Blogi

Lempiblogini

En ole pitkään aikaan listaillut tänne omia suosikkiblogejani, joten ajattelin sen tehdä nyt! Mahdollisesti jossain välissä voisin tehdä myös ”linkitä blogisi”-postauksen ja etsiä sieltä uutta ja inspiroivaa luettavaa :)

Tykkään lukea blogeja, joissa kirjoittajan oma ääni kuuluu hyvin. Kuvien laadulla ei ole väliä, mutta tekstillä kyllä. Kielen ei tarvitse olla täydellisesti (kuten ei ole omanikaan) mutta jokin persoonallinen twisti yleensä suosikeistani löytyy. Ja jos ei löydy, niin se on korvattu muuten vaan motivoivalla persoonalla :D

Nykyään luen hyvin pitkälti pelkästään Terveysfitnesshyvinvointiblaablaa-blogeja, mutta paria lifestyle-blogiakin tulee selattua. Mutta aloitellaas näillä FIT4EVA-blogeilla. Olen todella laiska kommentoija, että osalle saattaa kyllä tulla yllätyksenä, että ylipäätänsä tiedostan heidän olemassa olonsa :D Täytyy aktivoitua kommentoinnissa!

Heinin blogi on minulle se uusin koukutus. Kyseisen blogin kirjoittaja siis selvittää parhaillaan tietää pelastukouluun ja haaveilee palomiehen urasta! Haastavat lihaskuntotestit hän suoritti heittämällä, mutta maanantaina on jännä päivä kun pitäisi saada cooper-tulokseksi vähintään 2800 ja uida hitosti ja olla pelkäämättä 0_0 olen lukenut Heinin matkaa suurella jännityksellä ja myötäelämisellä. Hän on käynyt myös armeijan ja senkin veti lähes fyysisimmän kautta, niin arvostukseni on TODELLA korkealla. Voin sanoa, että minulla jäisi tekemättä sekä armeija että cooper ja suurin osa lihaskuntotestistäkin :D Siitä huolimatta ihailen suunnattomasti naisia (ja miehiä) joiden kunto ja kunnianhimo ovat korkealla.

Hihkuin riemusta kun Lindan blogi siirtyi Fitfashioniin. Nyt en ainakaan vahingossa jättäisi sitä lukematta, kun samassa portaalissa ollaan ja FF:n etusivulla tulee vierailtua tiuhaan. Huumoria, hyvää konttia, mahtavaa kanttia ja loistavaa tulevaisuutta.

Fitspooration-blogia kirjoittaa 18-vuotias ruotsalaistyttö, joka kirjoittaa sekä ruotsiksi että englanniksi postauksensa, että jopa minä omalla pakkoruotsillani pysyn perässä. Alunperin aloin seuraamaan häntä instagramissa kun hän oli kuntoutumassa anoreksiasta kohti terveempää olomuotoa. Tällä hetkellä hänellä on myös kilpirauhasen vajaatoimintaa, mutta nyt kroppa käsittääkseni hyrrää jälleen ja hän jatkaa parin vuoden päässä häämöttävää kisatavoitettaan kohden. Kai. En seuraa blogia orjallisesti, mutta silti säännöllisesti.

Punttimimmi tuli tutuksi hevvoosista tykkäävänä hesalaisena Oulussa ja sen jälkeen ollaankin aika tiuhaan pidetty yhteyttä somen kautta ja nähty KERRAN. Vai kahdesti? :D Vähän voisi panostaa tähän kasvokkaiseen näkemiseenkin. Anyhow, Natalia lyö, hakkaa, potkii ja purisi jos saisi. Tällä hetkellä kilpparilääkityssäätäminen haittaa elämää, mutta KYLLÄ SE SIITÄ!

Henriikka Klemetti on Anna Virmajoen kanssa ensimmäisiä bikinigirl-crushejani. Miss Henry on myös loistava kirjoittaja (=hauska ja aito) ja vaikka blogi päivittyykin ehkä nykymittapuulla harvakseltaan, ovat postaukset aina odottamisen arvoisia. Kattavia, pitkiä ja persoonan paljastavia.

