hikikinkku · Kuntosali · Yleinen

Lomalainen Lapissa (+25% alekoodi Sportamoreen)

Ah.

Perjantai koitti ja töiden jälkeen sain paniikkipakkaamisen jälkeen istua kahdeksisen tuntia junassa matkalla kohti periferiaa ja sen yli. Suunnitelmissa oli jälleen kerran mahduttaa mahdollisimman paljon lyhyeen määrään päiviä ja potea syyllisyyttä siitä, että kaikkea ja kaikkia ei pysty näkemään. Kesää odotellessa, silloin kun ehtii olla täälläkin myös ”lomalla” vailla sen suurempia suunnitelmia.

10802573_540133226159961_1132119046_n

Töissä tunnolliset kollegat alkoivat yksi toisensa jälkeen valitella kurkkukipua ja kuumeilua juurikin viimeisinä päivinä ennen lomaa. Lisäksi ensimmäisen etappini tällä matkalla vietin juuri flunssan oireita keränneen ystäväni luona ja siihen kun yhdistää hyvin hygieenisen matkustustavan, niin ei mikään ihme, että aamulla kurkussa oli ”kumma tunne”. Niin kumma se ei vielä ollut, että olisin jättänyt kuntosalin väliin ja jalkapäivä II meni yllättävän hyvillä tehoilla.

Huomista odotellessa. :D En kyllä nyt todellakaan välittäisi sairastua ainakaan ennen keskiviikkoa, jolloin palaan etelään. Silloin olisikin aikaa maata ja vaihdella Netflixin ja Katsomon väliltä.

Muihin lomasuunnitelmiini täällä pohjoisessa kuuluu vielä huomenna mummilassa käyminen ja aamupäivästä  mahdollisten uusien bannerikuvien ottaminen! Keksin vihdoinkin jonkinlaisen idean, mutta saa nähdä miten se toteutuu. Mutta ainakin jotain hyvää kuvamateriaalia on varmasti luvassa, kun sain graafikko-kaiffarini kameran taakse! Ei pahalla Wilhelmiä kohtaan, mutta luotan Heidin kuvaussilmään enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi pakko hieman hehkuttaa materiaa! Koska omat salipöksyni jäivät lääkkeiden lisäksi matkasta, niin lainasin tänään äidin Sportamorelta* tilaamia trikoita. BLACC-merkki on  kohtalaisen tuore ja hinnaltaan hyvin edullinen, mitä en olisi uskonut! Olin aivan varma, että nämä maksavat vähintään sen perinteisen 60€, koska materiaali ei hiosta, siihen ei tule näkyviä hikiläikkiä persposkien alle, se joustaa mutta ei näy läpi ja pitää satunnaisen epätasaiset reitenikin sileän näköisinä. Plus istuvat napakasti aiheuttamatta hirveitä jenkkakahvoja, vaikka koko näissä on M!

Omia kun lähdin tilaamaan, niin satutin leukani pöytään kun huomasin näiden hinnan olevan 12,90€! OIKEASTI?! Tilasin saman tien kahdet (nämä korkeavyötäröiset ja sitten harmaankirjavat) Minulla on ollut epäilyksiä halpoja treenimerkkejä kohtaan, mutta nyt en voi kuin huokailla onnesta.

Sportamorella on nyt myös kahden vuorokauden ajan menossa tarjous, että yli 49€ tilauksesta saat -25% alennusta koodilla ALE25. Täytyy itseki siis vielä jotain keksiä ostoskorin täytteeksi, että saan alennuksen hyödynnettyä :D

unnamed

Kaiken huipuksi vielä tänään ja huomenna on mahdollisuus saada -20% alennusta nu3.fi:stä koodilla Hikikinkku-nu3

 

3 thoughts on “Lomalainen Lapissa (+25% alekoodi Sportamoreen)

  1. Ikinä en ole mitään kommentoinut vaikka olen blogejasi seurannut vuosia, mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että näytät tyrmäävältä tuossa ekassa kuvassa! Blogisi ovat parhaimmistoa!

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.