Yhteistyö

Arkeen paluu ja -20% alennusta hyvinvoinnista

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Kroohpyyh. Kyllä huomaa, että on jälleen herätyskellon armoilla, kun väsymys alkaa olla taas omaa luokkaansa. Toisaalta samaan aikaan kjoen olevani reippaampi, kun päivisin tulee tehtyä edes jotain hyödyllistä. Silti hirvittää aloittaa tähän hätään myös energiajuomalakko, vaikka tiedän sen tekevän hyvää niin lompakolleni kuin minullekin. Ja kahvihan on keksitty!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arki on täällä on ja rutiinit painavat päälle. Rento ja kaikin puolin mainio kesä alkaa tuntua jo historialta ja historiallisen kalpeana suuntaankin katseen kohti syksyä. Hyvinvoinnin Tavaratalolla on viikonlopun ajan tarjouksena vielä -20 % tietyistä tuotteista, ja myin jälleen sieluni kollaaseille ja tiettyjen teemojen mukaan kokosin tähän alle valmiiksi The Tuotteet niin puhdistautumiseen, energin saantiin kuin treeniinkin.

Alennuksen pitäisi näkyä suoraan ostoskorissa, mutta varmuuden vuoksi voit käyttää vielä koodia PALUUARKEEN niin ei vahingossakaan tarvitse täyttä hintaa maksaa.

Huom! Mainoslinkkejä edessä ihan saa…..marillisesti 8)

eb4263481597836c2c913e843ff50608_paluuarkeen

PUHDISTUSKUUREILLE JA SELLULIITILLE

hyvinvoinnin1-horz

vadelma-detox | omena-detox | Luomu detox tee | paasto-tee | vihreät kapselit

hyvinvoinnin2-horzAloittelijan paastolle | paastolle | Detox-tippoja | Kuukauden selluliittisota | Viikon detox

Ortiksen Detoxeja olen käyttänyt itsekin, ja etenkin tuo omena oli mielestäni hyvänmakuinen. Detox-teen kokeilu kyllä vähän polttelisi, toisaalta taas Pure Cleansen kapselit olisivat ehkä ”helpompia”.

SUPERFOODEJA

kollaasi1

Opti-Camu | MSM | Spiruliina-tabletteja | Aloe vera -juomaapuhdistava supertarjous

Opti-Camu sisältää sekä Camu camua että MSM:ää. MSM:hän suositellaan käytettäväksi yhdessä C-vitamiinin kanssa ja camu camu on sitä täynnä. Biomedin  tuotteet ovat ihan huippuja (kilpparivammasten tuotteen esittelen pian!) ja tässä paketissa on yhdessä puhdistavat viherkapselit ETTÄ puhdistava luomu-heraproteiini, josta kirjoitin täällä. :)

VITAMIINEJA YNNÄ MUUTA

hyvinvoinnin1-horz

Magnesiumia | Antistressiä | Seleeniä ja sinkkiä | Makeanhimon viejää | Energian antajaa

Diasporalin magnesium-valmiste oli vuonna 2009 vuoden urheilutuote. Wirta-energiapillereitä saisi päivässä ottaa kaksi kappaletta. Olisi mielenkiintoista tietää, antaako ne yhtä paljon virtaa kuin ihan apteekin kofeiinitabletit? Noissa on lisänä kyllä tauriinia ja B-vitamiinia, niin saattaisi helpottaa batteryvierotusta paremmin kuin pelkkä kahvi. Hmm…

#FITNESS

hyvinvoinnin1-horz

pirtelösekoituspaketti | tehopaketti | Protskuvanukas | Protskupannari | Luomuriisiprotsku

Fit+ pirtelöpaketti sisältää kaikkia mahdollisia makuja. Tuplatehossa puolestaan tulee samassa paketissa sekä CLA+ -kapselit että vihreä tee -tabletteja (puoleen hintaan!). Puddingia on monia eri makuja, mutta nostin tämän cookies & creamin esille, koska se on niiiiin hyvää! Protskupannarijauheestakin on eri vaihtoehtoja, itse pidän maustamattomasta eniten.

Näistä kaikista ylläolevista tuotteista (ja kymmenistä muista, jotka näet täältä) tulee siis -20 % alennusta. Sen pitäisi näkyä ostoskorissa automaattisesti, mutta koodilla PALUUARKEEN se ainakin aktivoituu! :) Happy Shopping!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.