hikikinkku · Yhteistyö

Lisäboostin tarpeessa

Puhhuh. En tiedä minne viime viikko katosi. Todennäköisesti se jäi nuhaisen koneella istumisen jalkoihin ja nyt vihdoinkin sain revittyä itseni irti Netflixistä ja palattua ”ihmisten ilmoille”.

Edellinen viikko oli todellakin kevyt viikko, koska siitä jäi uupumaan niin itsepuolustuskurssi (lämpöilyn vuoksi) kuin yltiötehokas putkirullailu, jota myöskään ei suositella flunssassa. Onneksi tuo tauti alkaa pikkuhiljaa olla kait voitettu, vaikkakin hengästyn liikunnan ajattelemisesta ja pääonteloissa tuntuu olevan muutakin kuin sitä itseään. Tänään menen kyllä itsepuolustuskurssille, joka ei onneksi ole fyysisesti älyttömän raskas ja huomenna EHKÄ voisin harkita kuntosalia aiheella ”kevyesti tissiä ja habaa”.

IMG_0085

Sokerittomuudenkin kanssa olen ollut hetkittäin helisemässä. Arvelinkin, että siinä vaiheessa kun olen yksin kotona flunssassa, niin kynnys Ruohomunaan sortumiseen kasvaa ekspotentiaalisesti. Ja olin oikeassa. Häpeäkseni minun pitää myöntää, etten ole ollut täysin sokeriton ja ansaitsen kuulla pettymyksen huokauksia ympärilläni.

Oh well. Takapakit kuuluvat elämään ja mieluummin otan takapakiksi oman heikkoluontoisuuteni kuin vaikkapa polvivamman. Ensimmäiselle kun voin tehdä itsekin jotain. Luvassa on siis kiltisti sokerittomalla pysymistä aina 20.4. saakka (miinus 16.4. jolloin käymme synttäri-illallisella ja tuleva pitkäperjantain, jonka pyhitän Ruohomunille). Yksi syy sortumiseeni on osittain myös se, etten voinut käydä salilla. Jossain mieleni perukoilla kun majailee yhä se ajatus siitä, että se on jokotai. Jos et liiku, niin aivan sama mitä syö -> jos liikut, niin sama se on syödä terveellisemminkin. Kieroa eikös?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maaliskuun aikana otin käyttöön myös Bodyboosterilta saamani lisäravinnepaketin*, joiden pitäisi tukea rasvanpolttoa. Setti sisältää

2x Ultra loss -proteiiniaBioTech Ultra Loss sisältää palautumisen kannalta tarvittavat proteiinin ja hiilihydraatin sopivassa suhteessa. Yhdessä annoksessa on vain 98 kaloria (veteen sekoitettuna). Mauiksi otin itse hasselpähkinän sekä suklaan. Omaan makuuni hasselpähkinä oli hieman liian keinotekoinen, mutta suklaan kanssa miksattuna toimi. Plus 50-50 molempia + banaani + soijakauramantelimikävaanmaito + blenderi = herkullinen protskupirtelö.

One-a-day -vitamiinipurkin: Sisältää tärkeimmät vitamiinit ja kivennäisaineet helposti imeytyvässä muodossa.

CLA-tabltettipurkin: CLA:n tarkoitus on tukea rasvanpolttoa lihaksia säästäen.

Megafatburner -purkinMega Fat Burnerissa on L-Karnitiinia ja vihreä tee -uutetta, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja auttavat polttamaan rasvaa.Lisäksi tuote sisältää kromia, joka hillitsee makeanhimoa.

L-carnitiini+kromi -nesteen. Tuotetta lisätään mittalasillinen nesteeseen (itse olen tykännyt lisätä hiilihapotettuun veteen. Nam!) ja nautitaan ennen treeniä. Tuote lupaa nostaa suorituskykyä, tehostaa rasvanpolttoa, hillitsee nälkää ja makeanhimoa ja vapauttaa kehonrasvoja energiaksi. Veteen sekotettuna ei maistua paljoa miltään. Tulee mieleen hivenen makeutetut kivennäisvedet.

Better Bodies -sheikkeri: Sheikkereitä on ajan kanssa kertynyt kaappeihimme kymmeniä, mutta tässä annan pisteet tilavalle juomaosiolle ja kahdelle erillisille säiliölle, joissa on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi palkkari- ja intra-jauheet. Tai vaikka avaimet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tämän parin viikon käytön jälkeen osaan jo sanoa, että todennäköisesti tulen hankkimaan L-carnitine+chrome -tuotetta jatkossakin lisää. Rasvanpolttotablettien tehoon olen aina suhtautunut varauksella, mutta näitä täytyy Bodyboosterin nappeja kehua siitä, etteivät ne aiheuta minulle lainkaan närästystä ja poltetta vatsassa, toisin kuin pari muuta merkkiä. Mutta kuun vaihteessa sitten nähdään mitä nämä tuotteet (yhdistettynä pääsiäiseen) ovat saaneet aikaan :D

MUTTA Hikikinkun lukijana voit nyt saada -10% lisäalennuksen koodilla JENNY10 näistä seuraavista lisäravinne-comboista, jotka ovat koottu aina tiettyä tavoitetta silmällä pitäen:

SUPERDIEETTI, (tämä löytyy minultakin, suunnattu siis kappaskummaa painonpudotukseen), GET RIPPED (rasvanpolttoon) sekä GET BIG (massan lisäykseen)

Eli kun tilaat Bodyboosterilta niin näppäile kassalle koodiksi JENNY10 niin saat -10% pois hinnasta. :)

Toinen puolisko postauksesta tehty yhteistyössä Bodybooster.fi kanssa.
Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä.

Lahjatuotteet tilaajille - Bodybooster.fi

 

2 thoughts on “Lisäboostin tarpeessa

  1. Oi että, ruohomunat on mun intohimo, onneksi ne on kausituotteita. :D Niitä pitää joka pääsiäinen vetää niin että pahaa tekee, ei se muuten ole kunnon pääsiäinen.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.