläni kiinnostamaan kovasti, sillä voi kyllä, jumittaa liikunnat ja on liikunnan ilo hukassa ja muutamasta kilosta oisi (edelleenkin) mukava päästä eroon ja vaikka ja mitä. Kun oot jo kerran matkassa ollut, niin aattelin tuosta ruokavaliopuolesta kysäistä, että onko ruokavalio minkälainen? Itellä olisi tavoitteena semmonen ihan perusterveellinen ruokavalio, jossa ei säikähetä makkarakeittopäiviäkään (kun se raha ei nyt vaan kasva puussa) ja satunnaista herkuttelua, niin onko tuo valmennuksen ruokavalio semmosen tavallisen ihimisen elämään taipuva, jossa ainekset voi hakia ihan perähikiän marketista? :D Oon nimittäin meinannut alakaa joskus noudattaa jotain ruokavaliota, mutta se oli niin kaukana siitä, miten normaalielämässä oikiasti söisin (koska en vaan elä millään mehuilla ja blenderisotkuilla lopun elämääni, vaan tahon syyä rehellistä kotiruokaa) että ei ollut mitään järkiä yrittää pudottaa painoa sellaisella. Plus ettäkö plakkarissa on myös tuota gluteeni- ja laktoosi/maitovammaa. Myöskään mitään neuroottista suhtautumista ruokaan ja grammojen punnitsemista vaa’alla en hirviästi kaipaa, koska se on vaan ahistus x 100, mutta käsittääkseni tämä ei sellainen valmennus olekaan.

  Ja kiitos vielä hyvästä pointista tässä tekstissä, aijemmin oisin heti suoralta käjeltä ajatellut ettäkö oma opiskeluitten loppuharjottelu alakaa kans 31. elokuuta ja kestää sen nelijä kuukautta, etten mitenkään kerkiä silloin keskittyä tuommosiin juttuihin, mutta hitto, sillonhan sitä siihen omaan hyvinvointiin pitäisikin juuri keskittyä! Että saisi katkaistua sen kierteen, jossa stressaava/työteliäs/nopeatempoinen elämäntilanne johtaa joko painon nousuun tai reippaaseen laskuun, ko semmosia kausia tulee elämässä olemaan aina.

  Tykkää

  1. Ruokavalio on hyvin joustava ja pyritäänkin siihen, että työstetään itse itsellemme parhain mahdollinen ruokavalio aina jokaisen oman tilanteen mukaan ateria aterialta :) vinkkejä ja pohjaa saa, mutta mitään ei kielletä ja mitään ei tuputeta. Suositaan tosin puhdasta ruokaa.

   Tykkää

   1. Kiitos vastauksesta, kuulostaa siis varsin hyvältä! Tällä varmaankin löytyisi net raamit joitten sisällä syyä terveellisesti tekemättä ruuasta kuitenkaan ongelmaa ja yhtä stressinaihetta lisää. Ja viiminen mitä kaipaan olisi tosiaan se, että on tiukkaan noudatettava ohoje, jossa lukee ”syö puolikas avokado” ja sitten raavin itekseni päätä ja mietin, että mitähän sitä söis, ko vatsa menee suuresta määristä avokadoa sekaisin…

    Tykkää

 2. Jenny-kiltti. Tee postaus treeniritsikoista. Entiset suosikit pettivät pahimmalla hetkellä ja uusien valitseminen on painajaista. Itse en ole mikään tissipohatta, mutta hankalaa tämä on silti.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.