Yleinen

Alennusta 15 – 50 % mm. kaikesta

Kaikki linkit ovat mainoslinkkejä

Itse olen luvannut itselleni, etten osta itselleni uusia treenivaatteita ennen kuin olen saavuttanut tietyn painon. Tuohon painoon on matkaa reilu kilo, mutta tuntuupa vaan harvinaisen vaikealta käytännössä päästä siihen käsiksi. :D Onneksi on ”ikkunashoppailu”, että pääsen harjoittelemaan itsehillintää. House of Brandonilla on meinaan sellainen kasa hinkua aiheuttavia treenivermeitä isoissakin aleissa, että olen viittä vaille valmis mehupaastolle.

Ensimmäiseen kollaasiin keräämäni tuotteet ovat -25% – -50% alennuksessa

house1-tile

Mustavalkoista | läiskyttyä tahdonvoimaa | hillittyä tahdonvoimaa
Palleroita | Juoksen, koska tykkään kakusta | Crop-Nike

Pidän noista löysistä crop-topeista. En anna napani näkyä niiden kanssa, mutta yhdistettynä makkarankuoreen ne ovat varsin armollinen treenivaate.

Seuraavan kollaasin tuotteet ovat kaikki -15% kun muistat käyttää kassalla koodia SMMR16. Omat palkintopökäni merkitty sydämellä. Ai luoja. Lähe paino, LÄHE.

Ja hieman aiheen vierestä, mutta nyt kun on pari päivää saanut olla pihalla valittamassa liiallista lämpöä, niin kummasti alan havahtua taas siihen (epä)tosiasiaan, että kaapistani löytyy ihan liian vähän hameita ja mekkoja.
Ja noista hameista ja mekoista ja KOKO House of Brandonin valikoimasta (paria merkkiä lukuunottamatta) -15 % pois hinnasta koodilla SMMR16. Voimassa sunnuntaihin!
SLIDESHOW_ALEBANNERI-15
SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

LOPPUMAINOS

4 thoughts on “Alennusta 15 – 50 % mm. kaikesta

  1. Salilla on mullekin tosi iso merkitys motivaation kannalta. Monenmoisia olen testannut (myös Rovaniemellä) ja toisissa on tullut käytyä ja toisissa ei. En tykkää pimeistä kellarisaleista, mutta en toisaalta mistään näyteikkunoistakaan.

    Tällä hetkellä oon löytäny sen oman salin. Ainoa miinuspuoli on pitkä matka, mikä taas jonkin verran syö motivaatiota. Mies ei ymmärrä miksen vaihda kilsan päässä olevaan saliin, vaan veivaan 7km suuntaansa polkupyörällä. Se lähellä oleva ei vaan ole kiva. :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.