Yleinen

Video – Kilpirauhasarvoni ja painoni nyt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakavaa huomenta!
Viime viikon tiistaina kävin ottamassa yleisimmät verikokeet ja testaamassa kilpirauhasarvoni. Koska videopostausta on pyydetty, niin esittelen arvot tarkemmin alla olevassa videossa, jossa kerron myös nykyisen painoni ja salaisen painotavoitteeni (se siitä salaisuudesta :D)

Kilpirauhasarvoni ovat siis menneet nyt reilun vuoden aikana seuraavasti:

TSH: 2,06 -> 1,36 -> 0,85
T4V: 12 -> 14 -> 13,3

Ei pöllömpää! Olo on huikean hyvä, kuten videollakin totesin ja muutenkin fiilis tulevaisuutta kohtaan korkealla. Tästä on todella hyvä jatkaa :)

Alla on mainoslinkkejä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alennusmyynneistä olen ostanut vaelluskengät ja uuden akun autooni, mutta sorruin itseni hemmotteluun House of Brandonissa. Ylläolevassa kuvassa näkyvä aivan ihana liehupaita* maksaa alessa 19,95€. Sen seuraksi tilasin ponchon* ja jotain, mitä luulin harmaiksi olohousuiksi, mutta jotka osottautuivatkin kimalteleviksi discopöksyiksi (9,95€) *:D Ei siinä, ihanat silti. Saanpa välillä vähän pilkettä työpaikalle.

Mutta siinä taisi olla minun ale-shoppailuni tältä tammikuulta. Nyt tarkoitus olisi todellakin tiputella painoa sen verta, että vaatekaappini sisältö aukeaisi minulle kokonaisuudessaan. Vielä ehdit silti tehdä itse alelöytöjä esmes juuri House of Brandonilta!*

 

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

25 thoughts on “Video – Kilpirauhasarvoni ja painoni nyt

 1. Oot Jenny ihana! <3 ja myös tosi innostava, sun videosta tuli tosi hyvä mieli ja innostuin itekkin tästä vuodesta 2016 :D

  Tykkää

 2. Kiitos Jenny kivasta videosta! Vaikutat mukavalta ja ihanan aidolta. Siun ajatukset terveydestä,liikunnasta ja painosta kuulostaa fiksulta ja erittäin terveeltä. Tärkeintä onkin, että terveys on kunnossa ja mieli tasapainossa. ☺
  Kaikkea hyvää tähän vuoteen! Uskon, että menet kohti tavoitteita ja opit ne elämäntavat, jotka pitävät sut terveenä ja onnellisena!!
  Tiina ☺

  Tykkää

 3. hei,ikuna en oo kommentoinu :D mutta nyt sanon että, oot tosi tervepäinen nuori nainen. Jatka samaan malliin…. peukkuja!!

  Tykkää

 4. Moikka!:)
  Onko noi sun luettelemat kilpirauhasarvojen ekat arvot syy lääkityksen aloittamiseen? Mulle sanottiin ettei ongelmaa ole kun toinen arvo oli 3,2 ja toinen 12,8. En osannut tai uskaltanut alkaa vääntämään asiasta lääkärin kanssa sen enempää mutta asia jäi vaivaamaan..

  Tykkää

  1. Yksityislääkärin mukaan oireet olivat selkeät,että lääkitystä kannatti kokeilla ja se todellakin auttoi :) ”hyvät” aevot vaihtelee henkilöittäin,joku toinen saatttais voida ihan hyvin 2thsllä

   Tykkää

 5. Ihana energinen ja positiivinen video! Ja kissat :D
  Mullakin kolesteroli oli lähellä viittä, mutta lääkäri sanoi, että vaikka se menisikin yli viiden se ei ole pahasta, kun mun hyvä kolesteroli on niin hyvä. Eli ei se kokonaiskolesteroli kerro ihan koko totuutta.

  Tykkää

 6. Ihanaa, kun oot niin positiivisen olonen :-)) Mulla kanssa tuo kolesteroli on ainut terveydellinen ”vika”. Viime mittauksessa vähän yli viis, mutta koska hyvä kolesteroli oli 1,96 niin ei onneks ollut kuullemma mitään hätää :D En oikeen kyllä tajua tuota mittaussysteemiä, tai miks niitä ylipäätänsä pitää laskea yhteen, jos toi yli tai alle viiden arvo ei oikeen mitään kerro. Tai jos kaikki ongelmat riippuu kuitenkin huonon kolesterolin määrästä :D kummallista..

  Tykkää

 7. Sopiiko kysyä, millaista annostusta syöt tällä hetkellä? Onko se jo ylläpitoannos vai aiotko / aikooko lääkärisi nostaa sitä?

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.