hikikinkku · Yleinen

Asiaa Smithistä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla seisoo. Päässä. Järki. Onneksi olen nainen, ettei kukaan voi käsittää ensimmäistä lausetta väärin.

Olen tähän nyt aloittanut kolme eri postausta, kirjoittanut jokaista viisi kappaletta ja pyyhkinyt pois. Nyt ei vaan lähde! Olen yrittänyt kirjoittaa siitä miksi kuntosalilla on hyvä käydä vaikkei lihaksista niin välittäisikään. Olen yrittänyt kirjoittaa siitä, miksi välillä salilla jaksaa ja välillä ei. Ja olen yrittänyt kirjoittaa siitä, että saako lihavia ihmisiä ihailla. Samaan aikaan tekisi mieli avautua aiheesta Axl Smith ja hemmetinmoinen slutshaming, jota hänen tukijansa syöstävät herran itsensä lisäksi. Anteeksi, mutta en pysty ymmärtämään, miten kukaan voi tässä asiassa jaxuhalia Axlia ja toivoa, ettei mitään sanktioita tule.

Jos se oma ura on niin tärkeä, niin olisiko kannattanut pysytellä ihan vain kinttaissa. Naisista kun ei ikinä tiedä. Kieroja ja rahanahneita poliisiresurssien tuhlaajiahan me olemme kaikki. Tässä haluan myös muistuttaa, että jos syytteistä luovutaan tai ilmoittaja peruu ilmoituksensa, se ei automaattisesti tarkoita sitä, etteikö mitään seksuaalirikosta olisi tapahtunut = ilmoitus olisi perätön. Suomessa ollaan syytetyn puolella niin kauan kuin toisin todistetaan ja jos todisteet eivät riitä niin NoCanDo. Samaten prosessi on hyvin raskas kaikille osapuolille, niin joskus voi tuntua helpommalta vain antaa asian olla. Toki valheellisia ilmoituksia tulee ja niiden tekijät saisivat hankkia pari toimivaa harmaata solua lisää pääkoppaansa.

Ja kameran piilottaminen yöpöydälle sänkyä kohden ihan vain oman oikeusturvansa suojaamiseksi AI ETTÄ. Siinä on saanut olla playeri työssään, kun sohvalla istuessaan toteaa, että ”Ai niin, tässä olohuoneessa ei ole ka… malasti tilaa niin mitä jos jatkaisimme makuuhuoneen puolella?” Ja kaiken jälkeen editoidaan materiaali, lisätään siihen mahdollisen pahaatahtovan naisen nimi ja arkistoon vaan. Törkeäähän se on, että joku kamala huuhkaja joutuu selkeän rikoksen uhriksi ja menee ilmoittamaan siitä poliisille. Ei pääse tämä salakuvattujen naisten uhriksi joutunut mies nyt Emma-gaalaankaan.

Seksiin liittyy aina riskejä, etenkin uuden ihmisen kanssa. Saatat saada taudin, saatat tulla jälkikasvua, saatat joutua kokemaan jotain sellaista, mihin et anna suostumustasi/mihin et todella haluaisi suostua, muttet uskalla sanoa mitään ja saatat saada perääsi aiheellisia tai aiheettomia syytöksiä. Jos näitä riskejä vastaan ei ole valmis taistelemaan laillisin keinoin niin sitten pidetään Jumala mielessä ja housut jalassa. Kuvaamiseen (etenkin noin intiimin asian kuvaamiseen) PITÄÄ olla lupa.

Ei muuta tänään sittenkään.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

13 thoughts on “Asiaa Smithistä.

