Yleinen

Räväkän treenaajan unenpuute

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oi kamala. Onneksi viime viikko on nyt ohitse! Bloggaamaankin ehdin vain kahdesti ja syynä oli puhtaasti väsymys. Jostain syystä en saanut millään unen päästä kiinni ja heräilin tunnin välein kaikki yöt. Sanomattakin selvää, että loppuviikon treenit menivät osaltani täysin pelleilyksi ja eilisen JalkapäiväKakkosen skippasin täysin. Ei vaan jaksanut ja kyykkäämistä enemmän minua kiehtoi ajatus tyynystä ja peitosta kello 19:00.

Onneksi unettomuusjaksokin katkesi viime yöhön. Nukuin kuin tukki pää kahden Mainecoon-kissan välissä ja aamulla heräsin omatoimisesti seitsemältä torkuttamatta. Tänään sitten pitäisi jaksaa illan crosstraining-tunti ilman ongelmia!

12677663_1543863982578177_2072086108_n

Tänään olisikin tarkoitus mennä Wilhelmin kanssa CROSSTRAINING-tunnille. Apua! Noin tunnin päästä alkaa ja olen kohtalaisissa tärinöissä jo nyt. Toisaalta… Enpä minä ikinä opi mitään uutta tekemään kropallani, jos en edes yritä. Onneksi sain miehen sinne matkaan, ettei niin paljoa hävetä olla todella heikkolahjainen ja kestämätön. :D Mutta tästä lähdetään! Kokeilin lauantaina itseasiassa käsilläseisontaa ja siinä onnistuin potkaisemaan Wilhelmiä päähän. Kahdesti. Käsien varassa en ollut ehkä kuin pari sekuntia ja loukoin molemmat ranteeni. Täytyy siis kai ihan rauhassa lähteä jostain yksinkertaisemmasta liikkeelle ja treenata vaikkapa toi kehonhallinta ensiksi kuntoon?

Kuvan housut ovat muutes Fitnesstukusta ostetut ja yllätyin positiivisesti! Korkea vyötärö, joka pysyy paikallaan (ei tarvitse nostella jatkuvasti), eivät näy läpi ja saavat vielä raajatkin näyttämään mallikkailta. Hinnastakin on nyt otettu -30% pois, eli hinnaksi jää 24,40€. Todellakin loistavat laatu arvoon nähden! Saatavilla myös pinkillä tekstillä.

Kauneus&Terveys -lehti on tehnyt testin, jossa selviää oletko räväkkä vai rento treenaaja. Vaihtoehdot ovat aika itsestään selviä, mutta tärkeintä testissä onkin se, että siihen osallistumalla voit voittaa Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen. Kelepais! Testaa itsesi täällä!

 

Itsellenihän tuli, että olen täysillä painava urheilupirkko, yli 40 pistettä

Liikut aina niin kovaa kuin pystyt. Nautitkin eniten rankoista lajeista, kuten juoksu tai crossfit. Kovaa urheileminen on hyvä tapa liikkua, kunhan et unohda palautumista ja kropan huoltamista. Muista lepopäivät ja huolla lihaksiasi liikkuvuusharjoituksilla ja venyttelyllä.

Viime viikolla olin kyllä aika mato. Mutta jos tällä viikolla oltaisiin taas ihan urheilupirkkona.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

4 thoughts on “Räväkän treenaajan unenpuute

 1. Moi! Mitä kokoa sulla noi housut? Olis kiva tilata, mutta mietin M ja L:n välillä… Kokotaulukot on vähän oudot :D

  Tykkää

  1. Mulla on M ja istuvat kyllä just eikä melkein! Oon jotenkin M-L välimaastossa koparoitteni kanssa, mutta kangas on onneksi niin tiheää, ettei mikään ala vilkkumaan läpi ja tuskin jäävät isoiksikaan vaikka pienentyisin tässä lisää :)

   Tykkää

  1. Tänään varsinainen ohjaaja oli kipeänä, niin tehtiin Tabata-tyylinen treeni tilalle! Mutta ehdottomasti kerron kokemuksia tarkemmin kun pääsen testailemaan kunnolla :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.