hikikinkku · Yleinen

Yritä, ylitä ja yllätä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helmikuussa olen ylittänyt itseni monella tasolla. Muutenkin koko alkuvuosi on lähtenyt sellaisella energialla käyntiin, että ei tästä voi tulla kuin ihan loistava vuosi yhden hirvittävän ja yhden tasaisen vuoden jälkeen.

Ensinnäkin..

…Olen ollut terveenä koko kuukauden. Eilen kuikuillut kurkkukin lakkasi vaivaamasta ja nyt uskallan luottaa siihen, että selviän tästä lomasta ilman flunssaa. Terveenä oleminen on mahdollistanut myös sen, että olen saanut treenattua kunnolla kokonaisen kuukauden. Edellisestä on AIKAA. Vielä kun hauiksenikin tajuaisi, että nyt taas treenataan ja se vois alottaa vihdoinkin sen kasvamisen. En jaksa elää enää ilman esittelypattia.

…Olen seissyt päälläni. Vihdoinkin uskalsin ihan yksin nostaa koko painon käsieni ja pääni varaan ja Wilhelmin tukemana löysin myös sen suunnan, että mihin jalat pitää nostaa :D Hazardi tunne, kun ei ole aavistustakaan missä päin on katto. Kehonhahmotus 6/5. Kuvamateriaalia ei ole vielä, mutta tästä lähdetään kohti käsilläseisontaa.

…Pystyn hyppäämään jo yli puolen metrin. Kaksi viikkoa sitten en uskaltanut hypätä tasajalkaa edes kynnykselle, nyt viime viikolla loikkasin salilla isoimman renkaan päälle ihan helposti. Luulin näes, että se on se keskikokoinen. Koin lyhyen WTF-hetken ja tajusin, että olen jälleen aliarvioinut itseäni. Voin nyt siis huoletta aloittaa boksihyppelyn. Tarinan opetus: Suurin este edessäsi on pää.

…Pääsen etenemään monkey barseissa jo kolme ”askelmaa” ilman, että potkin vauhtia milloin seinästä ja milloin lattiasta. Tässäkin edistys tuli ihan yhtäkkiä, kun aloin LUOTTAA siihen, että jaksan pidellä sen millisekunnin ajan painoani yhden käden varassa. Puristusotekin on varmasti vahvistunut.

…Leukoja kuminauhalla menee jo neljä puhtaasti, viisi melkein. Ilman kuminauhaa en ole muutes aikoihin kokeillut, se täytyykin tehdä.

…Uskalsin ottaa blogiini liittyen ihan hurjan harppauksen. Viekö se eteen vai taakse, sitä en tiedä :D

…Sain selvyyttä ensi vuoden opiskelukuvioihin. Helpotti kummasti.

…Kosin Wilhelmiä karkauspäivänä ja saan nyt uuden hameen :D WhatsApp-kosinta ei kuulemma ihan vakuuttanut. Livenä aion seuraavan kerran yrittää 29.2.2020

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU |BLOGIT.FIINSTAGRAM FACEBOOK
Snapchat: jenskysii

7 thoughts on “Yritä, ylitä ja yllätä

  1. No siis ihan huikeita juttuja kyllä nyt :) Tuli ihan tosi hyvä mieli tästä, keep going! :D
    Nää on näitä elämän pieniäsuuria iloja.

    Tykkää

  2. Heippa!

    Voisitko kirjoittaa opohommista enemmän? Haaveilen erillisopinnoista joko Jkl:ssä tai Joensuussa, joten kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa! Ehkä parhaat tärpit siis :D Sinä teet vissiin koko maisterin? Paljonko läsnäoloa tämä sulta tulee vaatimaan?

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.