Yleinen

Keskikesän syömisjuhlien jälkeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah. Juhannus on nyt selätetty. Pyhitin viikon pääasiassa syömiselle ja satunnaiselle treenaamiselle. Salilla tuli käytyä se neljä kertaa, lenkillä kerran, vaeltamassa vaaran päälle kerran ja soutamassa jokea pitkinkin kerran. Olen ottanut kännykkääni käyttöön nyt sovelluksen, jossa seuraan omaa aktiivisuuttani ja tarkoitukseni on liikkua joka päivä vähintään se puolitoista tuntia. Toki sen ei tarvitsekaan olla mitään zombi-juoksuja ja maksimisaleja, vaan mukaan mahtuu myös se ihan normaali hyötyliikuntakin. Nyt kun kesällä saisi hyvän aktiivisuustottumuksen kehitettyä, niin sen jatkaminen syksyllä ei tulisi olemaan ongelma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhannusviikonloppuun mahtui niin paljon, etten oikein osaa sisäistää, että kyse oli vain muutamasta päivästä. Torstaina kiipesin Wilhelmin kanssa vaaran päälle, perjantaina grillailtiin meikän suvun kanssa tulevan mökkimme rannalla, lauantaina nukuttiin pitkään ja sunnuntaina ajettiin Lapista Savommualle Nilsiään, jossa sukuloitiin, käytiin keskellä hakkuuaukeaa paistamassa makkaraa ja soudettiin jokea pitkin järveen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuleva mökkimme

Paikkakunnat ovat vaihtuneet siis taas ihan kiitettävää tahtia. Tällä hetkellä olemme kotona Ikaalisissa ja kävin ostamassa 10x päiväsalikortin Kunnonliikkeeseen. Kesällä tulee jaettua aikaa niin monen paikkakunnan kanssa ja on hyvin epävarmaa, kuinka paljon lukuvuoden aikana tulen täällä olemaan, niin uskon 10x-kortin ajavan asiansa tähän hätään. Tärkeintä on, että salille pääsee! :D

Palatakseni viikonloppuun: se tuli tarpeeseen. Rentoa parisuhde aikaa, sukulaisia joka puolelta ja liikaa ruokaa. Nyt tuntuu entistä paremmalta palata taas vähän kevyempään ruokavalioon, johon ehdin jo tottua kummallisen terveyspuuskani aikana. Himoitsen suklaan sijasta salaattia ja kananmunaa protskupatukoiden ”korvikkeeksi”. Kaikki teollinen ruoka on tökkinyt nyt kesällä yllättävän paljon ja toivon, ettei tämä ole nyt vain mikään vaihe, vaan että ihan aidosti jokin aivoissani on naksahtanut kohdalleen ja ymmärrän oikean ruuan päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivon, että kesä jatkuu yhtä rennolla otteella mitä viime viikkoina saavutin. En halua kerätä itselleni paineita tekemällä mahdottoman treeniohjelman itselleni, vaan pyrin ehkä jopa vähentämään salitreenit kolmeen kertaan viikossa ja lisäämään sitä kuuluisaa ”kaikkea muuta”. Lenkkeily, pyöräily, porrastreeni, sadetanssi, räpiköiminen yms. Pääasia, että pääsen liikkumaan ulkona, koska olen havainnut sillä olevan ihan järisyttävä rentouttava (ja ruskettava) vaikutus verrattuna sisällä ähkimiseen. Jotenkin pitää saada vielä pääkopalle uskoteltua, ettei mun ”lihakset” katoa, jos käyn salilla neljän kerran sijasta kolme :D C’moon Jenny.

Ellokselta -50% lisäalennus ALE-tuotteista! Nyt siis kaikista alennetuista hinnasta lähtee siis vielä puolet pois koodilla 335478.  Alennus on voimassa keskiviikkoon 29.6.2016 asti,

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.