Yleinen

Uuden vuoden taikoja!

Huomenna koittaa se päivä, jolloin pahinkaan skeptikko ei voi olla mumisematta satunnaisia taikasanoja tinakauhan yllä. Järkytyksekseni sain huomata, että omalta osaltani KAIKKI taikomiset jäivät viime uutena vuotena tekemättä :o Olen siis elänyt kokonaisen vuoden täydellisessä pimennossa, kokenut pelkkiä yllätyksiä ja ollut vailla maagista suuntaa? Siltä se on kyllä tuntunutkin.

Mutta tänä vuonna en tee samaa virhettä! Tänään suuntaan askeleeni  (tahi autoni) kohti Ikaalisten Tokmannia, ostan kauhan ja tinat ja lopputuloksen esittelen ensi vuonna täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aiheeseen liittymätön täytekuva

Ne, jotka pitävät ennustamista ihan huuhaana, niin teidän on hyvä tietää, että toissavuotinen kuppiennustus lupaili minulle suurta rakkautta vuoden puoli välissä, muuttoa ja lemmikkiä. Kyseisen vuoden juhannuksena matchasin Wilhelmin kanssa, muutin kahdesti ja ostin kissan. Ei siis yhtään hullumpi tapa nähdä tulevaan!

 

Kuppi-ennustus

Hanki n. 6 samanlaista kahvikuppia, sekä kuusi pikkuesinettä, joille annat merkitykset. Esimerkiksi
Sydän = rakkautta luvassa
Ankkuri = Vakavaa sitoutumista joko rakkaudessa, ammatissa jne.
Kenkä = Uudet kengät / sairastuminen
Avain = Uusi asunto/sisustus
Kolikko = Rikastumista
Musta nauha = Surua
Pikkuauto = Matkustelua
Pikku-ukko = Seksiä

jnejnejne.
Esineet voivat olla mitä hyvänsä ja tarkoittaa oikeastaan mitä hyvänsä. Kunhan teette selväksi, että mikä tarkoittaa mitäkin.
Sitten esineet kuppien alle ja kupit sekoitetaan niin, ettei kukaan enää tiedä missä on mikäkin. Sen jälkeen henkilö valitsee kolme kuppia, joiden alla olevat kolme esinettä kertovat ensi vuoden merkittävimmät asiat. Sen jälkeen kupit taas sekoitetaan ja seuraava henkilö valitsee kolme esinettä ja näin jatkuu, kunnes kaikki ovat ennustuksensa saaneet.

* * * * *

Jos haluat tietää kuinka monen vuoden kuluttua menet naimisiin, niin sido kultasormus omaan hiukseesi (jos olet lyhythiuksinen, niin saat lainata kaverin hiusta, kunhan höngit siihen omaa energiaasi. Important stuff). Riiputa sormusta vesilasin sisällä ja odota, kun sormus alkaa kilahdella lasin reunoihin. Niin monta kilahdusta kun kuuluu, niin niin monen vuoden kuluttua menet naimisiin (tai kihloihin, tai löydät sen oikean, riippuu mitä haluat kysyä)

* * * * *

Nuku yösi kolikko tyynyn alla, niin näet unta ensi vuotesi merkkimiehestä/naisesta

* * * * *

Kuukausi-ennusteet saat, kun nostat joka kuukaudelle oman oraakkelikorttinsa tai pelikorttinsa. Peruspelikorttien merkitykset voit nähdä vaikka tältä sivulta.

* * * * *

Seiso pimeässä huoneessa peilin edessä, niin voit nähdä vilahduksen tulevasta kumppanistasi.
Sama toimii, jos seisot/istut pimeässä huoneessa kaksi kynttilää selkäsi takana
(Toim. Huom. Näitä minä en ole kokeillut. Liian jännittävää)

* * * * *

Pyri siihen, että ensimmäinen vieras uuden vuoden puolella on isokokoinen mies, se tietää hyvää onnea. Nainen taas ei tiedä yhtä hyvää, sillä mitä vanhempi nainen = sen huonompi onni. Ei siis mummoja kylään huomenna.

* * * * *

Uuden vuoden aattona eikä päivänä saa olla nälissään, sillä se tuo huonoa onnea. Vatsat siis täyteen tänään ja mammuttina baariin! Siellä on pimeää, ei kukaan välitä.

* * * * *

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.