Yleinen

25 % alennusta treenivaatteista!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Sportamoren syysale on startannut ja koodilla SYYSJUHLA saat neljäsosan hinnasta pois kaikista normaalihintaisista tuotteista! Sportamoresta on muodostunut minulle se ykkösvaihtoehto treenivaatteiden ostopaikaksi, sillä a) toimitus on nopea b) palauttaminen on ilmaista c) maksuvaihtoehdot ovat monipuoliset ja d) Ikaalisissa ei pahemmin livenä Adidasta ostella :D

Kokosin ”nopeasti” (aivan kuin kollaasia voisi tehdä nopeasti) kasaan omat pikasilmäyssuosikkini normaalihintaisista tuotteista. Adidas-rakkaus palaa minussa edelleen vahvasti ja sen valikoiman katsoin ensimmäisenä, mutta Nikeltä ja Reebokiltakin löytyi tähän pari lisäystä

sporta1-tile

Adidas by Stella | Crop-shirt. Ensi kesänä minäkin käytän näitä | TAKKI<3<3<3
Nike goes camo | Reebok-tiger | Ihanan mallinen toppi

Trikoita ja paitoja uskallan helposti tilatakin netin kautta. Trikoot joustavat (yleensä) ja etenkin treenipaidoista tykkään aika löysinä, niin ostan ihan mielelläni väljän koon. Takkeja sitä vastoin en ole uskaltautunut vielä netistä tilaamaan, vaikka etenkin Adidaksen takit ovat kutkutelleet jo pidemmän aikaan. Tämä kollaasissakin näkyvä on just eikä melkein meikäläisen värisilmään istuva mutta kokoja ei minulle ole jäljellä. Vyötärön ja rintavarustuksen puolesta 38 istuisi varmasti hyvin, mutta hartiani alkavat olla jo sitä luokkaa, että koko 40 tekee monissa merkeissä tiukkaa. Tuonkin takin malli on sellainen, että kun sen saisi hartioista sopimaan niin voi olla, että  vyötäröltä se jää rumasti lörpöttämään.

Äh. Minulla on olemassa minun ns. opetakkini, eli opettajille pakollinen tuulen ja rään kestävä talvitakki, joka saa kantajansa näyttämään vähintään 39-vuotiaalta. Minulta puuttuu tällä hetkellä täysin vapaa-ajan talvitakki, jonka kanssa kehtaa lähteä vieraisiin ja julkisille paikoille silloin kun haluaa hieman laittautuakin.

Täytynee käydä shoppaamassa. Ehkä jokin hieman kevyempi, niin menee viileämpinä syysilmoina ja leudompina talvipäivinä. Opetakissa on tukehtumisvaara jos asteita on enemmän kuin -5.

Tarttisin kyllä sitä ennen sadetakin. Tai oikeastaan mörkösadeviitan (nimi tulee siitä, että se saa ihmisen kuin ihmisen näyttämään Muumien möröltä. Tai Hemulilta)
Siis sellaisen, joka yltää päälaelta varpaisiin. En vaan oikein tiedä, millaisin hakusanoin lähtisin sitä etsimään :D #MonsterRainCape
Osaisko joku sanoa mistä kaupasta löytäis sellaisia kivemman värisiä sadeviittoja? Ei siis mitään mustaa tai camoa, vaan esimerkiksi keltaista, että näytän lentävältä jättisitruunalta kun se päällä syysmyrskyssä pyöräilen töihin?

2 thoughts on “25 % alennusta treenivaatteista!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.