hikikinkku · varusteet · Yleinen

Salikassini sisältö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salikassinani nyt noin vuoden verran on palvellut Fitnesstukun pinkki laukku* (nyt muutes  -20% alessa). Päädyin ostamaan tämän, koska tavallisten kantohihnojen lisäksi tästä löytyy ns. reppuhihnat, mikä on pakollinen juttu kun hetkittäin pyöräilen salille. Kassista löytyy myös sisältä kaksi pienempää taskua ja tuosta edestäkin yksi, joissa järkevä ihminen säilyttäisi kaikkia pieniä asioita, esimerkiksi kännykkää/avaimia. Itselläni on ollut tapana tunkea KAIKKI mahdollinen vaan kassin sisälle ja salilla puolet ajasta meneekin siihen, että kiroillen yritän irroittaa rannetukia piposta ja vetoremmejä sukista.

Siis mitä?

Selviää ihan pian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikö näytäkin ihan siistin ja sporttisen ihmisen sisällöltä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voinette vaan arvailla, kuinka tuskastuneena olen viime viikot salilla pyörinyt, kun en IKINÄ löydä hanskalle paria. Ei mikään ihme, koska kassini sisältää kolme paritonta salihanskaa ja kaikki oikealle kädelle. :D Keskimmäisen ajattelin heittää jo pois, sillä kyseinen hanska ei pidä yhtään ja hinkaa ikävästi sormien väliä. Gazozin hanskoille ois ihan jees löytää se kaveri. Vasemmanpuoleinen kaverineen on pöllitty Wilhelmiltä. Kröhöm. Jos ei kerrottaisi hänelle, että vain yksi on enää tallella?
Ihme kyllä Fastin vetoremmit ovat pitäneet paristaan huolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanha, jo tuhanteen osaan hajoamassa oleva treenivihkonihan se siinä! Sen päälle tyylikkäästi aseteltuna on ylihintainen (34,90€) vyölaukku puhelinta yms. varten. On sitä neljäkymppiä paremminkin käytetty, vaikka asiansa tuo kyllä ajaa kesällä lenkeillä, jolloin ei housuissa ole taskuja ja takki päällä tukehtuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tammikuussa ostin uuden treenivihon itselleni, koska edellinen ei pitänyt itseään enää kasassa. Kierrelehtiötä fiksumpi vaihtoehto olisi tavallinen vihko, mutta en koskaan ostamisen hetkellä muista sitä.
Päällä FAST:n protein Nax-patukan kääreet. Sisältö kääreellä on hyvää, mutta harmikseni ei sovi enää sokerittomaan aikakauteeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sarjassamme: Yllättävät löydöt. Kalansilmäobjektiivi, nenätipat ja puoli vuotta hukassa ollut nomination-koru. Kaikki ehdottoman tärkeä lisä jokaisen naisen salikassiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pipo ja YLLÄTYSYLLÄTYS parilliset Better Bodies -rannetuet*. (miksi näitä ei ollut pinkkeinä silloin, kun itte ostin?) Tykkään noista todella paljon, vaikka kissankarvoissa ovatkin. Ilman noita penkkitulokseni olisi yhä 30. Tuettu ranne auttaa yllättävän paljon, etenkin jos on yliliikkuvilla nivelillä varustettu letkuranne kuten allekirjoittanut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIISI (5) paritonta, kauhtunutta, karvaista ja semisti ällöttävää sukkaa. Ei tarvitse enää miettiä, että minne ne pesukoneessa kadonneet sukat menevät.  Ne menevät Hikikinkun treenikassiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salikengät ja vesipullo. Nämä kengät ovat kovapohjaiset, eli sopivat kyykkäilyyn ynnä muuhun mainiosti. Crosstraining-tunnilla vuorostaan nämä ovat lähinnä haittana, koska tukevat nilkkaa liian hyvin, eivätkä pehmennä yhtään hypyissä. Pitäisi nyt vaan saada hankittua ne toisetkin salikengät nimenomaan plyo-tyyppistä treeniä varten tai jo ihan juoksumatolle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja lopuksi: Kahden sentin kolikko.

?

Olen käynyt Barcelonassa vappuna 2014. Se on viimeisin paikka, mistä olisin voinut näin pieniä rahoja saada. Mutta tämä salikassi tuli minulle vuosi tuon reissun jälkeen, että missä IHMEESSÄ tämä kolikko on majaillut sen ajan ja MINKÄ mutkan kautta päätynyt salikassini pohjalle?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt on kassi tyhjennetty ja yritän ottaa nuo taskutkin käyttöön. Remmit ja hanskat saavat pysyä verkkotaskussa, kengät, vihko ja varajuomapullo isossa taskussa.

Siitä olen ylpeä, etten säilö vanhoja sheikkereitä ikinä salikassissa. Pari kertaa olen joutunut avaamaan pesua varten liian kauan juotuna olleen sheikkerin ja se haju……. Jo ihan sitä muistelemalla muistan aina hakea tiskit tiskikoneeseen.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

lataus1600

Fitnesstukun latausviikko vetelee viimeisiään, mutta vielä tänään ehtii hyödyntää esimerkiksi seuraavia alennuksia: -20% Fitnesstukun ja Starnutritionin treenivaatteista, sekä Starnutritionin lisäravinteista Starnutritionin lisäravinteista.

 

One thought on “Salikassini sisältö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.