Unelma itsestä

Entisiä unelmia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kuva on otettu elokuussa 2013. Olin pari viikkoa ollut Bikini Challenge -ohjelmassa mukana ja seurannut sitä pilkulleen. Unelmani olikin onnistua siinä. Ja onnistuin. Siinä laihtuessani ja onnistuessani ensimmäistä kertaa ikinä elämään ilman herkkuja yli kolme päivää olin varma, että muutkin unelmani tulevat toteutumaan. Ei siksi, että luottaisin siihen, että asiat loksahtavat kohdalleen, vaan siksi, että laihduin.

Jotenkin olin saanut iskostettua itseeni sen ajatuksen, että kelpaan niin mies- kuin työmarkkinoillakin paremmin kymmenen kiloa kevyempänä. Samalla sosiaalinen elämäni tulisi mullistumaan ja saisin rahaa hengittämisestä muualtakin kuin Kelalta.

Nykyään unelmiini ei mahdu tiettyjä kilomääriä. Ei niitä voi vaa’alla mitata. Unelma itsestä -valmennuksessa on tällä viikolla keskitytty ”Back on track”-ajatukseen. Joka päivä olemme yhdessä saavuttaneet pieniä tavoitteita ja muistuteltu itseämme ja muita siitä, että kuinka paljon parempi se olo voikaan olla.

Omalla kohdallani loka-marraskuu ovat olleet haasteellisia. Olen ollut sairaana ja stressannut opiskelujeni vuoksi. Niiden yhdistäminen työhön ei ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin, koska jotenkin ajattelin, että kyllähän sitä hyvinkin jaksaa töiden jälkeen sitten esseitä kirjoitella. Ei jaksa. Olen antanut itselleni luvan lipsua ja rötvätä ja joulun tavoite ei ole tällä hetkellä yhtään sen lähempänä kuin lokakuun alussakaan. Mutta ei myöskään kauempana.

Olen rehellisesti sanottuna ihan hemmetin yllättynyt siitä, kuinka helppoa on ollut pysyä yli vuoden päivät samassa painossa :D Ennen paino seilasi kymmenen kilon väliä vuoden sisällä, nyt se tuntuu pysyvän tässä – teenpä mitä hyvänsä.

MUTTA… Vaikka olen nykyään hyvinkin hakunamatata-tyyppiä ja kohtalaisen sinut itseni kanssa, niin en voi taputella itseäni vielä selkään. En ennen kuin olen todella saanut ruokavaliotani uudistettua. Aloitin toissa viikolla useamman päivän viherprotskusmoothiella ja herramunjee millaisen energiaspurtin sillä sai päivään! Kysymys kuuluukin, miksen tee niitä joka aamu?

Ajattelin pitää ensi viikon rehellistä ruokapäiväkirjaa. Otan kuvat syömistäni aterioista ja kokoilen niitä sitten tänne blogiin. Voidaan sitä sitten yhdessä pällistellä ja miettiä, miten sen kanssa menee. Tämän päivän tehtävänä muutoinkin on pistää kalenteriin valmiiksi ensi viikon liikunnat ja kaupassa käynnit, niin samalla voi tarkistaa, miten niissä pysyttiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta palatakseni niihin menneisyyden unelmiini: tällä hetkellä olen saavuttanut ne. Niin töiden kuin miestenkin suhteen. Saavutin ne itseasiassa kaksikymmentä kiloa painavampana mitä piti, mutta se taisikin olla universumin keino laajentaa tajuntaani ymmärtämään se tosiasia, ettei ulkomuotoni estä minua saamasta sitä, mitä todella haluan.

p.s. se yskän vaikutus keskivartaloon: -4cm. VIIKOSSA. Toimii!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU | BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

2 thoughts on “Entisiä unelmia

  1. Oot huikea. Tykkään sun kirjoitustyylistä sekä blogin avoimesta ja rehellisestä keskusteluotteesta. Kiitos, oot auttanut mua paljon tässä oman keskeneräisyyden kohtaamisessa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.