hikikinkku · Yleinen

Finrex-höyryistä opiskelua

Sunnuntaina jo päätin, että tästä viikosta tulee kevyt viikko ja kroppa päätti varmistaa asian vielä tunkemalla flunssaa päälle. Onneksi tämäkin on ihan mitätöntä lämpöilyä ja limaisuutta verrattuna alkuvuoden BurnBabyBurn-olotiloihin. Vahinkoa ei siinäkään mielessä pääse tapahtumaan, että nämä ke-pe päivät olin jo aiemmin hakenut vapaiksi opiskelujeni kannalta. Tätäkin rustailen nyt kun facetoface-opiskelijat ovat lounaalla ja itse istun saunatakissa Finrex-kuppi nenän alla koneen ääressä :D Tämänpäiväinen luentokokonaisuus kestää aina kuuteen asti, joten istumalihaksia tulee käytettyä aivan tarpeeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllättävän vähän tämä nuhaisuus haittaa. Ajoitus sillä ei voinut olla täydellisempi, niin varmaan siksikään en jaksa repiä pelihousujani siitä, etten ole 100 % terveiden kirjoissa. Nyt sitten vaan levätään ja juodaan. Vettä. Ja istutaan koneella keskustelemassa monikanavaisesta ohjauksesta. Opinnoistani on pyydetty kirjoitusta, mutta se jää todennäköisesti ensi syksyyn, jolloin muutun kokopäiväiseksi opiskelijaksi ja tajuan itsekin mitä olen tekemässä :D Nyt opintojen suoritus on ollut hyvin pitkälti tuurista kiinni.

Mistä tulikin mieleeni, että pitäisi ihan oikeasti tehdä se harjoitteluraportti loppuun.

Mutta joka tapauksessa tuntuu hyvältä, kun huomaa opiskelevansa sitä omaa alaa. Mediakasvatus on aiheena todella rakas ja kiinnostava itselleni, mutta jotenkin en koskaan löytänyt sitä omaa urapolkuani sen kautta. Hyötyä aiemmista opinnoistani totta kai on ollut, sillä kasvatustiede on tullut hyvin tutuksi ja nykyajan ohjaus ON hyvinkin tieto- ja viestintätekniikkaystävällistä niin väittäisin, että oma taustani ja kiinnostukseni somea yms. kohtaan on vain jeejee.

Olipas siinä taas akateeminen perustelu.

Ja opiskelen siis opinto-ohjaajan pätevyyttä parhaillaan Itä-Suomen yliopistossa. Kyllä, olen töissä Länsi-Suomessa. Se onkin yksi syy siihen, miksi omat opintoni laahavat jäljessä, mutta onneksi yliopisto on siitä reilu laitos, että jos et ehdi syksyllä niin tee sitten loppuun vaikka kesällä. Tätä akateemista vapautta olen oppinut vuosien aikana hyödyntämään todella tehokkaasti. Toisaalta myös tiedän, että kun moodi on oikea ja mörkö ajaa takaa, niin pystyn tahkomaan pisteitä kuin hullu. Nimimerkillä 122 opintopistettä vuodessa. Just for Kela.

Tässä nähdään taas tämä oman mieleni hienous. Ensiksi kirjoitan, että pyhitän opiskeluilleni syksyllä ihan oman postauksensa ja sitten paasaan rivitolkulla aiheesta opiskelu. Minuun ei vaan voi luottaa.

Sain muuten myös hieronta-ajan ensiviikoksi. Työparini kehui erästä paikallista hierojaa nimenomaan selänoikojaksi ja se olisi vuorossa sitten sopivasti ennen pääsiäislomaa.Toivottavasti muutenkin saan taas kroppani auki ja toimivaksi (ja räkäsyyden veke) ennen ensi viikkoa, että selviän yhdellä kevyellä viikolla.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

 


Ellokselta saat koodilla 339601 -40% alennusta tilauksesi kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta.

 

 

4 thoughts on “Finrex-höyryistä opiskelua

  1. 122! How in the name of… Teitkö hullusti kirjatenttejä ja verkkokursseja vai miten? Tykkään blogista muutenkin ja oon vakkarilukija mutta vasta tämä järkytti mut kommentoimaan, kun aloin potea alemmuuskompleksia mun 75 nopasta :D

    Tykkää

  2. Vau! 122 opintopistettä! Tuo antaa mulle toivoa, aloitan nimittäin (toivottavasti) uuden alan opiskelun syksyllä ja tukikuukaudet ovat tosi vähissä, joten hienoa, jos on jonkinlainen mahdollisuus saada vedettyä iso määrä pisteitä vuodessa. :) En kyllä ihan 120:tä ajatellut, 90 op oli lähinnä mielessä. ;)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.