No siis totta kai Monnakin on tällä listalla. Monna on upea, aikuinen, inspiroiva ja aito. Jos puhutaan esikuvista, niin itselleni hän on sellainen, jonka blogia ja elintapoja ihailen. Siis sellaista monipuolista sporttisuutta ja armollista tavoitteellisuutta henkinen hyvinvointi edessä mennen.
Plus hänellä on sama nimi kuin ensimmäisellä pehmopupullani.

Ilona on myös näitä nuoria ja nousevia fitness-tähtiä. Lajinvaihto bodystä bikiniin kulminoituu ensi viikolla Lahdessa ja kuvista päättelisin, että menestystä on luvassa. :)

Kaikkihan Fitfashionilla yhtään pyörivät tietävät sen, että Metallisydän on hauska. Ja hyvällä tavalla rajaton :D Rehellisesti sanottuna oon monesti ollut kateellinen, että miksi en itse keksinyt tai edes osaa tehdä niin hulvattomia postauksia aiheesta kuin aiheesta. JA NE KUVAT. Ai iesus. Mutta kaiken poskikieleilyn keskelle mahtuu myös paljon asiaa ja asiantuntemusta. Suosittelut lämpimät.

Akua seurasin jo silloin kun hän valmistautui Bikini fitness -kisoihin ja postasi reseptejä milloin fitness-pizzaan, fitness-sipseihin tai fitness-ranskalaisiin :D Jäin täysin koukkuun siihen persoonaan, mikä tekstistä puskee läpi ja vahvistuu vaan videoiden yms. kautta. Plus ihailen sitä energiaa millä hän on saanut hoidettua niin häät, oman yrityksen, pt-hommat ja kaikki muut maholliset. Monitoimi-ihmiset rocks!

Siinäpä ne tämän hetken suosikit. Lisäksi luen myös hyyyyyvin paljon FitFashionissa olevia blogeja satunnaisesti, välillä toisia enemmän ja toisia vähemmän ja en vaan yksinkertaisesti osannut nostella sieltä vain tiettyjä esille :D Mutta säännöllisimmin näiden esiteltyjen lisäksi tulee luettua:
Linda Manuella, Let’s go Minni, Mini Fitness, EVER FIT, Today I’m unstoppable, Vasankari (seuraisin enemmän ja päivittäisit enemmän EI PAINEITA ESSI), Me versus myself, Queen of everything, Pauliina’s fit world sekä Too big to be me

Olenko se vain minä, vai onko englanti jotenkin yliedustettuna blogien nimissä? :D

Löytyikö listalta omia suosikkejasi, uutta luettavaa vai jäikö joku ultimate-ihanuus täysin pois? :)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

8 thoughts on “Lempiblogini

 1. Nyt tuli kyllä paljo blogeja mistä en oo kuullukaan! :) Harmi vaan ku nykyään meinaa olla aika kortilla näiden nykyistenkin blogien seuraamiseen, että välillä kasaantuu kymmeniä lukemattomia postauksia :/

  Tykkää

 2. Tänks! Niin kivasti kirjoitettu meikäläisen räpellyksestä ;)

  Muut listalla olevat onkin ihan huippublogeja! :)

  Tykkää

 3. Oi miten osuvasti ja kauniisti kirjoitit Monnasta. Olen täysin samaa mieltä!
  Mulla on kirjanmerkeissä lisäks myös yks mahtava blogi, jonka nimi on lyhennetty YbyJ ;)

  Tykkää

 4. Hikikinkun ja Punttimimmin ohella omiin lempiblogeihini kuuluu hassunhauska Rahkamuija (voimanostoa, pyöräilyä ja kissoja) ja uusi tuttavuus Sweat like a Pig (strongwoman ja voimanostokilpailuja). Näitä molempia yhdistää se, että treenaamisen motivaatio on suoritus ja nautinto, eikä ulkonäkö, mikä on virkistävää tässä fitnessboomissa. Ei siinä tietenkään ole väärää, jos ulkonäkö on tärkeä motivaattori, mutta kaikille se ei toimi ja joillekin aiheuttaa turhaa ahdistusta. Mave-tuloksessa on jotain ihanan absoluuttista ja sitä ei itsekritiikki tai toisten virnuilu voi selittää huonoksi. Toisin kuin ehkä peilikuvan.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.