Yleinen

Norovirus ja muita mukavia asioita

imageLauantaina vielä vedin onnessani yliannoksen lettuja vaahterasiirapilla ja rahkalla (nyt en voi ajatellakaan sellaista). Olo oli hyvä ja iloitsin, kun kerrankin takana oli EHJÄ treeniviikko ja seuraava oli nurkan takana.

Sunnuntaina aamupäivästä hipsin salille treenaamaan jalkoja ja treeni kulki ihan ok. Kotiin tullessa huomasin ruokahaluttomuutta ja aika pian vatsa alkoi tuntua omituiselta. Söin kaurapuuroa, että maha lähtisi toimimaan, mutta ei. Täysin hiljainen, vellova olo vatsassa ja fiilis lähti painumaan surkean puolelle. Pari tuntia tuosta ja löysin itseni vuoroin halailemasta vessanpönttöä ja vuoroin istumassa sillä ja sitä seurasikin EpämukavaYö 1.0.

Maanantaina nousikin sitten kuume ja se lähti kipuamaan todella nopeasti todella ylös. Tähän kun yhdistettiin se, ettei mikään määrä vettä pysynyt sisälläni minuuttia kauempaa niin päivällä olin jo todella heikossa hapessa. En päässyt enää sohvalta ylös hakeakseni paratabsia ja kaikki liikkuminen tuntui mahdottomalta. Soitin Wilhelmin kotiin hieman etuajassa, että saisin sen kuumeenlaskijan suuhuni. Senkin jälkeen kyllä yrjösin näyttävästi, mutta ihmeen kaupalla tabletti pysyi sisällä. Ja se helpotti kummasti kun sai kuumeen alas ja sitten vesikin alkoi pysyä sisällä.

Viime yönä heräsin jälleen lähes 41 asteen kuumeessa, mutta kun maha oli rauhoittunut niin pääsin itse horjuen lääkepurkille. Tämä päivä on onneksi ollut oksennusvapaa (alakerran toiminnasta en kommentoi :D) mutta kuume pysynyt kiltisti välillä 38-39.

RAIVOSTUTTAVAA.

image

Tekis mieli kysyä universumista, että eikö se vesirokko ollut ihan tarpeeksi? Ihanaa olla saman kuukauden aikana kaksi kertaa hirveässä kuumetaudissa ja tätähän seuraa sitten taas salitaukoa vähintään yhtä monta päivää kuin kuume kestää. Tällä tautituurilla en uskalla kokeilla onnea keuhkokuumeen ynnä muiden jälkitautien kanssa.

NO, onneksi norovirus on kohtuu lyhytkestoinen vaiva vaikkapa siihen vesirokkoon verrattuna, ja sainpahan kaikki lettutankkauskalorit kerralla ulos.

Mutta että sellasta tänne! En halua edes laskea kuinka mones tauti tämä oli tänä lukuvuonna, mutta villisti veikkaisin, että seitsemäs.

 

3 thoughts on “Norovirus ja muita mukavia asioita

  1. Hyi, mahatauti on kyllä maailman ikävin sairaus, kun koko keho heikkenee silloin niin paljon. :( Mutta näin muuten, tykkään kauheesti sun blogista ja sun jutuista saa hyvää motivaatiota omaa treeniin! Kiitos siitä. :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.