Saliohjelma · Yhteistyö

Kokeilussa Booty Camp® SPECIAL EDITION

Kaupallinen yhteistyö: Aurora Renvall

Fitfashionin Aku (personal trainer) on suunnitellut ja toteuttanut pakarapainotteisen treeniohjelman, jonka voimalla itsekin pääsen nyt tavoittelemaan sitä Parempaa Kesäkuntoa 2016. Olen nyt tässä viikon aikana käynyt ohjelman kokonaisuudessaan läpi ja tärisevin pakaroin pääsen kertomaan nyt siitä hieman enemmän.

10440196_10154620378995550_4064020300560052976_n

Paras treenikuva tältä viikolta. 

Ensimmäinen viikko uuden ohjelman kanssa on aina pientä hapuilua painojen ja tekniikoiden kanssa. Uskon, että ensi viikosta se vasta kuolemallinen tuleekin, sillä vaikka nyt osa liikkeistä on tehty himpun verran liian pienillä painoilla ja liian pitkillä säätämistauoilla, niin olen kauttaaltani tukossa. Aivan tukossa!

Ohjelma on nimensä mukaisesti tehty pyrstön kehittämiseen. Itsehän olen ruumiinrakenteeltani perussuomalainen karjakko ja latinapakaroita saan hakea varmasti vielä seuraavat viisi vuotta. Aina ennen jalkatreeniä käytänkin aikaa hieman ”hermottamiseen”, että saan liikkeet menemään reisien sijasta takalistoon, mutta tässä ohjelmassa liikkeet onkin valikoitu siten, että heikkohermoisimmatkin pakarat saavat varmasti osumaa.

Kuva täältä

Ohjelman mukana tulee hyvin kattava liikepankki kaikista liikkeistä ja niiden korvaavista versioista. Aku on tehnyt hyvät videot liikkeistä, joita variaatioineen löytyy noin neljäkymmentä! Itsekin monta monituista ohjelmaa läpikäyneenä löysin tästä muutaman uuden kestosuosikin itselleni ja pakarapotkukin sai uutta… Noh… Potkua :D

Salikertoja ohjelman mukaan tulee viikkoon 3 ja lisäksi HIIT-treeni, jonka voi tehdä ihan missä vain. Paitsi meidän olohuoneessa, koska kissat.
Jos mieluummin treenaat 2, 4 tai vaikka 5 kertaa viikossa, siihenkin löytyy ohjeistusta esimerkiksi Akun Q&A-postauksesta. Omiin tarpeisiini 3 kertaa viikossa riittää hyvin, vaikka tällä viikolla jaoinkin ylävartalotreenin kahtia, koska kokeilin penkkimaksimia torstaina. Säätövaraa siis on aina omien tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan!

Ohjelman kestoa ei ole ennaltamäärätty ja itse ajattelin seurata tätä nyt noin kaksi kuukautta. Treeneissä sykkeet pysyvät korkealla ja kehoaan saa käyttää kokonaisvaltaisesti, mikä sopii yks yhteen tähän hetkeen, kun rasvaa pitäisi saada polteltua.

Miltäs on tuntunut?

Pahalta on tuntunut, mutta hyvällä tavalla. Pitkä tauko treenaamisessa näkyy heti omassa hapenottokyvyssäni ja kestävyydessäni ja tämä ohjelma on omiaan ajamaan minua pois omalta mukavuusalueeltani. No pain no gain! Alkuun yksi ylävartalotreeni tuntui hyvin vähäiseltä, mutta tärkeintä ei ole määrä vaan se laatu. Kun jokaiseen toistoon antaa kaikkensa ja katsoo painot kohdilleen, niin ei tässä surkastumaan pääse (plus välillä varmaankin pidän kaksi ylävartalopäivää jos on energiaa viikolla).

Jalkatreeneissä on valinnan varaa ja liikkeitä voi soveltaa salin varustelun ja oman pystyvyytensä mukaan. Itse esimerkiksi teen kyykyt smithissä, koska vapailla painoilla kyykkyni ennemminkin pilaa selän kuin kasvattaa pyrstön. Yksityiskohtaisista tekniikkavideoista iso plussa! Ne kannattaa todellakin katsoa läpi ennen treenejä, vaikka olisi kulkenut salilla jo pidempään. Kertaus on opintojen äiti ja muita kliseitä.

Uskonko, että toimii?

Uskon. Pakarat ovat olleet jumissa molempien jalkapäivien jälkeen ja hikeä on virrannut KunnonLiikkeen lattioille.

Kenelle suosittelen?

Sinulle, joka haluat pakarapainotteisen ja silti monipuolisen ohjelman, jonka toteuttaminen ei vie koko vapaa-aikaasi.

Paljonko maksaa?

Hintaa on vain 29€ ja tilausohjeet löytyvät TÄÄLTÄ. Nettiohjelmia haalineena voin sanoa, että tässä saa rahoilleen vastinetta ja paljon! Suosittelen vilpittömästi ja mielenkiinnolla seuraan millaisia vaikutuksia tällä omaan kehooni on. Jatkohuomioita on siis tulossa!

 

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.