Blogi

Ongelmien kautta someen

Mutta ennen muita kuulumisia mainitsen eräästä tutkimuksesta, joka kaipaa lisää vastaajia liikunta- ja hyvinvointiblogien lukijoista!

Tutkimus on bloggaajakollegan pro gradu -tutkimus, jossa selvitetään liikunta- ja hyvinvointiblogien vaikutusta lukijoiden arkeen ja ajatusmaailmaan. Tutkimukseen ehtii vastata vielä tänään ja huomenna! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi tuote pakettia, jotka molemmat sisältävät vapaavalintaisen nettivalmennuksen Trainer24.fi-palvelusta sekä Evoke Natural Energy-tuotteita! Kannattaa siis ehdottomasti uhrata noin kymmenen minuuttia tähän vastaamiseen, että graduilija saa laajan aineiston itselleen! :)

Tutkimukseen pääset TÄSTÄ.

12278675_10153716512526250_4127082088210942144_n

Huh!

Kahden viikon spontaaniblogitauko :D Olin silloin pari viikkoa sitten koko viikon noin 38 asteen kuumeessa ja tämä toinen viikko on mennyt tappavassa yskässä ja korvatulehduksessa. Vasen korvani on täysin ummessa edelleen ja tässä mielenkiinnolla odotan koska kuulo palautuu.

Lisäksi nyt olen saanut pari päivää taistella tietokoneeni kanssa, joka on herjannut milloin mitäkin asiaa. Vihdoinkin palomuurit ynnä muut suojat ovat käsittääkseni kunnossa ja kone pelittää kuten pitääkin. Tarkoitukseni on ostaa jossain välissä kyllä irtonäppäimistö ipadiini, että saisin silläkin tehtyä helposti postauksia. Onko kellään suosituksia mistä sellainen kannattaisi hankkia? Itselläni on iPad air 2.

On kyllä nakertanut naista tämä nykyinen olotila. Yläkroppani on täysin juntturassa tästä yskästä, joka itseasiassa oli hetkittäin niin paha, että lantionpohjalihakseni alkoivat pettää, mikä teki vessan läheisyydestä todella tärkeää :D Onneksi yskä on nyt sen verta hillittänyt, ettei tarvitse alkaa täällä blogissa ihan vielä mainostamaan tena ladyjä.

Vähän oloa kuullostellen olisi tarkoitus ensi viikolla palata elävien kirjoihin myös liikunnan suhteen. Salilla voisi käydä tekemässä ainakin vetävät ja työntävät lihakset (jalkapäivä ehkä liian raskas vielä näille keuhkoille) ja työmatkoja voisi taittaa muutoinkin kuin AUTOLLA. Hyi minua.

Tosin nyt tänne tuli lumet ja laiskahan ei lumessa pyöräile. Eikä kävele. Eikä tod. hiihdä.

Ruokailujen suhteen olen yllätykseni aika onnistunut. Toki herkkuja en ole hirveästi vältellyt, mutta en ole myöskään niitä kaivannut. Vehnättömyyden kanssa edelleen vedän soutaa-huopaa -linjaa, mutta kokoajan sen määrä ruokavaliossani vähenee ja teen automaattisesti ei-vehnällisiä valintoja. Huomenna istahdan alas kirjoittamaan hieman tarkemmin myös mitä mielessä on liikkunut nyt viimeisen kuukauden aikana liittyen Unelma itsestä -valmennukseen ja mitä strategisille mitoilleni kuuluu. Saatatte yllättyä millainen vaikutus kahden viikon köhimisellä on vyötäröön :D Koitetaas muutenkin saada taas blogi eloon.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

unnamed (4)

Sportamorella* tämän viikonlopun ajan lähes kaikki talvitakit -25% alennuksella koodilla WINTERJACKETS

*Affiliate-linkki

 

2 thoughts on “Ongelmien kautta someen

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.