Yleinen

Maksimaalisia tavoitteita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penkkimaksimini on ollut kevään jumahtaneena siihen väliin 55-57,5. Eilen kokeilin taas maksimia, ja sain nippa nappa viisvitosen omin voimin ylös saakka. Osasyynä voi hyvinkin olla se, että edeltävänä tiistaina vedin puolivahingossa sadistisen PT:n kanssa penkkirääkin ja palautuminen siitä oli vielä kesken :D Hän kuitenkin antoi neuvoja siihen, miten tässä kannattaisi nyt treenata, että kuuskymppiä nousee varmasti kesä-heinäkuun taitteessa.

Uskon kyllä, että se menee. Nykyään neljälläkympillä on kohtalaisen vaivatonta tehdä pitkähköjäkin väsytyssarjoja (5-10 toistoa päivästä ja sarjasta riippuen) ja tällä viikolla alan vetää itseäni äärirajoille 42,5kilolla. Tarkoitus olisi siis tehdä jokainen sarja aivan tappiin asti, eli varmistaja on pakollinen treenikaveri. Kun tietyllä painomäärällä saa tehtyä ”helposti” kahdeksan toiston sarjojakin, voi siirtyä isompiin ja testata sitten aina sopivana päivänä sitä ykköstäkin.

Se on jännä kuinka paljon 2,5 kiloa tuntuu penkissä :D Eilenkin 52,5 nousi ihan helposti, mutta 55 ei ensimmäisellä yrityksellä liikahtanut rinnalta mihinkään ja toisella yrityksellä Wilhelm teki 10% työstä puolestani.

Punttimimmin blogista tajusin, että pystynhän minäkin kokeilemaan kyykkymaksimia, vaikken syväkyykkyyn pääsekään. Boksikyykky on itselleni kohtalaisen vieras, mutta testailun jälkeen se tuntui itseasiassa todella hyvältä! Tuntuma meni pääasiassa pakaran puolelle ja paketti oli helppo pitää kasassa, kun penkki varmisti sen, etten kyykkää liian syvälle. En lopulta uskaltanut aivan maksimia testata, kun liike vaatii toistoa alleen ollakseen varma, mutta sain tehtyä kivuttomasti viiden sarjoja 60kilolla, mikä on 40 kiloa enemmän mitä normaalisti vapaan tangon kanssa käytän :P Täytyy kokeilla kyykkyjä joskus myös vyön kanssa, että mitä silloin menee, mutta nyt varmaan hyvä treenata liike kuntoon ihan ”omalla korsetilla”.

Nyt sitten huomenna vuorossa mave-testausta! Satasen oon kerran nostanut, tarkoitus olisi nostaa nytkin :D Voi toki jäädä haaveeksi.

p.s. millähän ohjelmalla sitä nyt treenaisi? Näyttää siltä, että vedän toukokuun ihan mutulla läpi ja katselen kesäksi sitten jotain tavoitteellisempaa.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

unnamedHouse of Brandonilla* vielä vuorokauden ajan -20% kaikista jo alennetuista tuotteista koodilla MDSNS

tyhjennysmyynti1600

Fitnesstukun*tyhjennysmyynti täydessä vauhdissa!

2 thoughts on “Maksimaalisia tavoitteita

  1. Se on kumma miten penkissa se on niin pienestä kiinni! Itsellä 50 on kevyt, mutta 52,5 ei rinnalta nouse. Ei sitten millään. Meikäläisen mittasuhteilla oon kuitenki ihan tyytyväinen tuohonkin… Vaikka isommat painot houkuttelisikin, mutta mave ja kyykky on sitte huomattavasti vahvempia :)

    Tykkää

  2. Oujee, hyvä että mun nössöilystä on jotain iloa! :D Odotan kovasti mavemaksimin tulosta! Pitääpi tässä kesän mittaan sopia yhteistreenit! :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.