Blogi · Yhteistyö · Yleinen

Voiko treeni-intoa ostaa?

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä

Välillä tuntuu, että kolme kertaa viikossa treenaaminenkin on mahdoton tehtävä. Sali-innostus iskee päälle aina salilla, mutta edelleen hukassa on se olotila, että salille tulee mentyä ilman järkyttävää pakottamista ja ympäri puhumista. Tänäänkin sain itseni pyöräilemään töiden jälkeen kodin sijasta salille vain lupaamalla itselleni lakosta huolimatta Batteryn. Luvassa siis uusia vieroitusoirepäänsärkyjä!

Harmittaa. Vielä kun voisi helposti pyöräillä oikoreittejä pitkin ja valoisaa aikaa riittää, niin siitä huolimatta sohva ja Netflix vetää enemmän puoleensa kuin sali ja palkkari.

Harkitsin pitkään, että ostan itselleni inspiraatioksi uusia salivermeitä. Onnen ostoskoria pysähdyin miettimään, että auttaako se?

house1-tile

Harmaata VoinPystyä | Talvista VoinPystyä | Rajattua VoinPystyä
Pitsiä polvessa | Sekamelsaa | Vortex-intoilijoille

Rakastan kivoja treenivaatteita, hulluja kuoseja ja muutenkin pidän sporttisesta tyylistä. Ikävä kyllä se sporttinen tyyli näyttäisi paremmalta jos itsekin näyttäisin sporttisemmalta ja viime aikoina olen kärsinyt pienestä peilikammosta. Itserakkausjuttu ei ole unohtunut mihinkään, mutta syksy+unettomat jaksot+aikuisiän akne+ruokaaaa -combo ovat tehneet peilikuvastani pyytämättä varsin sopivan näin Halloweenin läheisyyteen.

Syksy on muutenkin sitä aikaa itselleni, jolloin en hirveästi välitä olla esillä. Selfie-kuvien määrä romahtaa, eikä valokuvaaminen muutenkaan innosta. Miksi hankkia uusia treenivermeitä, jos niitä ei jaksa esitellä edes pukukopissa?

Toisekseen: kannattaako satsata rahaa itsensä motivoimiseen vai palkitsemiseen? Olen viimeisen vuodenkin aikana hankkinut useampia ”motivaattorivaatteita” niin eiköhän nyt olisi parempi vain istua lompakon päällä ja hankkia täydennystä omaan varusteluunsa vasta sitten, kun kilomäärä X on saavutettu.

unnamed

Bloggaajana välillä turhauttaa, kun joka sähköpostiin tipahtelee päivittäin erilaisia alekoodeja ja tarjouksia, joita halutaan blogeihin esille. Jos tuntuu, että mainostan usein niin ette voi kuvitellakaan kuinka tiheään bloggaisin jos nostaisin KAIKKI saamani tarjoukset esille :D Olen päättänyt, että tuon teidän tietouteen niitä koodeja ja tarjouksia, joihin itsekin tartun tai tarttuisin jos (raha)tilanne sen sallisi. Ja vain niihin nettikauppoihin, joita itsekin säännöllisesti käytän. Sporttikaupoista oma suosikkini on ehdottomasti Sportamore. Zalandon valikoima etenkin Adidaksen osalta voi olla vakuuttavampi, mutta itselläni on positiivisempi kuva jäänyt asioidessani Sportamoren kanssa, niin sitä mielelläni sitten täälläkin nostan esille.

Onneksi olen päässyt eroon siitä ajatuksesta, että minulla pitäisi olla sitä ja tätä ja tuota ollakseni uskottavampi bloggaajana tai ihmisenä. Totta kai lähden nykyäänkin mukaan trendeihin ja ilmiöihin, mutta ostamiseni on järkevöitynyt huomattavasti tässä kuluneen vuoden aikana. En osta enää siksi, että pitäisi ostaa vaan siksi, että pystyn ostamaan. You know? Mitään en ala enää ostamaan laskulla, osamaksulla tai ”osta nyt -maksa myöhemmin”-periaatteella jos ei ole aivan pakko. Mieluummin säästän tarvittavan summan ja ostan myöhemmin tai katson jotain sellaista, mihin minulla sillä hetkellä on varaa. Toivon, että tämä säästeliäämpi ajatusmalli pysyy mukanani vielä ensi vuoteen, jolloin tulotasoni romahtaa :D

Olipa harvinaisen päätön postaus. Pahoitteluni. Toivottavasti huomenna pysyn asiassa, kun tarkoitus puhua hieman penikkataudista.

Asiasta kukkalaatikkoon! Haluan antaa ihan vilpittömiä kehuja House of Brandon -verkkokaupalle nopeudesta ja asiakaspalvelusta. Ostin ylläolevan takin (ihan omilla rahoillani). Vero Modan takit hyvin usein ovat aika naftia mitoitusta etenkin meille, joilla hartian ympärysmitta vetelee samoissa metriluvuissa lantion kanssa. Tilasin L-koon keskiviikkona ja TORSTAINA paketti oli jo perillä. Wooot. Ikävä kyllä jostain syystä pakettiini oli päätynyt koko S. Naamani oli näkemisen arvoinen, kun oletin vetäväni ylleni L-koon takkia ja edes hauikseni ei mahtunut hihasta läpi :D No. Takki takaisin pussiin ja vaihtoon tuona torstaina. Perjantaina sain viestin, että oikea koko on lähtenyt matkaan ja maanantaina pääsin tallustelemaan harmaassa kaunokaisessani. Kaiken häsläyksenkin jälkeen siis toimitus oli nopeampaa mitä joillain muilla verkkokaupoilla tuntuu olevan.
L-koko on muuten sopiva! Hartioista ottaa kyllä kiinni, mutta eipä tässä ole tarkoitus selkätreeniä tehdäkään niin menee hyvin tarkoituksessaan, eli kaupunkitakkina. On muuten saatavana myös punaisena!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.