Blogi

2016 – Tavoitteet

12338631_1099126300121165_1148615515_n

Nyt kun iho alkaa näyttää jälleen aikuisen naisen iholta, voin alkaa suunnata katseeni jälleen kohti tulevaisuutta ja tämän vuoden hyvinvointi-tavoitteita!

Viime vuonna lupasin muun muassa: 
Nostaa penkistä 60 kg (jää kyllä täksi vuodeksi :D)
Saada viisi leukaa (Yksi meni. Jee)
100 päivää ilman energiajuomia (onnistuin!)

Kuten vuosikatsauksessa  kerroin, niin viime vuosi oli muutoinkin sellainen selviytymisvuosi. Koitin hoitaa hommani ja säästää samalla mahdollisimman paljon energiaa. En vaatinut itseltäni paljon, minkä vuoksi en myöskään loistanut hirveästi oikein missään. Tähän vuoteen lähden eri asenteella! Nyt, kun lääkitys on kunnossa (kilppariarvot suorastaan BRILLIANT) ja kroppa pelittää, ei ole mitään tekosyitä himmailla.

TAVOITTEENA 2016

No se hemmetin 60 kiloa penkistä.
Muistaakseni ennätykseni oli viime keväänä 52,5kg eli mahdollista kuuskybänen, kun eiköhän nuo voimat kohtalaisen pian saavuta minut kun alan säännöllisesti treenata.

Päälläseisonta. 
Tänä vuonna haluan oppia tekemään kropallani jotain siistiä. Haluan seistä päälläni, tehdä kärrynpyörän, vetää leukoja ja mennä monkey barseja. Pudotettuja kiloja huomattavasti tärkeämpää on olla ylpeä omasta suorituskyvystään ja olla vuoden päästä huomattavasti paremmassa kunnossa kuin nyt!

3 kilometriä juoksemista
Pisin matka minkä olen koskaan putkeen juossut on 2 kilometriä (siis luonnossa). Oikeasti. Ja siitäkin on varmasti kymmenen vuotta. Vihaan juoksemista, mutta haluan nähdä kestävyyskuntoni paranevan. En tässä kuitenkaan vaadi mahdottomia, koska miksi tehdä väkisin liikaa jotain, mitä vihaa :D

Työmatkaliikunta keväällä
Inhoan Ikaalisten pyörämaastoja. Mun keuhkot! Mun reidet! Mun hiensietokyky! Mutta aiettä on joka päivä selviytyjäolo kun kaatuu töiden jälkeen eteisen lattialle sen jälkeen kun on pyöräillyt viimisen kilometrin pelkkää ylämäkeä. Tietää saavuttaneensa jotain. Uskon myös, että aktiivinen työmatkakuntoilu helpottaa myös tuon juoksutavoitteen saavuttamista. Sen aika kun on todennäköisemmin vasta kesällä.
Onneksi syksyllä asunkin sitten osittain Joensuussa. Ihanan pannukakkumainen Joensuu <3 Ei mäen mäkeä.

50 senttiä pienempi minä.
Alkumitat on nyt otettu ja piiloon tungettu. Tästä on todellakin hyvä lähteä kaventumaan vuoden aikana puoli metriä! (rinta-vyötärö-lantio-reidet-pohkeet).

257 päivää ilman Batteryä. 

Blogissa lupaan olla aktiivisempi ja panostaa kuviin hieman enemmän. Minulla on hyvä kamera ja tykkään kuvailla, mutta nyt kun ei Wilhelmin kanssa ole käyty samalla salilla niin esimerkiksi treenikuvat ynnä muut ovat jääneet todella vähälle. Onneksi sekin ongelma korjautuu tässä kevään aikana ja tarkoitukseni on muutenkin kohentaa blogini visuaalista ilmettä. Vielä kun pääsisi uusimaan bannerikuvatuksia. Punttimimmi vinkvink ;)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

 

 

11 thoughts on “2016 – Tavoitteet

  1. Luin tän jo kerran mut oli pakko tulla uudestaan kun jäin miettimään. Hiensietokyky? Siis mikä? :D

    Tykkää

  2. Tuo juokseminen- mimäkin luulin että juoksu ei ois ikinä mun juttu, ajattelin että en osaa enkä jaksa, en ollut juossut edes tuota 2km, ja sit vaan päätin et hitto mä haluan oppia, ja lähin vaan juoksee, juoksin 5km ja huomasin pystyväni siihen, ja kas olin koukussa :D

    Tykkää

  3. Oletpas kaunis tuossa kuvassa. Tsemiä tavoitteiden saavuttamiseen, usko itseesi niin kyllä ne sieltä tulee <3 Nopeemmin kuin arvaatkaan! :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.