Yleinen

Puutarharaivausta ja kesähuumaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen vietettiin Älä laihduta -päivää ja sen vietinkin varsin hyvässä hengessä. Aamu alkoi jalkapäivällä salilla, sen jälkeen kävin kuorokollegan luona katsomassa tallenteen kisastamme ja loppupäivän paahdoin apeshit-asenteella takapihallamme. Mylläsin kaikki kukkapenkit uusiksi, raastoin tuoksuvattua juurineen hemmettiin ja haastoin riitaa humalalle, joka meinasi myös levittäytyä minne lystäsi. Huomaa kyllä, ettei pihaan ole tehty yhtään mitään useampaan kesään. Onneksi joskus tässä on asustanut ihminen/ihmisiä, joiden jäljiltä on valmiit kukkapenkin paikat olemassa ja muutamia istutuksia, niin ei tarvinnut ihan nollasta lähteä liikkeelle.

Nyt väittäisin, että piha on siinä pisteessä, johon se saa jäädäkin. Tämä on kuitenkin vuokrakämppä, niin en himostani huolimatta ala laittaa nurmikkoa uusiksi ja istuttamaan mitään uutta monivuotista kasvia tänne :D Työkaverilta sain tosin pari kasvia, jotka lykkäsin maahan, mutta muuten täytin pihan jo valmiiksi olevilla kukilla ja yksivuotisilla. En malta odottaa, että joskus on IkiOmaPiha, johon teen sitten sellasen pyhiinvaelluspaikan, ettei tosikaan!

Ja punaherukkapensaita. Haluan ehdottomasti punaherukkapensaita ja syödä niiden sadon IHAN YKSIN.

Mutta niin.. Sisälsi päivä myös herkuttelua. Wilhelm laittoi meidän muurikan taas käyttövalmiuteen ja paistettiin protskulettuja! Sain Scitec-merkiltä heidän protskupannarijauhetta* testiin. Maku ja koostumus oikein mainioita! Muurikkamme on halkaisijaltaa 70cm niin niitä monsterilettuja riitti aivan hyvin se yksi (ja eivät olleet letut halkaisijaltaan sentään yli puolta metriä :D) Lisänä vadelmahilloa ja kermavaahtoa, että vähän ees jotain pahettakin tulee naamaansa tungettua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta ihanaa, kun on tullut kesä edes hetkeksi nyt jo näin aikaisin. Yöunet ovat ihan omaa luokkaansa nyt, kun on päivät pääasiassa ulkona ja sen ansiosta päivisin on virtaa ihan eri tavalla. Plus näytän heti terveemmältä, kun olen saanut hieman väriä naamaani :D Postauksen ensimmäisessä kuvassa olemme testaamassa Ikaalisten uutta ulkoilmasalia ja noh… Sodankylän versio voittaa 6-0, vaikkei sekään nyt maata mullista.. Sanottaisiinko, että Ikaalisten versio sopii erittäin hyvin eläkeläisille. Toki jos valmistelisi jonkun kuntopiirityyppisen jutun, niin ehkä tuostakin saisi jotain irti, mutta oikeasti odotin kyllä nyt JOTAIN parempaa jos urheilukentän viereen ilmaantuu paljon hehkutettu ULKOSALI. Missä kaikki kyykkyjutut? Tasanteet, joille loikkia? Jotain, mitä nostella?

Noh, on siellä leuanvetotanko ja vatsapenkki. Täytyy nyt kehitellä jokin kuntopiiri kyseiseen paikkaan sopivaksi, niin taltioin sen tänne niin nähdään kaikki, että valitan turhasta. Kaikkialla voi tehdä hyvän treenin, kun vaan lakkaa puhisemasta ja soveltaa.

Ja P.S. Kissamme eivät ole ulkona vapaina ilman valvontaa. Takapihalla saavat nyt talven jälkeen olla meidän seurassamme, kunhan kans pysyvät takapihalla. Valjaisiin päätyvät kyllä tässä pian, kun Röllillekin saadaan sopivat valjaat ja kisujen luontokammo loppuu ja alkavat hamuta laajemmille alueille.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

House of Brandonilla nyt koko valikoimasta -20 % alennus koodilla SUM859
Voimassa 16.5. saakka

 

 

2 thoughts on “Puutarharaivausta ja kesähuumaa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.