Yleinen

Lomalainen

Hellurei!

Tässä on oltukin nyt harvinaisen hiljaista bloggaajaa, mutta olenkin ollut lomalla. Alkuun ajattelin päivittäväni blogia myös loman aikana, mutta kun ei missään välissä herännyt inspiraatio ja ajatus lähinnä ”ahdisti” niin päätin ottaa loman ihan lomana. :) Varmasti ihan oikea päätös, koska mikään ei ole kammottavampaa luettavaa kun väkisin väännetty postaus.

12139734_1646929388858368_1383558787_n

Mutta loma on sujunut hyvin! Lapissa jouduin luonnollisesti muun muassa mummoni pakkosyöttämäksi (hän käytti suostuttelussaan jopa termiä ”kuihtuminen” mikä ei minua todellakaan uhkaa vaikka olisin koko talven syömättä). Sain vedettyä naamaani myös sen pakollisen makkaraherkun ja 21:sen vohvelin, Scan-aterian, hirvipaistia, poronkäristystä ja Choco Delin konvehteja.

Ei liene kenellekään epäselvää, että junan sijasta päätin pyöriä takaisin Ikaalisiin.

Torstaina aloittelin laskeutumisen kohti uutta ruokavaliotani. Pakollinen lomapizzakin oli gluteeniton mutta MITÄ HITTOA

fit6

Yhyhyhyhyyy. Jos oisin tiennyt etukäteen, että koko ero tulee olemaan noin valtava, oisin saattanut valita toisin :D Siis tuo meikän pizzahan on ihan järkevän kokoinen pizza ja sillä tuli maha täyteen ilman ähkyä, mutta masentavaa näykkiä omansa loppuun siinä vaiheessa, kun toisella on pizza vasta puolivälissä.

Pohja oli kuitenkin ihan ok.

Batterylakko on sujunut hyvin. Huomaa kyllä, että päänsärky osaa iskeä mitä yllättävimmissä tilanteissa. Juuri kun luulet, että kofeiinipäänsäryt ovat nyt kärsitty niin KAH, seuraavana aamuna heräät sellaiseen jyskytykseen,ettei Panadolit auta. Olen harkinnut, että alan opetella juomaan aamukahvit (ostin hyvää luomukahvia juuri sitä varten) ja siihen kylkeen riisikookosmaitoa. Odotan mielenkiintoista makuelämystä :D Myös tuorepuuroa alan tehdä tuon riisimaidon avulla, mutta vielä pitäisi keksiä millä ihmeellä korvaan turkkilaisen jogurtin.

Salillakin on tullut käytyä tällä viikolla hurjat KAKSI(2) kertaa. Huomenna jos kävisi sen kolmannen niin olen ihan suunnitelmassa kiinni :D Snapchatissa nimimerkillä jenskysi pääsee seuraamaan reaaliajassa reenejäni, vaikka kieltämättä joidenkin liikkeiden taltiointi itse on hivenen haastavaa. Nyt kun en seuraa mitään maksullista ohjelmaa voin ihan huoletta jakaa reenini kaikelle kansalle.

Tänään oli Longtimenosee-jalkapäivä ja jo ensimmäisten painottomien lämmittelykyykkyjen aikana tuntui, kun joku olisi raastanut reiteni rikki juustohöylällä. Odotettavissa eeppistä lihaskipua huomiselle. Onneksi sain blogin kautta lahjaksi putkirullan*, joka on jo nyt avannut selkälukkoja ja pääsee seuraavaksi helpottamaan penikkatautiani. (Rullasta lissee ensi viikolla)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

9 thoughts on “Lomalainen

  1. Pittää maistella toistamiseen. Turkkilaisen jogurtin maku on sellainen,mikä itselläni aiheuttaa suuria intohimoja. Kaurajogurtti on niin paljon pehmeämpi ja ”makeampi” että mieluummin olen melkein iliman :)

   Tykkää

 1. Kuulostaa niin tutulta! Miksi kaikilla mummoilla on pakkomielle syöttää lapsenlapsensa niin ähkyyn ettei pysty vuorokauteen tekemään mitään? Tuleeko meistäkin tollasia joskus? :D Mutta toisaalta mummojen tekemä ruoka on niin taivaallista <3

  Tykkää

 2. Tunnen gluteenittoman pitsan tuskasi. :D Jos käy tutussa paikassa, sitä osaa jo henkisesti valamistautua siihen kokoeroon tavalliseen pitsaan verrattuna, mutta uusissa paikoissa ei voi ikinä tietää, että kuinka pieni lätty sieltä tällä kertaa tuodaankaan nokan eteen. Ja vaikka se gluteeniton on useimmissa paikoissa järkevän kokoinen, silti aina ohuesti harmittaa maksaa palijon enemmän ja saaha huomattavasti pienempi lätty. Tai ehkä eniten harmittaa, jos se pohojaki sitten palijastuu vielä semmoiseksi pakastepitsa-tyyppiseksi…

  Tykkää

  1. No niinpä! Ei harmittaisi, jos olisi yhtä iso, mutta kun tuollakin kokoero oli just, että toisen pizza on tuplat omasta :D Ja pohjan laatu varmasti vaihtelee. Tuolla se ei maistunut miltään, eli oli ok kun täytettä oli paljon.

   Tykkää

 3. EIKÄ!!! Sulla on Kasvis-paita. Just yks päivä mietin että miten siistiä olis käyttää sali-paitana vaikka sellasta kultaisen 90-luvun Karvis -toppia. AAAARGH, en kestä, mun on pakko löytää jostain tollanen!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.