Yleinen

Päivät valuu läpi sormien

On asioita, joita alkaa tosissaan arvostaa vasta siinä vaiheessa, kun aika alkaa olla lopussa. Tuntuu, että töissäkin olen vasta nyt – toukokuussa – herännyt ”eloon” jostain lukuvuosihorroksesta ja alkanut todella saada itsestäni jotain irti. Kesälomalaskuri tikittää numeroa 16 ja katselen sitä ihan paniikissa. Vastahan siinä oli 216!

Päivät ovat menneet kokoajan kiihtyvällä nopeudella ja olen viimeiset kaksi viikkoa huutanut mielessäni PTRUU PTRUU SEIS. En ole valmis! Herranen aika, seuraava sivu omassa ”Elämäkirjassani” on taas kääntymässä, enkä muista tästäkään tarinasta yhtään mitään. Vaalinko kaikkia muistoja? Onko ne enää edes tallessa? Missä vaiheessa ne vaahtosammuttimen kokoiset sähkösaappaat muuttuivat koululaisiksi? Muistanko heidän nimensä vielä silloin, kun he saavuttavat some-iän ja pääsen kyyläämään heitä tulevaisuuden instabooksnapissa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta ei se auta. Päivät vähenee ja ilma lämpenee. Kaksi viikkoa ja muutama päivä ja istun huutava Pässi takapenkillä ajamassa kohti Lappia. Kesäkuun tulen viettämään pääasiassa siellä ja juhannuksen jälkeen tarkoitus tulla nauttimaan Ikaalisten kesästä. (Mie mithän pahinta räkkäaikaa lähe karkhun HAH) Luvassa silloin yhdet häät ja yhdet kuorobileet ja Sata-Häme Soi ja matka Wilhelmin valitsemaan kesälomareissukohteeseen, eli Mikkeliin.

Kyllä. Mikkeliin.

Oe voe.

Kesä näin muuten on pyhitetty kyllä opiskelulle. Olen onnistuneesti roikottanut mukanani kasaa kursseja, jotka jäivät vuoden aikana vaille suoritusta. Jouduin myöntämään, ettei aivokapasiteettini yksinkertaisesti riitä tekemään täyspainoisesti opintoja toiselle puolelle Suomea. Onneksi yliopisto joustaa ja kesällä en ajatellut muuta tehdä kuin rustailla oppimispäiväkirjoja, heittää saapasta ja valmistautua syksyyn.

Syksyllä nimittäin olisi tarkoitus muuttaa sitten osa-aikaisesti sinne Joensuuhun, niin loppuu tämä vetelehteminen. Toki samaan hengenvetoon myönnän hakeneeni juuri Pirkanmaan alueelta työpaikkaa MUTTA vain siksi, että se olisi täydellinen ja tyhmää olisi olla hakematta. En usko pääseväni edes haastatteluun, mutta saanpahan nimeni sinne, jos vuoden päästä olisi taas peruskouluopolle tarvetta.

Älkääkä edes kysykö mitä tekisin, jos kauhukseni saisinkin töitä ensi lukuvuodeksi. En todellakaan tiedä. Oman alan pätevyys vs. oman alan töitä. Opintoja olisi ehkä helpompi suorittaa, kun ne käsittelisivät suoraan omaa työnkuvaa, mutta…

En tiedä. En ajattele. Näillä näkymin olen menossa Joensuuhun talveksi ja se ajatus pitää.

Kävin tänään muuten salillakin. Sekin on meinannut ihan täysin unohtua. Onneksi nyt loppuviikko onkin aika tapahtumaköyhä, niin on aikaa keskittyä taas ”minuun ja minun harrastuksiini”.

Mistä muistui mieleeni, että unohdin taas ostaa pyyhekumin.

Voi IESUS.

Tämän jäsentyneempää tekstiä ei ole nyt ikävä kyllä luvassa. Josko sitä huomenna pystyisi antamaan kaikkensa koneelle.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

Elloksella on tällä viikolla ihan mahdoton alekoodi-overload.

Koodilla 335464 saat -40% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta. Koskee myös merkkituotteita. Ostoksille pääset tästä*

Koodilla 335463 saat -30% kaikista poistomyyntituotteista.*

Koodilla 335462 saat -20% alennusta kaikista treenikengistä. *

Kaikki koodit voimassa 22.5. saakka!

 

 

4 thoughts on “Päivät valuu läpi sormien

 1. Kiitos alekoodista, tilasin yhden ulkoilu setin testiin, saa nähä onko hyvä vai lähteekö palautukseen. :)

  Tykkää

 2. Hei,

  olen lukenut sun blogiasi iäisyyden mutta en ole aiemmin kommentoinut mitään, koska ujous. :D

  Olen itse Joensuusta kotoisin, ja liikkunut jonkin verran Lapissa.Tai no oikeasti olen ollut vain Levillä ja vain talvisin. :D Monta kertaa olen miettinyt, että sitten kun sie olet Joensuussa opiskelemassa niin ois hauska tavata ja vaikka treenailla yhdessä, koska vaikutat just niin hauskalta ja sulla on hyvä huumorintaju ja asenne et tulisin varmasti sun kanssa juttuun, mutta nythän on niin että olen itse kesän ja luultavasti ensi talvenkin Levillä töissä. :) Jännää mennä Lappiin kesäksi kun en ole siellä koskaan kesällä ollut!!

  Tsemppiä viimeisiin työpäiviin ja ihanaa kesää sulle! Ja tervetuloa Joensuuhun syksyllä, tää on ihan kiva kaupunki! ;)

  Tykkää

  1. Ooo, toivottavasti Lapin kesä on parempi kuin viime vuonna, jolloin saatiin yksi huikaiseva hellepäivä :D Ja totta ihmeessä voidaan nähdä jos satutaan olemaan samalla paikkakunnalla samaan aikaan! :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.