edistys

Timmikuun tulokset

Niin monen muun kanssa päätin luvata tammikuun alussa timmiytyväni kuukauden aikana edes hieman. Itse olin siitä onnekas, että kroppa oli edeltävänä syksynä vihdoinkin alkanut hyrrätä kunnolla ja sellainen perusfiilis oli ollut terve. Sainkin ennen joulua tiputettua Unelma Itsestä -valmennuksen aikana viisi kiloa käytännössä itsestään.

Tammikuu alkoikin tehokkaasti sokerilakolla ja mehupaastolla. Hienoa sotasuunnitelmaani tuli itseasiassa kannustamaan kutsumaton vieras nimeltä vesirokkovirus. Makasin sen kourissa sitten kuta kuinkin kaksi viikkoa ja ensimmäisen viikon mitättömän ruokahalun kanssa. Kärsin samassa rytäkässä myös battery- ja sokerivieroituspäänsäryt niin olo oli aika mellevä. :D

Vesirokko näkyy minussa yhä, mutta vaikuttaisi siltä, että kaikki jäljet häipyvät ajan kanssa. Kun palasin töihin, niin lääkäri vielä kielsi hengästymisen viikoksi, ettei jälkitaudit iske. Sen jälkeen innoissani aloitin treenaamisen uudella salilla ja rellestin siellä sen viikon, kunnes viime sunnuntaina koitin oksentaa noroviruksen ulos systeemistä huonolla tuloksella.

No, onneksi omalla kohdallani se tauti kesti vain sen kaksi ja puoli vuorokautta.  Eilen kävin töiden jälkeen salilla jo kevyesti jumppaamassa keskivartaloa ja huoltamassa kehoani. Huomenna tarkoitus mennä sitten astetta totisemmin kiduttamaan ylävartaloa uudella ohjelmalla. Lyhyen ajan tavoitteena pysyä hiihtolomaan saakka  terveenä!

bty
bty

MUTTA NIIHIN TULOKSIIN.

Vaikka Vauva.fi-palstalla jo kyseenalaistettiin paikkani tässä portaalissa, koska olen aina ”kipeänä” ja mässään herkkuja ja lihavakin vielä niin saanpas nyt vähän lällätellä noille anonyymeille heittereille.

Tammikuun saldona kun on näet -2,5 kg ja kauttaaltani olen pienentynyt yhteensä 14,5cm! Niistäkin suurin osa lähtenyt keskivartalostani, eli olen kohtalaisen mellevänä täällä. :) Nyt varrestani on karissut 7,5 kiloa siitä mitä korkeimmillaan ollaan oltu ja sen huomaa jo vaatteissa ja olossa. Punnertaminen sujuu iisimmin :D

Ihan hyvä alku tähän vuoteen siis! Olen henkisesti jo varautunut siihen, että helmikuun saldo ei tule olemaan yhtä hyvä, koska aion treenailla paljon ja syödäkin siten, että jollain lihaksella on mahdollisuus edes hieman kehittyä. Myöskään en usko kokevani mahataudin ja vesirokon kaltaisia pakkopaastoja. Tärkeintä onkin kuukauden päästä nähdä mittanauhassa ja peilissä muutosta mieluisaan suuntaan sekä olla terve ja energinen :)

Helmikuun suunnitelma: 
Kuntosali 3xvko
HIIT-treeni kerran viikossa
Työmatkoja kävellen satunnaisesti. 
Sokerittomuus jatkuu 90%:sti (tää on niin helppoa, en halua lopettaa, mutta en totaalikieltäydy erikoistilanteissa)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

11 thoughts on “Timmikuun tulokset

 1. Kaunis kuva sinusta 😊 Olet myös yksi suosikkibloggaajistani, kiitos että pidät tätä blogia! :) Ja terveitä päiviä loppuvuoteen! :D

  Tykkää

 2. Jee, hienosti meni ja näkee tosissaan kasvoistakin muutoksen!

  Olen sun blogia seuraillut, mutta ei ole tullut kauheesti kommentoitua – aina pitäisi kyllä vähän enemmän antaa kivaa palautetta bloggareille :D Mutta oltiin siis aikoinaan samassa FitFarmin nettivalmennuksen ryhmässä ja sitä kautta löysin silloin blogisi. En ole varma, ootko vielä siinä meidän Facebook-ryhmässä? :)

  Otin myös #timmikuu-haasteen vastaan ja löpinät löytyy blogista :D

  Tsemppiä helmikuuhun!

  Tykkää

  1. Moi! Oon joo siellä ryhmässä, harvemmin tulee vain kirjoiteltua sinne :) Iso kiitos palautteesta! Pitää käydä lukemassa sinunkin kuulumiset! :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.