Blogi

Kohupostauksella uusi kännykkä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitan kohupostaukseni klikkejä keräävällä kuvalla. Se on niin kamala, että ihmisten on aivan pakko klikata tämä postaus auki ja nähdä se suurempana ja ennen kaikkea selvittää MIKSI kukaan julkaisee itsestään blogissa tuollaisia kuvia.

Minä julkaisen. Koska haluaisin uuden kännykän.

Kaikki Fitfashionin blogeja pidempään seuranneet ovat varmasti jo huomanneet, että täällä halutaan klikkauksia. Bloggaajat keksivät  toinen toistaan mystisempiä otsikoissa, joissa viitataan alastomuuteen, raskauteen, paljastuksiin ja yllättäviin uutisiin. Yleensä otsikon takaa paljastuukin sitten jotain ihan muuta, mitä odotettiin. Paljastus onkin se, että bloggaaja vaihtoi Niken Adidakseen, yllätys on se, että hänellä on tarjota alekoodi verkkokauppaan nimeltä X, raskaus onkin kisadieetti ja alastomuus onkin henkistä avoimuutta eikä paljasta pintaa.

”Dääääm…”, sanoo lukija ja lähtee pois. Mutta jättipä hän peräänsä klikkauksen!

Näyttökerrat lisäävät mainosnäyttöjä ja mainosnäytöt tietävät rahaa. Turha edes olettaa, että kovin moni meistä elättää itsensä blogillaan tai että tämän kautta saisi helppoa rahaa. Ei saa. Pitää erottua, pitää panostaa, pitää kohauttaa, pitää osallistua tosi-tv  -sarjaan ja pitää olla hyvä takapuoli. Parhain keino lyödä blogilla rahoiksi on päästä vauva.fi -sivustolle puheenaiheeksi, mutta se vaatii kovaa nahkaa ja itsehillintää pysyä poissa niistä keskusteluista.

Kohupostaukset tulevat yleensä puskista. Harvoin tietää, mikä todella vetää ihmisiä puoleensa ja mikä aihe tällä viikolla lähtee leviämään Facebookissa julkkisten seinille. Tuntuu, että harvoin klikkimagneetiksi tarkoitettu postaus toimii todella klikkimagneettina. Omalla kohdallani suosituin postaukseni on edelleen ”FitFarmin bikini challenge – kokemuksia, tuloksia ja vinkkejä”, ja kärjessä keikkuu myös postaus nimeltä ”Hikikinkku ja mahtavat melonit”. Sitä vastoin postaus ”Fitnessmimmien slutshaming” ei yllä lähellekään kymmenen kärkeä, vaikka aidosti oletin, että siitä tulee ns. menestyvä postaus. Panostin siihen paljon ja oikeasti petyin pahasti, kun se jäi peruspostaukseksi :D Miksi en vaan osaa kohauttaa? Mitä teen väärin?

Tiedän kyllä mitä teen väärin. Olen liian pliisu. Minulla ei ole selkeitä mielipiteitä, koska yritän aina ymmärtää kaikkia enkä halua loukata ketään. Sen takia en saa blogirahoilla itselleni uutta kännykkää.

Ja minä tarvitsen uuden kännykän! Lumia 920 vetelee viimeisiään etenkin näyttönsä osalta, koska Rölli ”Kusipää” Kissa nauttii sen tiputtamisesta keskellä yötä alas parvisängyltä. Haluan uuden puhelimen, jossa on loistava kamera ja Android-käyttis ja jolla on hyvä snäpätä. Haluaisin vaan maksaa sen heti pois, ilman että minun tarvitsee koskea säästötiliini.

Haluan ostaa itselleni uuden kännykän blogirahoilla. Mutta se vaatisi enemmän klikkauksia. Enemmän mainosnäyttöjä. Enemmän kohua. Enemmän suhinaa. Enemmän kanttia. Enemmän konttia.

Mitä teen? Miten MINÄ, Hikikinkku, voisin kohauttaa?

Lukijat! Antakaa vinkkejä (klikkauksienne lomassa!) Ehdota mulle kohupostausta!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

23 thoughts on “Kohupostauksella uusi kännykkä?

