Suunnitelmia · Unelma itsestä

Raskaan viikon raskas lepo

Unelma Itsestä -valmennus on kestänyt noin kolmisen viikkoa. Vieläkin tuntuu, etten ole saanut päätäni aivan 100 % matkaan, mutta siitä huolimatta olen tyytyväinen. Liikunta on löytämässä tien takaisin elämääni ja ruokailut ovat pääasiassa järkeviä. Nyt täytyy tosin myöntää, että eilen ja tänään ruokien suhteen on menty heikommin ja se tuntuu heti olossa. Päätä särkee ja olo on turpea. Kulunut viikko on ollut hyvin väsyttävä ja päivät pitkiä, niin ehkä siinä syy siihen, minkä vuoksi himot rasvaa ja sokeria kohtaan kasvoivat isoiksi.

Nyt kun miettii, niin mieluummin olisin voinut keskittää huomioni riittävään veden saantiin ja säännölliseen ruokarytmiin :D Vedenjuonti on muutenkin vähentynyt. En yksinkertaisesti muista juoda päivän aikana riittävästi. Se näkyy heti muun muassa kasvoillani: finnien määrä räjähti leuassa ja silmäpussit yltävät lonkkaluille. Nyt sitten olen elänyt symbioosissa vesipullon kanssa ja alan pitää tiukasti kiinni siitä, että päivän aikana tulee juotua vähintään se kolmisen litraa vettä. Puhun kuitenkin työkseni paljon ja hikoilen päivittäin työmatkat plus muu kuntoilu päälle, niin vähempi ei kyllä riitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutenkin nyt kun liikunnat ja saliohjelmat on loppuvuodeksi lyöty kutakuinkin lukkoon on aika kääntää aivonystyrät kohti sitä ruokavaliota. Edessä on minulle se raskain vuoden aika, sillä loka-marraskuussa syysväsymys/-masennus nappaa otteeseensa ja uskon, että sitäkin vastaan on hyvä alkaa taistella ihan sisältä käsin. Nyt google laulamaan ja kilpirauhasvammasen ruokavaliota luomaan ja sitä sitten seurailemaan. Sen tiedän, että vehnää täytyy alkaa vähentää (onneksi sitä ei hirveästi tule vedettyäkään) ja parapähkinät ovat hyvästä :D Nolona myönnän, etten ole kuukauteen syönyt AAMUPALAA ja siihen ongelmaan avuksi  tulee raakapuuro.

Tänään on parhaillaan Tampereella menossa Unelma Itsestä -tapaaminen. Sinne on vain 50 kilometriä matkaa, mutta tässä minä istun oman koneen ääressä. Ja tyytyväisenä päätökseeni. Oma hovikuskini on tämän päivän muualla ja julkisen liikenteen ja kimppakyyditysten aikataulut olisivat menneet niin, että olisin joutunut viettämään Tampereella koko päivän aamusta iltamyöhään. Tällä viikolla olen tehnyt pitkiä päiviä ja nukkunut huonosti ja stressannut hyvin niin päätin antaa itselleni luvan nyt möllöttää. Vaikka tiedän, että päivä Tampereella olisi ollut varmasti aivan ihana ja tapaaminen mahtava, niin enemmän minä tarvitsin nyt Omaa Aikaa. Yllättävää kyllä olen saanut tänään myös paljon aikaan. Olen aloittanut siivoamisen, pessyt tiskit ja pyykit, pyöräillyt 15 kilometriä kissanruuan takia ja illasta ajattelin jumppailla käsivarteni ja keskivartaloni. Toki olen myös syönyt roskaruokaa ja hitosti suklaata ja pelannut ihan liikaa agar.io:ta :D Mutta ainakin tämä päivä on vain ja ainoastaan MINUN.

Nyt alan seurata Pakkotoiston kautta menossa olevia Jyväskylän NFE-karsintoja. Wiii! Pitää kysäistä oisko Punttimimmi valmis kanssani somekisakatsomoon :D

p.s. haluaisin uudistaa blogini ilmettä. Hikikinkun FB-sivuilla näettekin millainen lopputulos tuli, kun yritin saada uusia bannerikuvia.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK

Tänään Hyvinvoinnin Tavaratalon* koko valikoimasta saa -15% alennusta (koskee myös aletuotteita) :) Itsellä onkin sopivasti Puhdistamon MSM* (PARAS!) lopussa :D

Tänä viikonloppuna syksyistä alennusta tarjoaa myös Sportsnutrition*, jonka valikoimista saa pe-su välillä -10% koodilla SYYSALE10

 

One thought on “Raskaan viikon raskas lepo

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.