Yhteistyö · Yleinen

-40% valitsemastasi treenivaatteesta(kin)!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Nyt saa taas joko kirvata tai kiittää luojaansa siitä, että elän edelleen treenivaateostokiellossa :D Nimittäin ElloksellaElloksella on sunnuntaihin asti voimassa tarjous, jossa saat koodilla 335456 -40% alennuksen tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee lähes kaikkia normaalihintaisia tuotteita, paitsi huonekaluja, elektroniikkaa, design by tai Ei Alennusta -tuotteita. Itse meinasin tilata itselleni vihdoinkin kauan kaipaamana Raybanin arskat, mutta ne kuuluu juurikin tuohon Ei alennusta -kategoriaan, niin se suunnitelma meni mönkään.

Mutta tässä sitten keräsin maani myyneenä kollaasiin tuotteista, joista alennuksen voi saada.  Tarjouskoodi on 335456Kukkacaprit | Feikki-säärystimet | KukkalahjeKukkalahje | Täyttä kukkaa |
Keltaista | PerussinistäPerussinistä | Kuviolliset leggingsit | Perusaddua |

Kuinka ihania nämä Adidaksen uutuudet ovatkaan? Yhdet perusaddut heitin juuri roskiin, kun ovat loppuunkäytetyt, niin uusille olisi ihan oikeastikin tarvetta. Eli siis ”oikeasti”
(Buu, tarkistin, ja Kuviolliset leggingsit ovat myös Ei Alennusta -vaate :( Muista alen saa!)
Räiskyvän trikoomakuni lisäksi olen alkanut kallistaa päätäni myös mielenkiintoisempien toppien puoleen. Jostain syystä olen viime aikoina tykännyt survoa itseni salilla johonkin mustaan ja löysään, mutta joskos sitä nyt kesän korvilla lakkais miettimästä liikoja ja pukisi päälleen jotain vähän vaihtelevampaa.

Jotain silti ostin (omilla rahoillani) ja se näkyy ylläolevassa kollaasissa. Minultahan on jo pitkään puuttunut uimapuku, koska uimista olen harrastanut lähinnä syrjäisessä joessa, jolloin voin ihan huoletta polskia tiinitaini-bikineissä tai sitten olen niissä samaisissa bikineissä maannut auringossa. Nyt sitten päätin, että pakko se on uimapukukin olla. Ei joka paikkaan voi bikineissä mennä etenkään kun omista kaikkien katseita kestävää bikinivartaloa :D Nyt sitten toivotaan, että valitsemani on sopiva!

Hyödyntääksesi tarjouksen näppäile siis koodi 335456 ostoskoriisi ja alennus annetaan automaattisesti kalleimmasta tuotteesta!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.