 1. Ilmoita alkavasi kisadieetille (tosin ei se yllätä enää tänäpäivänä mua ainakaan, kaikkihan täältä on…) tai järkkää feikkiarvonta.

  Niin ja osta mun vanha puhelin niin päästään molemmat voitolle!

  Tykkää

  1. Hahahahah :D Feikkiarvonta olis jo julmaa, mutta yllätyskisadieetti vois jopa toimia :D Etenkin alkukuvien kanssa!
   ”Siis tiedän, että mulla on jo tarpeeksi lihasta bodyyn et voin alkaa suoraan dieetille. ei mun tarvi tästä enää yhtään kasvaa.Peace and love”

   Mikä puhelin sulla on? :D

   Tykkää

 2. Tässä pari otsikkoehdotusta:
  ”Näin bloggaja nauttii munansa” (kanan sellaisista tietenkin kyse, vähän lainailua Metallisydämeltä ;D )
  ”Peppua kasvattava pikaohjelma” (kertoo luonnollisesti suklaasta)
  ”Fitnessbloggaaja avoimena: —” (keksi jotain :D )
  ”Hikikinkun järisyttävät kuntokuvat! Uskallatko katsoa?” (Tää ei oo sitte mitenkään tarkotus pilkata sua)

  Saa käyttää muttei pakko hei

  Tykkää

 3. Mun kaikkien aikojen lemppari mitä itse oon klikkimagneettia kokeilut oli ”peppua kokeilumielessä” :D Mutta muuten alkaa vähän mennä maku siihen että haetaan klikkejä ilman sisältöä, klikkejä voidaan kyllä hakea, mutta mielellään sisältökin saisi olla mielenkiintoinen eikä vain otsikko! :D Ihan paras tällainen rehellinen linjaus sulta, toivottavasti sillä irtoaa vähintään puhelin! :DD

  Tykkää

  1. Samaa mieltä. Mieluummin sisältö vastaa sitten mehukasta otsikkoa kun tekee mehukkaan otsikon ja postauksessa esitellään vain entisen kesän korppu

   Tykkää

   1. Joo, ymmärrän :) Mutta vaikka laittaisit otsikoksi joka kerta että ”onpa tylsää” niin on silti paljon meitä, jotka lukee uskollisesti ja ilman houkutteluja :)

    Tykkää

 4. – ”Tältä näyttää xx,x kiloa painava nainen”
  – Mielipidepostaus pakolaisista tai hallituksen esittämistä leikkauksista.
  – Selkeästi toisen bloggaajan postausta kritisoiva postaus, jossa ”tehokkaasti” yritetään peittää jäljet ketä kritisoidaan

  Mitä näitä nyt on :D

  Tykkää

 5. Tai voit tehdä tosi provosoivan ja kusisen otsikon tyyliin ”elämäni kamalin päivä” tai ”Kun suru saapuu taloon” ja jotain tosi surullisia kuvia alkuun ja itkua vingut alkupostauksessa mystisesti, kunnes lopussa selviää että sun college-housuista karkasi kiristysnaru vyötäröresorin sisään. Klikkausryöppy taattu.

  Tykkää

 6. Please, save us😀 just tänään taisin viimeksi lukea fitfashionista huomiohuorausotsikon. Ne ärsyttää ja lopetan yleensä sellaisten blogien seuraamisen. Sun jutut on kyllä sen verran hyviä että lukisin siltikin joka tapauksessa😊

  Tykkää

 7. Se on kyllä välillä kertakaikkisen mystistä, että mikä lopulta kiinnostaa enemmän ja mikä sit taas ei yhtään. Joskus on käyny niin et postaan jotain omasta mielestä ihan p*skaa ja sit se kerääkin vähän jälkikäteen paljon lukukertoja. Mutta, näiden ”kohuotsikoiden” keskellä on kyllä tullu vähän kriittiseks, että arvaa jo etukäteen ettei sisältö nyt todennäkösesti oo mikään kovin kummonen.
  Kannatan tota elämäni kamalin päivä -linjaa, se vois toimia! Pelkkä suru ei välttämättä toimi, koska aika moni on jo ehtiny surra kuluneita lenkkareitaan ja muita vastaavia :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.