Vaatteet · Yhteistyö · Yleinen

Mahtavat housut mahtaville reisille

Yhteistyössä: House of Brandon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulutko heihin, joiden sisäreisien hinkausvoimalla voisi sytyttää tulen? Ja silti vyötärösi on löydettävissä?

Housujen ostaminen on minulle yksi murheenkryyni. Olen ostanut kevään aikana kahdet kohtalaisen hintavat farkut, jotka istuivat nätisti tasan kaksi käyttökertaa ja sen jälkeen ovat olleet auttamattomasti liian löysät vyötäröltä ja aloittaneet pussituksen takamuksesta. Ei kivaa, eikä nättiä. Ja lopullisen kärtypuuskan aiheuttaa se, että ne lähemmäs sadan euron farkut ovat parissa kuukaudessa kuluneet sisäreisisti puhki.

Njäh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Housut: Dr. DenimDr. Denim (saatu)
Paita: Vila (saatu)
Kissankarvat: Pässi

Sain tässä joku aika takaperin lahjakortin House of Brandonilta ja arvoin pitkään, että uskallanko tilata housuja. Dr. Denim-merkkiä on kehuttu ennenkin kun olen kysellyt hyvien mahtireisihousujen perään, mutta uskaltaako näin oudoilla mittasuhteilla varustettu ihminen tilata sikaa säkissä?

Palautusoikeuteen vedoton nappasin mustat Dr. Denim Plentyt ostoskoriini koossa L ja toivoin parasta. Seuraavana päivänä (oikeasti, HoB:n toimitus on naurettavan nopea :D) vedin pussista ulos järkyttävän pienen näköiset pöksyt ja nauroin partaani. Nämä eivät tule KOSKAAN venymään edes pohkeilleni sopiviksi.

Vaan kappas. Nousivat jalkaan. Ja pysyivät jalassa! En tarvitse vyötä, en tarvitse vaseliinia. Tarvitsen vain teippirullan ja olen valmis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asento?

Toki ensi vaikutelma voi pettää. Pukukopissa ihanat satasen farkut tuottivat pettymyksen viikossa, niin suuria toiveita en asettanut viidenkympin, hyvin ohutta materiaalia oleville housuille.

Yllätyin. Olen käyttänyt nyt näitä sinnikkäästi lähes päivittäin kolmisen viikkoa ja pessyt kerran ja edelleen housut istuvat kauttaaltaan napakasti (mitä nyt vyötärö vähän löystynyt, mutta selittynee hoikistumisella). Myöskään sisäreidet eivät ole uhkaavasti ohentuneet, vaan uskon näillä olevan käyttöikää runsaasti.

Näitä täytyy hankkia lisää. Katsahda vaan sinäkin täältä,täältä, löydätkö sopivaa mallia itsellesi!

Kuvien paitakin on House of Brandonilta saatu samaan syssyyn pöksyjen kanssa. Vaati kevyttä ponnistelua, että treenivermeiden sijaan hankin jotain yleishyödyllistä ja monikäyttöistä. Raitapaitaa en ole koskaan omistanut ja nyt ihmettelenkin, että miksi en. Ei vaakaraita levennäkään niin pahasti, mitä oletin. #mindblow

P.S. Neljä päivää töitä ja siirryn Lappiin ja istuttamaan metsää. Blogihiljaisuus jatkuu siis vielä hetken, mutta kyllä tää tästä! Onneksi olen huomattavan aktiivinen Snapissa ja Instassa.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

9 thoughts on “Mahtavat housut mahtaville reisille

 1. Oijoi.. Entisenä Dr. Denim fanaatikkona varoitan. Näistä ratkeaa haarat AINA! Sinnikkäästi jatkoin kys housujen ostamista varmaan parikin vuotta, koska ovat niin mukavat ja istuvat super hyvin. Mutta joka ikinen kerta maksimissaan puolen vuoden päästä ostamisesta (yleensä jo aikaisemmin) haarat ratkeaa :-(. Ja mullahan oli näitä useissa väreissä ja monissa eri vyötärökorkuuksissa ja silti. Niin ihanat pöksyt mutta liian heikkoa tekoa haaroista :D. Jos sulle osuu sama ongelma näiden kanssa suosittelen kokeilemaan mun uusia luottopöksyjä, leviksen mile high super skinny. On muuten lähestulkoon yhtä mukavat, muoto ja väri säilyy, eikä oo edes yli 6kk lähes päivittäisen käytön jälkeen osoittanut mitään hajoamisen merkkejä haaroista tai muualtakaan <3_<3

  Tykkää

  1. o-OU! Tosin mulla harvat housut kestävät edes puolta vuotta, mutta harmittavaa kyllä, jos syksyllä ovat jo huonot :(

   Leviksiä tekisi mieli kokeilla, mutta hinta hirvittää JOS ne eivät kestäkään :| mutta ehkä pitää satsata!

   Tykkää

 2. Samaa joutuu täältäkin sanoon noista haaroista, repee aina! Ja kaverin sohvan olen pilannut kun lähti väriä niin paljon! Suosittelen sovittaan Gina Tricotin Molly highwaist mallia, hyvin samanlainen kuin tuo dr.denim. Pysyy mallissa eikä pussitu polvetkaan, ja hintakin 29,90€

  Tykkää

 3. Toistaiseksi oon ainakin tykänny kans Dromen housuista, mahtuu reittä ja peffaa mutta venyy ja paukkuu niin että ei ahista, purista tai kiristä :D Kestävyydestä nyt en kyllä vielä osaa sanoa juuta tahi jaata, kun ne on suhteellisen uus ostos.

  Tykkää

 4. Nyt kun ovat olleet käytössä, niin mikä sisäreisien tilanne on?! :D Mulla on ollut ahkerassa käytössä varmaan neljät ginan mollyt ja aina ne on hankautuneet parin kuukauden kuluttua puhki… :(

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.