hikikinkku · Yhteistyö

Villasukkatreeniä FIT:n tahtiin

Yhteistyössä: FIT-lehti Sisältää mainoslinkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joku voisi kysyä, miksi olen yhdistänyt Better Bodiesin trikoot villasukkiin, mutta ajanhermolla olevat tietävät, että villasukkatreeni on tämän kevättalven fitness-villitys! Itse olen viime kuukausina (ok, vuosina) jättänyt keskitetyn keskivartalotreenaamisen kotiolosuhteisiin aika heikolla menestyksellä. Skipatut korsettilihasten ylläpito näkyi näitä kuvia selatessani heti ja nyt uusin päätökseni on kevään aikana saada kurottua taas syvät keskivartalolihakset mallilleen, ettei vatsa roiku kuin mummolan edesmenneellä Riina-lehmällä.

Anyhow: Mistä minä villasukat sain repäistyä mukaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FIT-lehti uudistui ja omaan postilaatikkoonikin tipahti Oona Tolppasen tähdittämä lehti tilaajalahjoineen. Villasukkatreenin lisäksi lehden sivuilta löytyy ohjeita keittoihin, juttua Fitfashion-portaalissa bloggaavasta Johannasta sekä uusin tavoiteasentoni :D Minähän vielä onnistun seisomaan käsilläni ja liikuttelemaan jalkojani hallitusti. Ilman, että kukaan saa päkiästä päähänsä tai kantapäästä otsaansa.

 Uudistuksen myötä lehdessä on luvassa entistä enemmän
·         ideoita ulkonäöstään ja tyylistään huolehtivalle naiselle
·         liikunta- ja ruokatrendejä
·         inspiroivimmat vinkit, joilla motivaatio pysyy yllä
·         tarinoita, hyvää fiilistä ja luotettavaa tietoa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tilaustarjous: 5 nroa 19,90 € + kaupan päälle kätevän kokoinen treenipyyhe ja Face Stockholmin matkakokoiset kylpytuotteet.

Villasukistelun lisäksi ajatuksia herätti artikkeli siitä, kuinka paljon kukakin laittaa rahaa treenaamiseen kuukaudessa. Omalla kohdallani tein laskeskeluja, ja kyllähän se yhteen laskettu summa menee helposti kolminumeroiseksi, vaikka olenkin siinä onnellisessa asemassa, että blogini kautta saan säännöllisen epäsäännöllisesti esimerkiksi lisäravinteita tai lahjakortteja. Kuitenkin salikortti ja protskuvarastotäydentelyt ja kehonhuolto vievät rahaa, ja lisääkin voisin itseeni satsata jos mahdollisuutta olisi. Rahasta voisi muutoinkin kirjoitella joku päivä omankin postauksensa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvassa pyysin Pässiä pitämään häntäänsä mahani edessä, että edes yksi kuva olisi julkaisukelpoinen :D

Mutta takaisin villasukkatreenaamiseen! Voin sanoa, että tuntui. Vuorikiipeilijä ja jalkojen veto vatsan alle lankkuasennossa saivat kyllä raivostuttavan kokovartalotärinän aikaiseksi vähän turhankin nopeasti. Osoitus taas siitä, että voimaa ehkä löytyy, kestävyyttä ei  nimeksikään.

Kun asuin vielä kotona, meillä oli  tapana aika useinkin äitini kanssa vetää jokin kotitreeni. Äidin jumppa-DVD -valikoima zumbasta joogaan on edelleen kadehdittava ja joskus kyllä itsekin mietin, että miksi en vetäisi esimerkiksi pilatesta tai ohjattua venyttelyä ihan omassa olohuoneessani? Tilaa on ja kissoistakin olisi varmasti mukavaa päästä hankaloittamaan elämääni myös öiden ulkopuolella. Chromecastin avulla saisin Youtubenkin näkymään telkkarista ja sieltä löytyy sitä sun tätä. En myönnä, että pari ”Twerking workout”-videota oon saattanut tehdä läpi tylsyyksissäni. Siitä ei sitten koskaan ole tulossa yhtään mitään materiaalia blogiin :D

Mutta näihin kotoisiin tunnelmiin sanon heit ja lähden metsästämään kadonnutta energiatasoani illasta itsepuolustuskurssille.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tilaa tästä FIT kotiisi viiden kuukauden ajan tarjoushintaan 19,90€. Kaupan päälle kissojen rakastama turkoosi treenipyyhe ja matkakokoiset Face Stockholm -kylpytuotteet!

2 thoughts on “Villasukkatreeniä FIT:n tahtiin

  1. Mä teen paljon kotitreeniä ja Youtube on kyllä ystävä. Mulle on mahdollista olla poissa kotoa tällä hetkellä n. kolmena iltana viikossa ja käytän ne optiot lentopalloon ja kuntonyrkkeilyyn mieluummin kuin saliin. Kotona sitten kahvakuulaa ja muuta lihaskuntoa koska ne voi tehdä yksinkin :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.