Video

Videopostaus – Kuulumisia ihan sekukovaan.

Oikeasti. Miksi mulle käy niin, että paras aloituskuvavaihtoehto kolmesta on tämä yllä oleva? :D Mutta menkööt, enpä jaksanu alkanut erikseen tehdä aloituskuvaa tälle, kun mitään sen kummempaa asiakaan videolla ei ole.

Fitfashion Akun Booty Camp Special edition, josta mainitsin videolla.

SITTEN KATSOMISVINKKINÄ:
Eilen Kioski-ohjelmassa Rakelin kuplassa käsiteltiin lihavuushaukkumista. Ihan mielettömän hyvä, ajatuksia herättävä katsaus aiheesta. Täytyy itsekin tuosta purkaa ajatuksia, kunhan saan nämä turhat asiat pois ensin mielestäni. Ohjelman löydät Yle Areenasta TÄÄLTÄ.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

Loppumainontaa. Mainoslinkkejä!

Yves Rocherilla nyt mahdollisuus saada -10% lisäalennus koko tilauksesta koodilla XTRA10YR
Nyt myös kyseisen kaupan huippusuosittu Detox-kuuri on -25% kaikkien muiden aletuotteiden lisäksi.

5 thoughts on “Videopostaus – Kuulumisia ihan sekukovaan.

 1. Olipa kiva höpötyspostaus! Tekee ihan mieli itsekin kuvata omaa höpinää kirjoittamisen sijaan :) ”Mulla on tässä kamera…” ja vastaavat blooperit on kyllä hyvin tuttu juttu :D Naurattaa aina kun lisätään videopostaukseen useampi pieleen mennyt otos samasta lauseesta :D

  Kiitos maininnasta ja paranemisia!

  Tykkää

 2. Ootko kokeillu parantaa vastustuskykyä vitamiinien ja maitohappobakteerien avulla:)? Mulla on toiminut teho C-kuuri 1g päivässä sekä maitohappobakteerikuuri heti kun tuntuu vähänkin sairaalta olo!

  Tykkää

  1. Moikka! Joo, aina satunnaisesti tulee vedettyä hulluna vitamiineja ja maitohappobakteereja, mutta säännöllisemmin saisin niitä kyllä syödä! C-vitamiinia varmaan saan ihan nokko, mutta maitohappobakteerien kanssa saisin olla tehokkaampi :) Kiva kun muistutit niiden tärkeydestä!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.