Yleinen

Ei kilot kesää pilaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvä fiilis. Alkukesän kummallinen alakulo ja hermokireys taisi tosiaankin johtua vain siitä, että olin loikkassut suoraa päätä Ikaalisista Savukosken metsiin töihin ilman kunnollista hengähdystaukoa. Olen nalkuttanut aiemminkin siitä, että kuulun siihen ihmisryhmään (introvertit rocks), joiden akku latautuu yksin ollessa. Nyt lomalla olen saanut olla yksin, kun äiti miehensä kanssa rakentavat mökkiä ja minä saan ihan rauhassa käydä salilla ja liimailla tarroja kalenteriini. Olen yllätyksekseni myös lenkkeillyt ja NAUTTINUT siitä. Johtuu ehkä zombeista.

Niistäkin lisää myöhemmin.

Täysloikoilu saa tosin riittää, koska edessä on kasa hoidettavia kursseja, joista ensimmäiseen tartun kunnolla juurikin tänään. Sopivasti päivää ennen kun Wilhelm Tell saapuu maisemiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snapchatissa (@jenskysii) seuraajat ovat päässeet sukeltamaan vanhojen päiväkirjamerkintöjeni lisäksi myös salinaamaani, koska siellä on tultu oltua yllättävän suurella innolla. Päätin jatkaa keväällä hyväksi havaittua ”teen mitä lystää”-treeniohjelmaa ja tämä fiilislähtöinen elämäntapa selvästi sopii minulle juuri tähän hetkeen. En halua sitoa itseäni mihinkään ohjelmaan, enkä etenkään ruokavalioon. Luontevasti jaan kroppani neljään eri osaan, joita treenaan neljänä päivänä viikossa JOS jaksan. Viime viikonloppuna oli Sodankylän filmifestivaalit, jolloin yöunet jäivät muutamaan tuntiin niin sunnuntaina koin tärkeämmäksi nukkua ja katsoa Orange is the new black:ia kuin rehkiä Polar gymillä.

Ruokailuun liittyen olen kokenut pienen ihmeen, kun en ole kokenut suurempia makeanhimoja sitten 8.6. jolloin ostin ja söin häpeilemättömästi 200gr suklaata. Olen tehnyt huomaamattani fiksuja valintoja ja överitkin on saatu jokseenkin kompensoitua hyvällä treenillä. Painoa on nähtävästi lähtenyt huikeat kaksi kiloa ja vyötärö kaventunut viitisen senttiä. Nähtävästi totuus ”parhaiten hoikistuu kun ei laihduta” pitää paikkansa. Samaten ajatus siitä, ettei minun edes tarvitse laihduttaa on vahvistunut entisestään. Olen katsellut kuvia itsestäni ja toljottanut peilikuvaani ja todennut, että yli 80kg nainen voisi näyttää huomattavasti sairaammaltakin, niin mistä tämä ”pakko” päästä tiettyyn kilomäärään? Oletanko olevani silloin tyytyväisempi itseeni? Vai tuskailenko 78 kiloisena ihan samoja asioita kuin 82 kiloisena?

Aivan varmasti.

Se on kuulkaas kesä nyt ja vieläpä juhannusviikko. Jos koen sekuntiakaan huonoa omaatuntoa makkaran syömisestä niin voitte saman tien paiskata minut kokkoon.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Ei kilot kesää pilaa

  1. Mie niin aina ilahdun kun sulta on tullut uusi postaus. Se on ihan sama mitä se käsittelee – kiloja, mettänistutusta tai opiskeluja – ja aina siitä piristyy. Ihan vaan tiijoksi. :)

    Tykkää

    1. Juuri meinasin kirjoittaa jotain samanlaista :) Toivoin että olisi tullut uusi postaus, jotta saisin piristystä.. ja se oli tullut jee!!

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.