Yhteistyö

-25% alennusta Adidaksen ja Niken tuotteista

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Sportamore. Kaikki postauksen linkit ovat mainoslinkkejä!

Minun piti pyhittää tämä viikko ihan täysin peruspostauksille, mutta kun mailiini tipahti tämä tarjous, niin päätin sen teillekin jakaa! :) Sportamorella on siis hetken aikaa -25% alennuksessa iso läjä Niken ja Adidaksen (pääasiassa Niken) tuotteita! Lisäksi on menossa kampanja ”Osta nyt – maksa marraskuussa” jos tulevana kuukautena haluat säästyä tältä rahareiältä. Toki on hyvä muistaa, että laskulle tilatessa tulee aina lisänä laskutuslisä!unnamed (1)

Pitihän se taas kiduttaa itseään kollaasien kanssa ja nyt keräsin molemmilta merkeiltä suosikkini alennetuista trikoista, topeista ja muusta. Nyt on taas tämän kuun kollaasikiintiö kyllä aivan täynnä minulla (varmaan myös teilläkin :D)

nike1-tilePunaista camoa | Pinkkiä raitaa |Harmaata kuosia
Tulista metsää | Öistä metsää | Yllätysneoncamo

nike2-tilePerusnike | Triplanike | Oranssinike
Liehunike | Tuplanike | Huppunike

Tuo ihana Liehunike löytyy myös oranssina ja mustana (musta ei alennuksessa) ja on ehdottomasti yksi suosikeistani omaan ostoskoriini. Tässä just koitan paukuttaa päähäni, että ainoat pakolliset ostokset loppuvuodeksi minulla on kunnon syksykelin kengät ja välikauden takki. Nyt ei mitään treenivaatehöpötyksiä.

Parit trikoot jos nyt kuitenkin.

MUTTA Adidakseen. Adidaksen alevalikoima ei ollut mikään paras mahdollinen (Stellasportin alea odotellaan täällä kieli pitkällä) mutta kivoja perustrikoita halvalla sieltä löytäisi!

adidas1-tile

Metsäleopardi | Tokio | Kolme raitaa
Pilivessä | Sinivyötärö | Tummaa sineä

adidas2-tileTokiopaita | Jumpsuit! | Pojatcamo
SeeprAdidas | Tokioteeppari | Reikätoppi

Tykkään himona tuosta Tokiopaidasta *insert sydänemoji*

Kun selailin sitten muita aletuotteita, niin treenikenkien suhteen taisin alkaa Nike-tytöksi. Siis APUVA miten sieviä kuoseja 8) Harmi, kun kenkiä ei oikein uskalla aina tilata netin kautta, kun koko on hirveän paljon mallista kiinni ja istuvuuttakaan ei tiedä ennen kuin kokeilee. Mutta tarvitsisin ehdottomasti ns. sisäpelikengät. Salikengät minulla on ”painonnostokengät” eli pohja on kova ja tasainen. Niillä on astetta vaikeampi pelata mm. sählyä ja tehdä esimerkiksi plyo-treeniä, kun pohja ei jousta eikä pehmennä hyppyjä ollenkaan. Toki Sportamorella on ilmainen palautus, niin olisi periaatteessa helppoa tilata haluamastaan kengästä kaksi kokoa (jos arpoo kahden väliltä) ja palauttaa sitten ne, jotka eivät sopineet.

sporta1-tile

Treenikassi | Reppu | Salihanskat
Pinkkiä | Jokakuviota | Turkoosia

2 thoughts on “-25% alennusta Adidaksen ja Niken tuotteista

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.