 1. Muutenkin salakuvaaminen omana oikeusturvana hieman ontuu. Mitä herra olisi tehenyt, mikäli joku olisi hänestä tekaissut vaikkapa raskaussyytöksen? Kiikuttanut poliisille todistusaineistoksi salaa kuvatun videon? Sehän ei olisi ollutkaan todisteena yhtään kyseenalainen eikä varmasti aiheuttanut poliiseissa mitään reaktiota… Tai mikäli joku nainen olisi uhannut tekevänsä poliisille perättömän ilmiannon, kiristänyt tätä ”turha yrittää, minulla on videolla se meijän herkkä hetki ja se todistaa minut syyttömäksi!”, no kenelläkään naisella ei varmaan tuossa tilanteessa juolaha mieleen, että teenpäs sittenkin poliisille ilmiannon SALAKUVAAMISESTA. Surullista, jos se oma julkisuusarvo on se ainoa tärkeä asia. Eikö silloin kannattaisi pikemminkin miettiä hyvin tarkkaan, kenen kanssa sinne vällyjen väliin hyppää… …tai tyytyä siihen kinttaaseen, kuten sanoit. Se hänen julkisuusarvonsahan ei tietenkään ole vaikuttanut mitenkään naisten päätökseen päätyä makuuhuoneen puolelle hänen kanssaan. No, kenenkään syitä makuuhuoneen puolelle siirtymiseen sen tarkemmin pohtimatta saatikka moralisoimatta, kukaan tuskin haluaa sänkyyn julkkismiehen kanssa, joka on tuomittu raiskauksesta, mutta ei kyllä varmaan julkkismiehenkään, jonka tilillä on naisten salakuvaaminen, jotta ei voisi joutua tekaistujen raiskaussyytteiden uhriksi. Ja työpaikat nyt on menetetty varmaan joka tapauksessa, oli kumpi tilanne päällä tahansa. Miksi siis riskeerata ja joutua jäläkimmäisen ”uhriksi”, kun ensimmäinenkin vaihtoehto on aika pitkälle omin toimin vältettävissä?

  Tykkää

 2. Asiaa. Jos toinen oikeesti arkistoi naisten nimillä näitä tallenteita, ni hieman hämärältä kuulostaa. En ymmärrä näitä pään silittelijöitä, joiden joukossa on siis myös naisia. Jos heidän omalle kohdalleen sattuisi vastavaa, niin en usko, että painaisivat asiaa villaisella toteamalla, että ”no mut se varmaan vaan pelkäsi, että mä syytän sitä raiskauksesta”. Vaikka Tuomas Enbuske ei aivan ykkös suosikkini julkisuuden henkilöistä ole, myös hän kirjoitti aiheesta hyvän kirjoituksen http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031121253062_uu.shtml

  Tykkää

 3. Älä muuta virka! Ja hän puolusteli tekoaan myös mm. sillä että on aina ollut tarkka omasta yksityisyydestään ja näin ollen kamerat pitää olla..:D Muiden yksityisyydestä viis!! Kyllä vielä nolomman teki itsestään sepustamalla siinä YouTube-videollaan.

  Tykkää

 4. Niin asiaa ! Mitähän mieltä Axl olisi jos hän olisi mennyt jonku naisen luokse ja nainen olisi salaa kuvannut heidän välistä seksiä ja editoinut sen ja nimennyt kansion ? Varmaan tekisi saman kuin nainen ja menisi poliisin puheille koska ura on siinäkin vaarassa… Ja vielä se että hän ei pysty yhtää ottaa vastuuta tekosistaan ja yrittää selittää kuinka hän on tässä uhri, ärsyttää suunnattomasti et se ei voi yhtää miettiä että miltäköhän tuntuis jos ite ois samassa tilanteessa :DD ohmygod on tää kaveri kyllä yks tapaus… ei tiedä pitääkö itkeä vai nauraa :D

  Tykkää

  1. Joo, tuo selittely ja uhriutuminen on pahinta. Parempi pitkässä juoksussa olisi ollut sanoa olevansa vaikkapa seksiaddikteille ja hakeutuvansa hoitoon = vastuunkantoa. Nyt vaan halutaan ymmärrystä ja silitelijöitä

   Tykkää

 5. Pakko kommentoida! Ihan sairasta touhua Axl:ltä! Tähän salakuvaamiseenhan liittyy myös se, että hän valitsi ”uhrinsa” myös tarkkaan, sillä videoista löytyy vain ja ainoastaan vaaleahiuksisia tyttöjä… Ja mitä tämä hänen ystävänsä Peter oli kokenut, jota ei loppujen lopuksi ollut edes olemassa hahaha
  Ihan pistää vihaksi iltalehtien puolustelukommentit, sillä jos tämä henkilö olisi ollut vain joku 50v Matti Meikäläinen, kommenttiboksi olisi puolillaan ”saunan taakke vaan” -kommentteja -.-

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.