Yhteistyö

Mustan perjantain ostomaniaa

Postaus ei kyllä  mitään muuta sisällä kuin mainoslinkkejä!

Black Friday on yleinen ostosmanian päivä erityisesti Yhdysvalloissa. Samaan aikaan osa maailmasta viettää ”älä osta mitään”-päivää. Omalla kohdallani tämä päivä on viimeinen arkipäivä ennen palkkapäivää MUTTA minulla on muutamia lahjakortteja säilytettyinä juuri tätä hetkeä varten ja tuhlaankin ne NYT! Osa menee suoraan joululahjoihin, niin en niitä nyt tässä esittele (koska lähipiirini on täynnä kyyliä) mutta osa menee oman hyvinvointini tukemiseen ja niistä sekä muista tarjouksista kerronkin seuraavassa.

Minulle tarjottiin yhteistyötä Junkyard.-verkkokaupan kanssa, eikä minun tarvinnut nähdä kuin etusivulla komeileva ADIDAS-logo niin sanoin kyllä :D Junkyardilta löytyy urheilubrändejä Adidaksen lisäksi myös Reebok ja Nike ja lukuisia skeittari-/lumilautailumaailmasta tuttuja nimiä. Itsehän en pahemmin pysy pystyssä yhdellä laudalla mutta rento, sporttinen tyyli kuvaa ehkä parhaiten omaa työpaikkalookkiani ja sinne verkkokaupan tarjonta on ihan omiaan. Pistin paketin jo tilaukseen ja esittelen fashionista-tyyliin tulevat tuotteeni täällä ensi viikolla!

junkyard

Black Friday -tarjouksia tipahtelee sivustolle tasaiseen tahtiin, ylläolevassa kuvassa näkyy sivuston oman malliston Junkyard XX-XY -tarjoustuotteet, joista itselleni nappasin tuon vaaleanpunaisen löysän paidan. Tarjouksiin pääset tästä!

 

Suosikkiyhteistyökumppanini Hyvinvoinnin Tavaratalo on myös kunnostautunut tarjousten teossa tänään. Huimilla alennuksilla lähtee nyt esimerkiksi suolavalaisimia, Himalajan ruokasuolaa, hurjasti mineraalimeikkituotteita, Fastin protskupannarijauheita, kookosöljyä JA raakasuklaanvalmistuspaketti (<- täydellinen joululahja)

House of Brandonin Black Friday -tarjous on todennäköisesti paras mihin olen tänään törmännyt: -20% jo alennetuista tuotteista! Käytä ostoksen yhteydessä koodia BLACKFRIDAY tai BFCM2711 ja alennus aktivoituu. Alle kokosin kollaasin tuotteista, joiden ale-hinnat on nyt alennuksessa.

bradon1-tile

Kaikki tarjoustuotteet näet täältä

Sportsnutritionilla tänä viikonloppuna kaikki tuotteet -10%! Mistä tulikin mieleeni, että pitäisi ostaa lisää Supermass Afterzonea. Edelleen paras ja tänään – kuukauden salitauon jälkeen -muistin taas miksi: hyvää, ei jää paakkuja, hyvää.

Ja Sportamorella on tänään tarjouksessa yli 1500 tuotetta enkä jaksa edes eritellä sieltä suosikkejani. Jos tarvitset varusteita talviseen sisä- tai ulkotreeniin, kyseinen kauppa on paikkasi tänään.

Nyt on joululahjat hankittu oikeastaan kaikille muille paitsi äidille ja anopille. Onneksi huomenna on Ikaalisen taideteollisenkoulunminkälie avoimet ovet ja siellä on myynnissä varmasti kaikenlaista kivaa ja uniikkia juttua, niin eikhän ne lahjat löydy sieltä :)

Tänä vuonna tähän blogiin ei taida tulla joulukalenteria. En ole siis yksinkertaisesti keksinyt MITÄÄN aihetta enkä luota itseeni, että jaksaisin postata joka päivä 24 päivän ajan. Pitää vielä katsella ja mietiskellä jos tulisi ideaa helposti toteutettavaan blogijoulukalenteriin. Myös ehdotuksia otetaan hanakasti vastaan!

2 thoughts on “Mustan perjantain ostomaniaa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.