Yleinen

Vesirokkopäiväkirjat 2.0

IMG_20160108_132716 En päässytkään niin helpolla mitä luulin. Ylläolevassa kuvassa vasen kuva otettiin neljäntenä sairaspäivänä, oikeanpuolimmainen tänään, eli kuudentena päivänä. Suunta on parempi, mutta eipä tässä vieläkään terveeksi itseään tunne.

Tänään on myös ollut ensimmäinen täysin kuumeeton päivä! Nyt lämpöä 37,5 eli vähän koholla, mutta verrattuna aiempien iltojen 39:n asteen onnen hetkiin niin olen ihan tyytyväinen. Edelleen kyllä kutittaa niin maan penteleesti ja jos ei kutita niin silloin sattuu. Vaatteiden päällä pitäminen tällä hetkellä on tehokkain kidutuskeino, jolla minusta saisi nyhdettyä kaikki valtion salaisuudet pihalle hetkessä.

No. Tärkeintä on, että suunta on selvästi parempi ja että maltan maata viikonlopunkin kiltisti paikallani, että vältyn jälkitaudeilta. Keuhkokuume tästä vielä puuttuisikin.
Tänään urotekona kävin Ikaalisten Tokmannissa ostamassa huivin kuoroa varten ja pelottelemassa lapsia karvalakin alta pilkottavalla noidan naamallani. Huomenna on Ikaalisten uuden kuntosalin KunnonLiikkeen avajaiset ja haluaisin todellakin mennä sinne, mutta en halua mennä sinne kipeän ihon kanssa. Asia olisi eri, jos voisin jo meikata, mutta nahka on sen verran kipeä ja rakkuloiden kohdalta kuiva, että meikkaaminen todennäköisesti vain pahentaisi tilannetta. Plus minulla ei ole poolopaitaa. :D Plusplus selvästi tautisen näköisenä ihmispaljoudessa liikkuminen aiheuttaa yleensä paheksuvia katseita.

Olenkin miettinyt, mitä ihmiset ajattelevat ensimmäiseksi kun näkevät minut? Epäilen, että valtaosa uskoo kyseessä olevan aknen (vois testata kysyttäiskö minulta nyt Alkossa papereita) tai että olen spurgunisti. Aikuisilla vesirokko on sen verta harvinainen, että sitä tuskin ei epäillä etenkin jos näkyvissä on vain kasvoni, eikä muu osa pistekirjoitetusta yläkropastani ole näkyvissä. Ja spurgunistiksi olen 30 kiloa ylipainoinen.

Voin sanoa, että silmäni ovat avautuneet myös aknestä kärsiviä kohtaan. Nyt ymmärrän todellakin sen, miksi osa heistä popsii särkylääkkeitä. Iho on heilläkin varmasti aivan tajuttoman kipeä ja kosketusarka. Puhumattakaan siitä, kuinka epävarmaksi menin heti kun tauti eteni naamaani. Apteekissa en katsonut farmaseuttia kertaakaan silmiin ja R-kioski ostokseni hoidin tuijottamalla kiltisti vain ostoksiani, joille myös lähtiessäni osoitin kiitoksen. Minun piti tosissani keskittyä, että sain katsottua Wilhelmiä silmiin ensimmäisenä iltana naamanäppyjen kanssa. Tosin nyt, kun alan tottua ”näihin kasvoihin” ja rakkulat eivät näytä enää viisimetrisiltä mätäpaiseilta saattaisin uskaltaa nostaa katseeni lattiasta. Tänäänkin Tokmannissa mulkaisin myyjää kerran. Victory.

Pitäisi ottaa asukuvia liittyen blogiyhteistyöhön Junkyard-*verkkokaupan kanssa, mutta… No… Ehkä rajaan naamani niistä pois jos sunnuntaina pistäisin Wilhelmin toimimaan Nigel Barkerina. Tai oikeastaan voisin ottaa sen photoshoppisena haasteena.

p.s. Päivittelen turhankin ahkerasti tällä hetkellä omaa snäppiäni, jossa pyörii reaaliaikaisesti #Vesirokkopäiväkirjat. Halukkaat saavat nähdä naamani kunnon muuttumisen tässä seuraavan viikkojen aikana liikkuvassa kuvassa :D Löydyn sieltä nimimerkillä JENSKYSII

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

*****************LOPPUUN MAINOSLINKKEJÄ**********************

Hyvinvoinnin Tavaratalolla on nyt Leaderin RAAKASUKLAAN VALMISTUSPAKETTI isossa alennuksessa (nyt vain 17 €)

unnamed

Sportamoren alet ovat voimassa vielä pari päivää! Alennuksessa on tuhansia tuotteita, joten jos nyt jokin urheiluvälineistö tai -vaatetus vaatii täydennystä niin NYT on se hetki!

 

2 thoughts on “Vesirokkopäiväkirjat 2.0

  1. Olit niin mielessä, kun kuulin Kunnonliikkeen avaamisesta, kun muistin sun syksyllä kirjoittaneen salista Ikaalisissa. Toivottavasti joku kerta sinne pääset, jos/kun se kiinnostaa :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.