Blogi · Yleinen

Uutta ulkonäköä

Maailma vihertyy sellaista vauhtia, että oli pakko tehdä jotain blogin talviselle ulkonäölle. En päässyt vieläkään toteuttamaan The Ultimate banneri-ideaani, mutta sen aika on sitten joskus. Ehkäpä syksyllä :D Nyt saatte siis jatkaa loikkaavan alavartaloni ihailemista.

Bannereita kokeilin kolmea erilaista ja päädyin tuohon epätarkkaan kuvaan. Kamera kun älykkäänä päätti yhtäkkiä tarkentaa rappusten kaiteeseen, eikä hikiseen kinkkuuni. Mutta tässä tapauksessa se toimi! Värimaailma varastettu bannerista myös, eli raikkaan sininen vaihtui maalliseen vihreään. Sivupalkin pikkukuva tulee varmasti vielä vaihtumaan, mutta ajaa nyt asiansa ja näyttää blogiin sopivaa meininkiä jo heti ensi silmäyksellä. ”Laiskaa, hyväntuulista poukkoilua”

cropped-12795211_10153943586688560_5200562808319364889_o.jpg

Edellinen banneri. Pidin tästä nuorisoa lainaten ”täpöllä”, niin eiköhän se lunten tullen palaa taas esille.

P5090289.JPG

Huomasin muuten kuvaussession jälkeen salilla, että minulla on näissä Bia Brasilin housuissa massiivinen reikä haaroissa. Onneksi jätin reidenloitontajan välistä :D

Tänään postaus jää tyngäksi, koska kello alkaa olla sen verran, että voin haistaa tulevan työpäivän. Se on kuulkaas 26 päivää kesälomaan!

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

House of Brandonin kamppis jatkuu! Tällä viikolla verkkokaupan kaikki tuotteet, esimerkiksi nämä sport-osaston vaatteet -20% koodilla SUM859 :)
En varmaan ehdi täksi viikoksi tiputtaa sitä uupuvaa kahta kiloa, että saisin palkita itseni jollain ICANIWILL-trikoilla, mut josko ennen kesäkuuta!

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.