hikikinkku · Yhteistyö

Kevyin kengin kevääseen

Täällä Ikaalisissa on useampi hehkuttanut yllättävän pitkään jatkunutta talvea. Lunta on maassa ja kaukalo on jäässä. Syvän Lapin kasvattina olen hieman pettynytkin siihen, etten tänä vuonna päässyt märisemään helmikuussa loppunutta talvea, vaan joudun vielä talviloman jälkeenkin pyyhkimään lumia pois autoni katolta.

Mutta kyllä se kevät tulee ja kevään tullen saan nakata jälleen puoleksi vuodeksi vitosluokalta asti minua palvelleet ikikestotalvivaelluskenkäni nurkkaan ja hankkia vähän värikkäämpää koparoilleni. Sopivasti Ellos tarjosi bloggaajille mahdollisuutta hehkuttaa alekoodia, jolla kaikista tennareista lähtee -20% hinnasta pois (naisten, miesten ja lastenlasten). Naputtele kassalla ”aktivoi tarjous” kohtaan koodiksi 335439 ja alennus tulee automaattisesti. Voimassa 20.3. saakka!

Yllättävää kyllä ensimmäinen ”suosikit”-lastini oli hyvin mustavalkoinen. Tosin nuo paksupohjaiset valkoiset päätin ostaa siksi, että haluan kangastusseilla piirtää ne täyteen psykedeelisiä kuvioita. Edelliskesän värityskirjatennarini ovat ja hajonneet, joten uusille oli tilaus.

Linkit ovat mainoslinkkejä

Tennari1-tile

Korkeavartiset | Citylenkkarit | Värityskirjatennarit | Puolisinistä
Jakardikuosia | Perusconssit | Nahkaconssit | Wedget

Tyylittömyydestäni kertonee paljon se, että olen alkanut vasta ihan viime aikoina miettimään, että wedge-malliset kengät voisivat olla ihan kivat. En tiedä mitä aikuistumisriittiä olen käynyt viimeisen vuoden ajan läpi, koska olen hankkinut kenkiä enemmänkin järki- kuin halusyistä. En edes muista, koska olen viimeksi ostanut :|

Onko tyylittömyyttä sekin, että suljen silmäni ja vingahdan kauhusta, kun huomaan Spaissari-kenkien tekevän paluuta. OK, minun lapsuudessani kengän pohjien piti olla vähintään kymmenen senttiä, mutta kyllä näidenkin katsominen paiskaa minut välittömästi Kitisenrannan koulun lavalle esittämään Spice Girls’n Wannabeta. #AsioitaJotkaHaluaisitJoUnohtaa

paksupohja1-tile

Kukka&paksuutta | Mustavalkoisen paksu | Paksu kukka | Paksua SATIINIA

Sanon mitä sanon nyt, jossain vaiheessa minäkin kävelen ylpeänä ja hivenen nostalgisena kauppakeskus Kompissa läskipohjakengilläni.

Oi voi. Mutta jos sitä ennen värittelisin valkoiset tennarini valmiiksi, jahka postista saapuvat.

Eli alennuskoodi, jolla saat -20% pois Elloksen tennareiden hinnasta aina 20.3. saakka on
335439

Yhteistyössä: Ellos.fi

 

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

2 thoughts on “Kevyin kengin kevääseen

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.