Yleinen

Vesirokkopäiväkirjat

Screenshot_2016-01-04-15-24-17Terve! Vahvasti vuosi käyntiin lastentaudilla! Muistatteko kun kerroin jännittäväni,että koska se vesirokko iskee kun en sitä tietääkseni sairastanut ja työpaikallani oli kaksi kuukautta rokko-pandemia päällä? Ja lopulta tulin siihen tulokseen, että ei se nähtävästi sitten tartu,kun jouluun saakka pysyin ihan terveenä.

No eikös vaan joku viheliäinen virun tunkeutunut nähtävästi ihan viimeisten työpäivien aikana läpi panssarimaisen sietokykyni ja tällä hetkellä näytän siltä, että olisin vaihtanut selkänahkani 15-vuotiaan Åke-pojan kanssa.

Oireet alkoivat lauantaina kun olin shoppailemassa Vantaan kauppakeskus Jumbossa. Illasta nousi kuume ja näytti siltä,kun jotain näppyjä olisi tullut mutta kun olen taipuvainen sellaiseen miniakneen selän alueella niin en hirveästi ajatellut muita vaihtoehtoja. Paitsi allergiasta reaktiota alennusmyynteihin,Stockmanniin ja tungokseen.

Sunnuntaiaamuna olo oli jees. Varuilta hain lääkäriltä reseptin vesirokkorohtoon. Hänkin totesi, että aika lievältä näyttää vesirokoksi. Saman päivän iltana pyörin sitten jo yli 38 asteen kuumeessa, päätä särki mahtipontisesti, ruokahalu hävisi ja silmien liikuttaminen sattui. Plus tuo selkä räjähti.

Tänään oli sitten räjähtänyt myös rintakehä ja päänahka. Naamassa on onneksi vain muutama näppylä ja lääke toivottavasti estää sen, ettei enempää paiseita enää tule. Aamulla kuume huiteli korkealla, mutta laski nyt itsestään enää 37:ään, joten ehkä ollaan voiton puolella?

Hirveästi ei kutita,mutta päänahkaan sattuu jumalattomasti ja se yhdistettynä tähän jatkuvaan pääniskasilmäsärkyyn niin avot.

Mehupaasto (jossa sallin taudin vuoksi poikkeuksia) sujuu yllättävän hyvin kun ruokahalua ei ole. Eikä kyllä intoa tehdä mehujakaan. Tänään olen litkinyt puoli litraa mehua ja syönyt kaksi riisikakkua. Vettä taas menee isot määrät.

Mulla on niskan yläosassa (kallonpohjan molemminpuolin) ihan kummalliset kipupisteet. Aivan kuin olisin hakannut takaraivoani johonkin tai nojannut niskalla ammeen reunaan. Siis sellaiset pehmeänkovat pahkurat, jotka on toooodella kostetusarat ja joihin sattuu päätä kääntäessä. Ja nämä ilmestyivät muistaakseni jo perjantaina.

Interesting. Mutta palailen luoksenne tässä myöhemmin kertomaan mihin suuntaan tämä tauti kehittyy.

 

5 thoughts on “Vesirokkopäiväkirjat

  1. Hei hikikinkku! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka oon pitkään seurannut. Sää oot mun idoli! Aivan mahtava blogi, annat mulle aina hyvän mielen. Ja tosta vesirokosta: pikaista paranemista, onpahan jotain, mitä muistella kiikkutuolissa! ! :-D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.