Blogi

Selkähävikkiä ja kysymys teille

image

Kyllä, otteeni tangosta on kieltämättä hieman vino, mutta sen siitä saa kun koittaa saada hoputtavan miehen ottamaan  treenikuvan :D

Tänään kävin siis tarkastamassa selkähävikin ja tekemässä asialle jotain. Edelleen salitaukoa näkyy selkätreenissä siten, että oikeiden lihasten aktivointi on mysteeri ja olenkin nyt koittanut malttaa tehdä pitkää tuntumasarjaa kevyillä painoilla, niin saan tuon(kin) takaosastaan vastaanottavaisemmaksi.

Mutta eiköhän sieltä jonkinlainen illuusiovyötärö esiin kaivaudu kesäksi! Masensivat itseni aamulla vaa’alla, kun ylensyönti viikonlopun jälkeen sille astuin, mutta onneksi jaksoin hymyillä peilille. Kyllä tämä tästä.

Huomaa muuten mikä ero on aloittaa sokerilakko täysissä sielun ja ruumiin voimissa versus aloittaa se vesirokon tuottaman ruokahaluttomuuden aikaan. Aivan HIRVEÄT HERKKUHIMOT. Ei jumalauta pitäis istua suun päällä koko päivä, etten sorru mihinkään. Onneksi huomenna Wilhelm täyttää 29 ja käydään Tampereella syömässä pitkän kaavan mukaan. Jos sen jälkeen jaksaisi laskiaispullan asti.

Joka tapauksessa postauksen ideana ei ollut kertoa kuulumisia vaan ennemminkin kysäistä teiltä, että mitä haluaisit lukea Hikikinkussa? Postaustoiveita saa ja pitääkin nyt esittää, niin lähden niitä tässä toteuttamaan! Aiheet saavat liittyä minuun, elämääni, ajatuksiini, mielipiteisiini tai tavara-arvosteluihin you name it.

Tulossa tässä kuussa ainakin:

 • Salikassini sisältö
 • Sokerisorsan sokerittomuuden seuraukset
 • Hullun kissanaisen lemmikit
 • Seuranhaku salilla

Mutta mitäs SINÄ toivoisit lukevasi? ;)

11 thoughts on “Selkähävikkiä ja kysymys teille

 1. Musta olis hauska kuulla mikä on sun lempi osa-alue treenata salilla ja onko susta inspiroivaa suunnitella saliohjelmaa? :)

  Tykkää

 2. Tahtoisin kuulla opiskelu/etäopiskeluasioistasi! Millaista on ollut lähteä suorittamaan uutta tutkintoa ja miltä Joensuu opiskelukaupunkina vaikuttaa (sen vähän perusteella, minkä olet siellä vieraillut). Ehkä poikkeaa hieman Hikikinkun aihealueesta, mutta. :D

  Tykkää

 3. Ruoka/ravintojuttuja/reseptejä, päivänkuulumisia, liikunta- ja muita vaatejuttuja, lisäravinteet-mielipide?, harrastukset, liikuntahistoria> mitä lajeja kokeillut/harrastanut, mitä lajeja haluaisit kokeilla, mitä et ainakaan kokeilisi, vapailla painoilla vai laitteissa-mielipide?

  Tykkää

 4. Ruokapäiväkirja ja liikuntapäiväkirja olisi kivat :) lisäksi haluan kanssa kuulla sun opinnoista ja kisuista. Yksin/kaksin treenaamisen plussat ja miinukset?

  Tykkää

 5. Ja töistä! Tietääkö oppilaat sun blogista, kuinka suhtautuvat/suhtautuisivat? Ootko piilo-opettanut itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on (esim painosta huolimatta), käytätkö tässä omia kokemuksia? Ja peukku päivä kanssani -postaukselle :)

  Tykkää

 6. -treeni-idolisi
  -treenivaatteet
  -top5 lempi terveysruuat
  -parhaat pyllyt/hauikset/selät tms tytöt mielestäsi
  -paras olkapäätreeni
  -parisuhde treenit

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.