hyvinvointi · Unelma itsestä · Yleinen

Armoa

PA180253-768x1024

Tavoitteita asettaessa on aina olemassa se mahdollisuus, ettei niitä saavuta. Ei ainakaan siinä aikataulussa, missä piti. Tämä kulunut kuukausi on ollut jotenkin haastava. Olen saanut samaan aikaan hirveää boostia ja intoa toteuttaa esimerkiksi ruokavaliota ja seuraavassa hetkessä syönyt kaikkea mitä ei pitäisi, skipannut salikäyntejä ja ollut muutenkin ”löysä”.

Eikä syynä ole mikään muu kuin viitsimättömyys. Koitan potkia samaan aikaa itseäni persiille ja lohduttaa suklaalla. Ravistella niskasta ja ylipuhua itseni syömään hampurilaisen. Vaa’alle en ole saanut itseäni vielä nostettua, mutta kaipa se pitää ensi viikolla sinnekin uskaltaa. :D

Jännitystä marraskuuhun luo se, että otan autoni pois seisonnasta, koska loppuvuoden aikanaa tulee kuljettua ees taas aika tiuhaan. Koitan perustyöpäivinä käyttää pyörää ja jalkojani, koska hyötyliikunnasta en halua luopua. Toisaalta toivon, että auton kanssa katoaa yksi tekosyy olla käymättä salilla (en jaksa pyöräillä yhyy)

Siinä missä olen ollut välinpitämätön itseäni kohtaan, olen ollut sitä myös velvollisuuksiani kohtaan. Opinnot etenee etanamaisen vauhdikkaasti, tuhat asiaa on odottelemassa vuoronumeron kanssa takaraivossani ja hampaitten peseminenkin rasittaa. Yhtään ei ole blogiyhteistyöjuttujakaan luonnoksissa odottamassa VALOKUVIA (hirveän vaikeaa se niiden ottaminen.) Bloggaajana muutenkin olen ollut lokakuussa aika saamaton. Pitäisi vaan yksinkertaisesti istua alas ja pistää asiat TEE NÄMÄ -paperille. Murehtimallahan sitä ennenkin on saatu rästihommia suoritettua!

Syksy. Lyhyet, alati pimenevät päivät. Ah. Josko sitä tänä syksynä saisi hommattua sen kirkasvalolampun niin näkisi, onko siitä helpotusta. Valivali. Valivalivali. Valivali. Vali.

Mutta harvassa ovat ne vuodet, että jokaisen kuukauden jokainen viikko olisi energistä onnistumista. Ehkä se on mahdollista, mutta ainakin lokakuussa sen suhteen olen hieman epäonnistunut. :D Marraskuun tavoitteena onkin siis pistää se ruokavalio vihdoinkin ajatustasolta myös käytäntöön pidemmäksi aikaa kuin pariksi päiväksi kerrallaan, käydä salilla 3 kertaa viikossa ja olla pieksemästä itseäni maanrakoon jos asiat eivät menekään niin kuin olen suunnitellut. Tähän vuodenaikaan kuuluu armollisuus etenkin itseäni kohtaan.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.