Yleinen

Lomalla viimeinkin

 

13332946_10154983049905550_9193005918692491945_n

Kuten eilen blogin FB-sivuilla huokailin, tämä blogitauko tuli ihan turhaan. Mummini on siirtynyt nykyaikaan mokkulansa kanssa, joten turhaa minä siellä konettomana istuin. Tämänkin joku älykkäämpi olisi kyllä päätellytkin, sillä olen talven aikana skypetellyt mummini kanssa usein. :D No, mutta tulipa keskityttyä siihen olennaiseen, eli istuttamiseen.

Olen istuttanut kaksitoista(?) kesää enkä koskaan näin lyhyttä aikaa. Istutus kesti vain kuusi päivää ja eilen sain hyvästellä pottiputkeni jälleen vuodeksi ja painua Sodankylän puolelle Savukoskelta. Uusia puita kasvaa vuokseni nyt reilusti yli 10 000. Happea kansalle, ruokaa hirville.

Luonnossa tallaaminen ja fyysisen työn tekeminen nollasivat kyllä ihan mukavasti pään eskarivuoden jälkeen. Pyrin mahdollisimman pian kääntämään aivoni opiskelu-moodiin, sillä en kestä enää ollenkaan olla se huono, aikaansaamaton ja deadlinet unohtava tuuritenttaaja. Haluan oppia. Luin hieman, mitä tulevat harjoittelut tulevat vaatimaan ja (anteeksi teiniys) OMG. Kammottavaa ensimmäistä kertaa ikinä yliopistossa TEKEMÄÄN jotain käytännössä hyödyllistä :D ja vieläpä kolme kertaa. Noita harjoitteluita varten haluankin vahvistaa nyt teoriapohjaani ja sulkea aivoistani ”varhaiskasvatus”-laatikon ja siirtää sen syrjään mahdollista myöhempää käyttöä varten. Nyt kaiken huomioni saavat nuoret ja aikuiset.

Opiskelen siis opinto-ohjaajaksi. Opinnoista voin kirjoittaa lisää syksyllä, kun pääsen niihin kiinni kunnolla, nyt en tiedä oikein mitään. Psykan opettajan pätevyydenkin haluan, mutta voi olla, että jätän psykologian kurssit alkuun sivuun ja teen ne loppuun vaikka avoimen kautta jos ei nyt talvella ehdi.

Kesän saliohjelmaksi valkkasin nähtävästi Anna Virmajoelta hankkimani alakroppapainotteisen ohjelman. Harmi vaan, että se vaatii viisi salireissua viikossa ja minä en oikein tiedä riittääkö minulla aika, rahat tai edes motivaatio. Tässä tulee kuitenkin hypittyä eri paikkakuntien väliä aika rajulla kädellä ja reissattua muutenkin, niin suattaapi olla, etten ihan pilkun tarkasti mitään ohjelmaa nyt seuraa. Vedetään kesä kevään tavoin fiilispohjalta.

Mutta ennen kaikkea koitan nyt parhaani mukaan edes hieman rentoutua. Vähän on ollut sellainen viulunkieli-fiilis päättäjäispäivästä lähtien, mutta onneksi nyt saan kaksi viikkoa pysyä samalla paikkakunnalla ja sen jälkeen möllöttää Ikaalisissa ilman velvollisuuksia heinäkuusta suurimman osan. Ah <3

Ja sitten veuhotankin takaisin Lappiin. Ja sitten Ikaalisten kautta muuttokuorman kanssa Joensuuhun.

Kuopiossakin pitäisi käydä jossain välissä.

Voe iesus.

Ok. Nyt keskityn hetkeen. Ja lähden ulos lenkille —>

Elloksen alekoodilla* saat -40% alennuksen tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Koodi: 335474

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.