hikikinkku · Yleinen

Hikikinkku.com – sinne se bloggaaja mennyt on

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai hurja!

Voin sanoa, että jännitti! Mietin pitkään, että uskallanko irtisanoa itseni Fitfashionilta vai en. Tiedostan sen, että osa satunnaisista vierailijoista jää matkasta, mutta lopulta ymmärsin, että minulle bloggaajana on näkyvyyttä tärkeämpää se, että saan itse päättää millaisia mainoksia blogissani pyörii, keiden kanssa teen yhteistyötä ja etten koe myyväni itseäni halvalla.

Eipä tarvitse enää murehtia sitä, että joku oppilaani vanhemmista tulee ensimmäistä kertaa blogiini ja bannerini yläpuolella on Huippukiva-mainos sekä teksti ”tarvitsetko säpinää lakanoiden väliin?” ja tuon mainoksen välittömässä läheisyydessä kuva minusta varustettuna tekstillä HIKIKINKKU.

Not cool!

Muuten en voi pahalla muistella aikaani Fitfashionissa. Bloggaajien kesken vallitsi hyvä henki ja toki portaali avasi varmasti sellaisia ovia, joille muuten olisi ollut turha koputella. Nyt kuitenkin nautin täysillä tästä muutosten vuodesta ja saan huomata sen, että pärjään hyvin itsenäisenäkin. Tietynlainen paine olla tietynlainen (:D) on nostettu pois harteilta. Otsikoista ei tarvitse yrittää tehdä mahdollisimman klikattavia, voin postata mitä ikinä haluan miettimättä, että onkohan tästä samasta aiheesta samalla otsikolla ollut jo montakin kirjoitusta ja samoin voin lopettaa lukijamäärien kyttäämisen.

Blogimuuton kanssa samaan syssyyn ajoitin ruokavaliomuutoksen. Tarkoitukseni on olla syntymäpäivilleni saakka sokerittomalla (miinus pääsiäinen). Siihen liittyvillä tuntemuksilla, aatoksilla ja tukihommilla pääsemme aloittamaan matkamme tässä uudessa osoitteessa.

BLOGLOVIN’iin osoite pitäisi olla nyt muutettuna ja seuraajat on siirretty uuden osoitteen alle. Jos postaukset eivät ala päivittyä, niin karjaise minulle. Tarvitseeko muita blogiseuraussivustoja enää? Blogipolku ja Blogi.fi tuntuvat olevan semikuolleita?

FACEBOOK-sivusto toimii ihan normaalisti ja sitä kautta ainakin pääset osaksi uusista päivityksistä ja satunnaisista lisäpäivityksistä.

Antakaa ihmeessä palautetta sivustosta! Täysin valmis tämä ei vielä ole, parhaillani alan valkata ne pahamaineiset mainokset paikoilleen ja pari koodaushommaa pitää saada säädettyä. FF:ltä siirrettyjen postausten muotoilut saattavat olla aivan vinksallaan, eli älkää ihmetelkö, jos vanhoissa postauksissa tulee vastaan kummallisuuksia.

Kuten huomaatte, bannerin kanssa meni järki. Siksi se on sarjaa ”yksinkertainen on yksinkertaista”. Bannerikisan voisin kyllä järkätä lukijoille!

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

17 thoughts on “Hikikinkku.com – sinne se bloggaaja mennyt on

 1. Kyllä sun vaan kannattaa alkaa laskea niitä klikkejä, mulla ipadin selain kaatui niin monta kertaa kun yritin tätä lukea että sait aika monta klikkiä! :D

  Tykkää

 2. Mulla ei toi sivupalkki näy kunnolla. Osin menee teksti sen päällä, jossain kohdissa taas sivupalkki tekstin päällä.

  :)

  Tykkää

   1. Mulla edelleen saman näköinen kuin tossa aiemmassa kommentissani, luen siis ihan Macin ruudulta tätä. Sama homma etusivulla ja yksittäisessä postauksessa.

    Toivottavasti keksit miten korjata, kivempi lukea jos näkis kaiken tekstin! :D

    Tykkää

   2. Täytyy koittaa yhden koodin poistamista, jos se ei auta niin sitten en osaa auttaa. PC-koneilla näkyy normaalisti :/

    Tykkää

 3. Kännykällä on pientä tekstiä, jos ei lähennä, ts. pitkät rivit/paljon sanoja rivillään. Mielestäni aiemmin/muissa blogeissa en ole huomannut samaa. Onko muilla samaa ongelmaa?

  Muuten hieno homma, mukana pysytään muutosta huolimatta :)

  Tykkää

   1. Noo nyt etusivulla palsta on kapeempi ja ehkä teksti vähän isompaa, kännykällä edelleen melkosta tihrustamista. Tälleen jos ei lue etusivulla, vaan postausta erikseen, niin teksti ja palstan leveys on ok. Miltä lie muilla näyttää?

    Tykkää

   2. Onpa kumma, kun mulla näyttää mobiiliversio ihan ”tavalliselta” mobiiliversiolta, eli siis sovitetulta siihen ruutuun. Voi olla, että jostain syystä se ei etusivua laita kaikille automaattisesti mobiilissa muodossa

    Tykkää

   3. Jäi tuosta äskeisestä kommentista, mutta on siis nyt parempi kuin aluks :)

    Epäilen myös, että jumit voi johtua tästä puhelimesta :D

    Tykkää

   4. Ei, kyl se oli mun vika! Jostain syystä menny ruksi ”ei-mobile” -kohtaan :D Hyvä ku kerroit! NYT pitäis näkyä kaikilla normaalisti mobiilissa, vaikka kännykkä ei automaattisesti sivuja tunkiskaan siihen muotoon.

    Tykkää

 4. Päivitysilmoitus: Vuosikatsaus 2016 | Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.