Kuntosali

Penkkienkka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän fiilis välittyy hyvin ylläolevasta kuvasta. Ei mikään peipposen liverrys ollut tämä torstai, suurimpana syynä eilen herännyt infernaalinen ärsytys opiskelupaikkaani kohtaan ja sitä seurannut pohjaton stressiahdistus. Nyt aloin selvitellä mahdollisuutta siirtää itseni Itä-Suomen yliopistosta Jyväskylän vastaavaan maisteriohjelmaan.

No! Töiden jälkeen mäkisin hetken kotona ittekseni ja ruokin kissat lähinnä paiskaten puolijäätyneitä seitin palasia ympäri keittiötä. Soitin sen jälkeen Wilhelmille, että eikö vois mennä salille ennen viittä, koska on sellanen fiilis, että saattais olla rauta aika kevyttä. Onneksi herra varmistaja suostui ja puolen tunnin sisällä löysin itseni makaamasta penkiltä.

35 kiloa oli todella helppo. Neljäkymppiäkin nousi kuudesti ilman varmistelijan läheisyyttäkään. Neljäviiteen vaadin jo henkistä tukea ja kun se nousi viidesti, niin uskalsin kokeilla suoraan viittäkymmentä. Ja sehän kohosi samoin kuten jalkapohjanikin lattiasta. Onneksi salin työntekijä Tutta huomautti siitä, kun en itsekään heti ymmärtänyt miksi nostot olivat olleet vähän normaalia vaappuvampia. Viiteenviiteen valmistauduin pistämällä päkiäni tiukasti lattiaan ja vartloni tukevaan kaareen ja se nousi sen vaadittavan kerran yllättävän helposti! Yllättävintä tässä on se, että toukokuun jälkeen en ole paljoa voimaa saanut treenattua kun olen käynyt salilla joko yksin tai maannut kotona milloin missäkin taudissa. En olisi uskonut, että tällaisen tauon jälkeen tulos paranee 2,75 kiloa. :D Ei se nyt huima parannus vuodessa ole, mutta tällaisen vuoden jälkeen kelpaa!

Huvikseni testattiin myös kuuttakymppiä. Kokeilin sitä kahdesti, mutta kokeiluksi ne jäi. Tanko kyllä liikahteli, mutta josko se ennen kesälomaa nousisikin sitten kunnolla. Toki voimatasojen nosto vaatisi myös kunnon syömistä. Ja sekään ei ole tänään ollut ongelma :D Töissä oli sellaset tarjoilut, että apropoo ja ennätysjuhlinnat tein ostamalla kauan himoitsemani Fazerin New York -levyn.

Ja olipa muuten HYVÄÄ. Ai että. Nyt on kyllä hyvä pistää taas sokerit kaappiin loppukuuksi muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta (toinen niistä on jo huomenna. Ihan vaan siksi, että vien töihin suklaakakkua ja haluan syödä sitä :D) Täytyy erikseen vielä kirjoittaa, miten sokerin lisääminen ruokavalioon vaikutti oloon todella nopeasti. Oikeasti on niin paljon parempi olla ilman, vaikken totaalikieltäytymiseen uskokaan. Jokaiseen päivään sokerilla ei vaan tartte olla enää mitään asiaa minun elämässäni.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

3 thoughts on “Penkkienkka!

  1. sisältääks toi kahvi mutakakku suklaa gluteenia? halusiin tietää, kun sieltä fatzerin nettisivuilt ei oikeen saanu selkoa, luki vehnätärkkelys, mutta eikös se oo usein gluteenitonta? allergia varoituksessakin oli vaan saattaa sisältää pähkinää. mut vehnästä ei puhuttu mtn. olen uskaltanut fatzerin perus sinistä syödä eikä oireita ole tullut. Noista uusista valkosuklaata ja minttu oli kaiketi gluteenittomia, se keksi ei ainakaan ollut, mutta tuo kahvi-mutakakku kuulostaa niin hyvältä, uskaltaako sitä ostaa?

    Tykkää

    1. En osaa yhtään sanoa,kun itse en gluteiinista saa oireita :) vehnätärkkelys aiheuttaa joillekin reaktioita, joilleki ei. Kannattaa kysästä Fazerilta,vastais tulee yleensä nopeaa Twitterinki kautta! :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.